![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() Mój drugi wątek z ubrankami :)
Nieaktualne!
Ubrania rozm. M, buty rozm. 41 Edytowane przez laszka14 Czas edycji: 2009-05-01 o 15:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mój drugi wątek z ubrankami :)
Uwaga! Tylko za inne buty rozmiar 40 (wiosenno jesienne)
SASZKI firmy Bata, rozmiar 40 (długość wkładki wewnętrznej ok. 26- 26,5 cm). Na zdjęciu nr 2 widać, że w środku mają oderwany kawałek skórki- pamiątka po metce. Wykonane ze skóry ekologicznej chyba ![]()
Ubrania rozm. M, buty rozm. 41 Edytowane przez laszka14 Czas edycji: 2008-02-07 o 14:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Czerwona bluza firmy Esprit, z ciekawym nadrukiem.
Sama bluza jest w bardzo dobrym stanie, ale nadruk jest lekko sprany i z przodu jest plamka (patrz zdjęcie). Kolor nie jest sprany. Dokładne wymiary: szerokość pod pachami: 50 cm długość całkowita: 55 cm długość rękawa od pachy: 45 cm Stanik na moje oko będzie to chyba 70A, jego stan oceniam na dobry gdyż nie ma w środku jednej poduszeczki- ale można wyjąć drugą i wtedy wszystko będzie ok.
Ubrania rozm. M, buty rozm. 41 Edytowane przez laszka14 Czas edycji: 2008-02-25 o 13:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
CZARNE RYBACZKI, stan bardzo dobry.
Wymiary: długość całkowita: 79 cm długość wewnętrzna: 60 cm wysokość stanu: 18,5 cm szerokość w pasie: ok. 38 cm szerokość w biodrach: ok. 47 cm szerokość nogawki w udzie (na wysokości kroku): 27 cm szerokość nogawki na dole: 17 cm Materiał to 100% bawełna- spodnie raczej się nie rozciągają! Zamienię najchętniej na bryczesy, sweterki- kardigany zapinane na guziczki, kozaki na wiosnę/jesień rozmiar 40.
Ubrania rozm. M, buty rozm. 41 Edytowane przez laszka14 Czas edycji: 2008-06-30 o 13:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Brązowa bluzka z długim rękawem i dekoltem, który można spuścić na ramiona.
Wymiary: szerokość pod pachami: 44 cm długość całkowita: 52 cm długość rękawa od pachy: 44 cm
Ubrania rozm. M, buty rozm. 41 Edytowane przez laszka14 Czas edycji: 2008-06-30 o 13:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Pistacjowy, kopertowy sweterek. Ciepły w idealnym stanie.
Rozmiar uniwersalny, długość całkowita: 50 cm długość rękawa od pachy: 49 cm (rękawy są na końcach podwinięte i zaszyte, gdyby ktoś chciał może je odpruć pozyskując 5 cm ![]() Kolor zbliżony do tego na pierwszym zdjęciu... Bluzka z krótkim rękawem firmy Atmosphere, raz ubrana zatem w idealnym stanie, przyjemny lekko rozciągliwy materiał. Skład: 95% bawełna, 5% elastan. Wymiary: szerokość pod pachami: 46 cm długość całkowita: 60 cm Beżowy sweterek, rozciągliwy, jest dość zmechacony (widać to na drugiej fotce), ale poza tym bez żadnych wad. Wymiary: szerokość pod pachami: 41 cm długość całkowita: 50 cm długość rękawa od pachy w dół: 42 cm
Ubrania rozm. M, buty rozm. 41 Edytowane przez laszka14 Czas edycji: 2008-08-07 o 09:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Rewelacyjne jeansy z podwyższony stanem, wykonane z bardzo dobrego gatunkowo jeansu, nogawki zwężane. Są w bardzo dobrym stanie, jedynym ich mankamentem jest mała plamka z przodu, blisko szwu, jest niemal niewidoczna, mają bardzo lekko postrzępione nogawki...
Dokładne wymiary: długość całkowita: 108 cm długość od kroku: 79 cm szerokość w pasie (podwyższony stan): 37 cm szerokość w biodrach: 52 cm szerokość nogawki na dole: 18 cm
Ubrania rozm. M, buty rozm. 41 Edytowane przez laszka14 Czas edycji: 2007-11-30 o 10:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Breloczek- kościotrup, wykonany z plastiku,
długość kościotrupa: 15 cm w bardzo dobrym stanie ![]() Bluzka z długim rękawem, puścił szew przy jednym z rękawów, poza tym stan bardzo dobry (odcięłam wystające niteczki, myślę, że jak ktoś ma sprawniejsze rączki ode mnie to bez problemu sobie z tym poradzi ![]() Wymiary: szerokość pod pachami: 42 cm długość całkowita: 55 cm długość rękawa od pachy w dół: 44 cm Bluzka z krótkim rękawem, brązowa, w bardzo dobrym stanie. Wymiary: szerokość pod pachami: 38 cm (rozciąga się) długość całkowita: 51 cm
Ubrania rozm. M, buty rozm. 41 Edytowane przez laszka14 Czas edycji: 2008-04-18 o 20:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Bluzka bez rękawów ze wspaniałym nadrukiem, z przodu kolor jasny niebieski + nadruk, z tłu kolor granatowy. Bluzka w bardzo dobrym stanie, bardzo mało używana, lekko uszkodzony (patrz zdjęcie).
Dokładne wymiary: szerokość pod pachami: 42 cm długość całkowita: 50 cm Ruda spódniczka, bardzo ładnie dopasowuje się do ciała, rozciągliwa. Dokładne wymiary: szerokość: 34 cm długość: 42 cm
Ubrania rozm. M, buty rozm. 41 Edytowane przez laszka14 Czas edycji: 2007-11-30 o 10:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
KOZAKI SPORTOWE, używane, ale w bardzo dobrym stanie, rozmiar 39, dlugość wkładki ok. 25,5 cm. Wykonane są z zamszu, kolor brązowo szary, jedynym ich mankamentem jest takie jakby przetarcie, widoczne na zdjęciu.
Ubrania rozm. M, buty rozm. 41 Edytowane przez laszka14 Czas edycji: 2007-08-30 o 12:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Paski
1. niebieski, jeansowy z oryginalnym zapięciem długość całkowita: 69 cm http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=3568879 2. długi parciany pasek, kolor khaki długość całkowita: 105 cm Ikonki załączonych zdjęć http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=3568879
Ubrania rozm. M, buty rozm. 41 Edytowane przez laszka14 Czas edycji: 2007-08-30 o 12:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Długa spódniczka firmy Pimkie, bordowa w kwiaty, zapinana z tyłu za zamek.
Dokładne wymiary: szerokość w pasie: 34 cm długość całkowita: 97 cm Cienki, bordowy sweterek z ciekawym wykończeniem rękawów i kaptura, zapinany na zamek, rozciągliwy. Dokładne wymiary: szerokość pod pachami: 40 cm długość całkowita (od ramienia w dół): 52 cm długość rękawa od pachy: 54 cm
Ubrania rozm. M, buty rozm. 41 Edytowane przez laszka14 Czas edycji: 2007-08-30 o 12:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Krem do stylizacji włosów, super mocny, firmy Taft, 150 ml, minimalne zużycie. rezerwacja
Bluzeczka w kolorze khaki, z nadrukiem, stan dobry: lekko zmechacona. Szerokość pod pachami: 40 cm Długość całkowita: 47 cm Kremowa bluzka bez rękawów, bardzo dobry stan. Szerokość pod pachami: 44 cm Długość całkowita: 49 cm
Ubrania rozm. M, buty rozm. 41 Edytowane przez laszka14 Czas edycji: 2008-11-07 o 15:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Jeansowa spódniczka z bardzo oryginalnym zapięciem.
Wymiary: długość: 55 cm szerokość w pasie: 35 cm
Ubrania rozm. M, buty rozm. 41 Edytowane przez laszka14 Czas edycji: 2007-08-30 o 12:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Bransoletka o długości 16cm bez zapięcia. Na ostatnim zdjęciu widać jej jedyny defekt- lekko ukruszony koralik.
Ubrania rozm. M, buty rozm. 41 Edytowane przez laszka14 Czas edycji: 2007-08-30 o 12:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Ametyst na rzemieniu
jasny (4cm) na różowym rzemyczku.
Ubrania rozm. M, buty rozm. 41 Edytowane przez laszka14 Czas edycji: 2007-08-30 o 12:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Granatowy sweterek zapinany na guziki, firmy s.Olivier, rozmiar 36. Ostatni guziczek jest lekko ukruszony, co nie przeszkadza w zapinaniu
Dokładne wymiary: szerokość pod pachami: 47 cm długość całkowita: 61 cm długość rękawa od pachy w dół: 41 cm Jeansy firmy Miss sixty, nogawki zostały ręcznie zwężone, tak, że teraz spodnie mają proste nogawki, lekko rozciągliwy jeans, w bardzo dobrym stanie. Wymiary (bez naciągania): szerokość w pasie: 39 cm szerokość w biodrach: 44 cm długość całkowita: 107 cm długość od kroku w dół: 83 cm szerokość nogawki na wysokości krocza: 24 cm szerokość nogawki na samym dole: 19 cm
Ubrania rozm. M, buty rozm. 41 Edytowane przez laszka14 Czas edycji: 2008-04-18 o 20:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
szara tunika w kratę, wykonana z porządnego, dość grubego materiału (ale bez przesady z tą grubością ). Można nosić zarówno jako sukienkę lub jako tunikę do spodni, czy legginsów. Dobrze wygląda z paskiem w talii (pasek przedstawiony na zdjęciach nie jest przeznaczony do wymiany, służy jedynie jako element dekoracyjny )
Dokładne wymiary: długość całkowita: 87 cm szerokość pod pachami: 45 cm
Ubrania rozm. M, buty rozm. 41 Edytowane przez laszka14 Czas edycji: 2007-08-30 o 12:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Bluzka z krótkim rękawem w niebieskim, opalizującym kolorze (niebieski z taką błyszczącą nitką). Rozmiar 38,
dokładne wymiary: długość całkowita: 54 cm szerokość pod pachami: 45 cm Oryginalny naszyjnik wykonany z imitacji kości słoniowej. W klimacie etnicznym długość całkowita: ok. 47 cm
Ubrania rozm. M, buty rozm. 41 Edytowane przez laszka14 Czas edycji: 2007-08-30 o 12:59 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
19
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
To wszystko na razie, w przyszłości będę dokładać na bieżąco, pozdrawiam!
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś umnie za http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5144456
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Wymiary podam jutro bo teraz nie jestem u siebie.
A ja bym prosiła o fotkę sweterka na osobie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
znajdziesz coś u mnie za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5144444 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5144459 ? ![]()
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
mam u siebie spodnie, bojówki i beżowe 7/8 i jeszczebędę wrzucać rybaczki sztruksowe zielone ale nie jaskrawe i jakieś dżinsy pewnie
![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za
![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5144473 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Hej,
może znajdziesz coś u mnie za krem Nivea Visage Young http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=205994 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=207250 odpowiedz u mnie, proszę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
niestety nic nie znalazłam
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:13.