![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Duuużo ciuchów XS-L głównie S :) spodnie,bluzki,spódnica, dodatki
nie aktualne
zapraszam do nowego wątku: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=11525541 ![]()
Edytowane przez awunia Czas edycji: 2009-03-19 o 18:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Duuużo ciuchów XS-L głównie S :) spodnie,bluzki,spódnica, dodatki
BLUZKI BEZ RĘKAWÓW 1. Biała z jabłkami ![]() Workowata, rozmiar wg mnie zdecydowanie S, ewentualnie M bo w ogóle się nie rozciąga! Stan: db (jedna plamka na dole - nie bawiłam się w wywabianie. 2 malutkie) 2. Różowa bluzka z haftem po jednej stronie i "drapowaniem" po drugiej, z dekoltem, super leży, firma B.Young. nie wyprasowana oczywiscie... ![]() 3. Plamy to wina aparatu! Bokserka czerwona z czarnym napisem (foto) Firma trenstation Stan bdb, rozmiar S 4. Bokserka beżowa ze złotymi motylami Firma trenstation Stan bdb, rozmiar S - leci do sienka 5. Bokserka w paski z "latającym kurczakiem".... ![]() Firma trenstation Stan db, rozmiar S
Edytowane przez awunia Czas edycji: 2009-03-06 o 22:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
6. Bokserka niebieska z fioletowymi obszyciami
Firma trenstation Stan bdb, rozmiar S 7. nie ma 8. Bluzka Donnakaran turkus – błękit Roz: S (nie rozciąga się, dopasowana) Stan: b.dobry 9. Bluzka jeansowa rozpinana, perfect na imprezę (wystarczy trochę rozpiąć :P - zamek się blokuje więc spokojnie ) mi za mała w biuście:P) Rozm. S, Stan: bdb 10. Biała bluzka kopertowa Rozmiar: S, chociaż na M chyba też by pasowała Stan: b.dobry
Edytowane przez awunia Czas edycji: 2009-03-18 o 13:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
11. Bluzka biało-żółta we wzów kwiatowy, na jedno ramie
Rozmiar: S, stan: db + (materiał super ale ramiączka DELIKATNIE się wywijają)
Edytowane przez awunia Czas edycji: 2009-03-02 o 23:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
DŁUGI RĘKAW 12. Bluzka z Mrówki z napisem Ale jazda! ![]() Rozmiar: S Stan: dobry 13. Biała bluzka z długim rękawem z napisem Angel + Princess = ME Rozmiar: S Stan: dobry- (plamka na rękawie ale dopiero widoczna kiedy się przyjrzysz)- leci do MidnightGothique 14. Bluza ciemno zielona w paski, z Niemiec (czy to firmówka - nie wiem) Posiada błędy fabryczne - paski gdzieniegdzie się rozlewają, ale zauważyłam to dopiero po praniu ![]() Rozmiar: S Stan: Nowa, przymierzona i wyprana
Edytowane przez awunia Czas edycji: 2009-03-07 o 12:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
15 . Bluzka z długim rękawem z wyszywanymi żółtymi kwiatami (świetna ale niestety kiedy nosi się S to siłą rzeczy M jest za duże :P)
kupiłam bo się zakochałam. Myślałam żeby ją zwężyć ale nie mam czasu... Rozmiar: M, Stan: bdb- Oddam za coś super ![]() 16. Plamy to wina aparatu! Czarna bluzka w serek firmy UPS Kupiłam bo..sama nie wiem.. ![]() Rozmiar: S Stan: Przymierzona w sklepie, wyprana i nie noszona :P - leci do MidnightGothique 17.Czarny, zwykły golf, ciepły ![]() Rozmiar: S Stan: db -- 18. Bluzka z rękawem 3/4 Esprit czarna w napisy Esprit Esprit.. Roz:M/L Stan: b.dobry-
Edytowane przez awunia Czas edycji: 2009-03-07 o 12:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
19. Mega ciepły sweter z fajnym napisem, jasny róż
Rozmiar: S, M Stan: db oprócz nieszczęsnych kulek i ma kilka zahaczeń 20. Bluza House Rozmiar: S Stan: bdb oddam za bluzę najlepiej rozpinaną
Edytowane przez awunia Czas edycji: 2009-03-02 o 23:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
21. Kurtka House
Początkowo S ale rozciągnęła się więc raczej teraz M Stan: dobry - ma dziurkę w rękawie - na zdjęciu
Edytowane przez awunia Czas edycji: 2009-03-02 o 23:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
22. Sweterek Top Secret ciemnoczerwony, rozpinany (był zszywany co widać na zdjęciu w starym wątku - postaram się wkleić)
Stan: dst (mial dziurkę, moja mama sobie z nią jakoś poradziła, można w tym miejscu ozdobić jeśli ktoś ma zdolności) 23. Bluza żółta z zielonymi paskami - oddam za drobnostkę Stan: dst, zmechacenia, zamek w połowie urwany (zdjęcie) 24.Bluza Top Secret ubrana moze 5 - 7 razy, beżowa z zatrzaskami, dłuższa, fajna ![]() 25.Błękitna chińska z paskami Oddam tylko za coś błękitnego (to jedyny błękit w mojej szafie ![]() Rozm: Uniwersalny Stan: db- 26.Szara bluzka 3/4 z haftem Stan: db- Niepowtarzalna ![]()
Edytowane przez awunia Czas edycji: 2009-03-02 o 23:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
KRÓTKI RĘKAW 24. Biała koszula LG Collection Stan: b. dobry (raz założona) Rozmiar: 36 25. Bluzka „Japan” Rozmiar: M Stan: b.dobry 26. Bluzka w "pawie oczka" Rozmiar z metki XL ale to "chińska numeracja" ja noszę S i jest idealna Stan: bdb Oddam za cos co mnie zachwyci ![]()
Edytowane przez awunia Czas edycji: 2009-03-18 o 11:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
spódnice/ sukienki a właściwie jedna ![]() 27. Spódnica z satyny z aplikacją, czarna Rozmiar: (niestety) 38 i jest za duża... Stan: bdb- Łatwo nie oddam ![]() 28. Sukienka Khaki rozmiar S
Miała kółko w miejscu gdzie zaznaczayłam kołem- i do tego były przyczepione ramiączka. Chciałam ją przerobić na sukienkę z prostymi ramiączkami ale ze mnie leń i już od wakacji leży w szafie :P Kupiona, przymierzona i nigdy nie ubrana.. wstyd ![]()
Edytowane przez awunia Czas edycji: 2009-03-07 o 12:43 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
SPODNIE 29. Krótkie spodenki Big Star Rozmiar: S Stan: bdb - Kolor jasno zielony - Blondaska17 30. Spodnie z satyny Rozmiar: 36 Stan:dst Oddam za drobnostkę 31. Spodenki z New Yorkera Rozmiar: M Stan: db Ćwiczyłam w nich na W-f :P 32. Jeasny VILA super fason, pupa w nich super wygląda ), 100%owe rurki nisski stan ODDAM tylko i wyłącznie za coś super ( nie muszę się ich pozbywać) Rozm: W 29 L 34 (skracane) (wymiary - foto) - ogór
Edytowane przez awunia Czas edycji: 2009-03-05 o 13:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
33. Spodnie jeansowe jasne stan przód: 18 cm od kroku tył: 27 cm od kroku dł nogawki 91 cm (od począku - stanu do końca) 34. Szare spodnie Szerokie Rozmiar: S Stan: bdb 35. Jeansy z koronką czarne
Rozm:S stan: bdb - (nogawki)
Edytowane przez awunia Czas edycji: 2009-03-03 o 00:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
36. Buty z Deichmanna f. Graceland rozmiar 38
Ubrane może 2 razy, biało różowe (róż ostry + delikatny) Przeleżały rok w piwnicy - mają żółte plami (gwiazdki) ale na moje oko da się je wyczyścić (nie miałam na to czasu - przepraszam - wiem że powinnam umyć :P) są świetne, tylko mi za małe niestety Z chęcią wymieniłabym się na inne buty ale można mnie kusić ) 37. Brązowe buty przylegające wciągane Stan: db (starte czubki-foto) rozm:39 są w jednolitym kolorze - dziwnie wyszly na tym foto ;/ 38. Buty beżowe na koturnie (przepraszam że nie umyte) Stan: db Rozmiar:39 39. Buty z kolekcji Pussycat Dolls
Stan: db - (na jednym dziura, starte czubki ale da sie zapastować, reszta super) Rozmiar: 39 - lecą do fuboolek
Edytowane przez awunia Czas edycji: 2009-03-07 o 22:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
DODATKI 40. Bransoletka z Avonu 41. Kolczyki z cyrkoniami różowe (brak cyrkoni - widać na zdjęciu) 42. Kolczyki "złote" z czarnymi koralikami 43. Koła błękitno-niebiesko-perłowe 44. Bransoletka Live long 45. Koraliki na gumce (sama robiłam :P)
Edytowane przez awunia Czas edycji: 2009-03-03 o 00:03 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
46. Kolczyki (wyginają się, oddam jako "gratis" ![]() 47.Kolczyki (są obydwa, na zdjęciu jeden) kraniki ![]() 48.Kolczyki z fioletowym oczkiem (tam gdzie jest czerwona kropa brak elemetnu - ale przy noszeniu nie widać) 49.Kolczyki (znów motylki ![]() ![]() 50.Pasek (tylko ten z motylkiem! z perełkami ukradła mi mama ![]() 51.Gumki (mam 90 sztuk - przy większej wymiance mogę dorzucić kilka - nie wymieniam samych gumek, mają być dodatkiem)
Edytowane przez awunia Czas edycji: 2009-03-07 o 12:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
TOREBKI 52. Torebka biała, trochę pofatygowana ale fajna ![]() 53. Torebka jeansowa z czerwonym obszyciem (długo leżała w szafie poza tym jest ok) 54. Malutka, żółta torebka w kwiaty (oddam za jakąś fajną różową torebkę do ręki ![]()
Edytowane przez awunia Czas edycji: 2009-03-03 o 00:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
BIUSTONOSZE 55. Stanik czarny z poduchami wg mnie rozmiar 70 B (małe B) używany 56. Biustonosz 75, 70B (te duże B) Nowy, przymierzony, jednak bez metek bo się pospieszyłam i je oderwałam. Ma kieszonki, wkładki w komplecie 57. Dwa rodzaje poduch (leżą w szafie i czekają na lepsze czasy.. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
24 lutego 2009dokładka24 lutego 2009 1. Strój retro, leży bosko, śliczny ale niestety nie dla mnie Rozmiar S/M Miseczki A,B ewentualnie C 2. Strój niebieski. Kwiatki są poprzyszywane bo (tam gdzie zaznaczone czerwonym kółkiem) jest dziurka Nie potrafiłam zszyć (elastyczny materiał) więc przyszyłam kilka dodatkowych Rozmiar S 3. Bluzeczka w serduszka Key Rozmiar z metki: L Ale ja noszę S i jest ledwo co:P (to chyba rozmiarówka dziecięca) caała w serca 4. Leginsy różowe z motylami i koronką Rozmiar z metki L (też chyba dziecięce) 5. Sukienka M/L Kiedyś ją nosiłam Stan: db+ -leci do KAROLA9393 6. Torebka srebrna, troszkę już przeszła(foto) jednak oddam za drobnostkę jeśli ktoś się skusi zatruta fiolka 7. Bluzka ciemny fiolet z pasem cekinów W rzeczywistości ciemniejsza(zdjęcie prześwietlone) Rozmiar: M 8. Pasek złoty (od sukienki dziewczęcej) 9. Bluzka Carry Rozmiar S Stan: db Dodam do wymianki 10. Zielony sweterek cropp już trochę sprany ale nie aż tak jak na zdjęciu! prześwietlone Rozmiar S 11. Oddam w dobre ręce Biała (choć już nie aż tak..) bluzeczka M na silikonowych ramiączkach Fajnie wygląda założona pod bluzeczkę np. w serek 12. Pudełko po C-thru Może komuś przyda się na bibeloty Porysowane trochę
Edytowane przez awunia Czas edycji: 2009-03-18 o 13:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
jhjjhh
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Edytowane przez awunia Czas edycji: 2009-03-18 o 15:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Niestety nadal nic
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1229558592 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1229558694 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1229558694 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1229558522
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Krawat czarny, oczywiście da się wyprasować i to zrobię przed wysłaniem.
Co do sweterka to na metce brak rozmiaru, ale na oko to S, bo na nosze M i jest troszkę na mnie za małe. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:09.