|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() zajrzyj, może masz :)
szukam rzeczy wymienionych w tym wątku. W zamian oddam te, zamieszczone TUTAJ. W załącznikach przykłady moich poszukiwań
![]() Jesli nie podoba ci się nic w moim wątku wymiankowym - nie zapraszaj mnie do siebie. 1. Spodnie w rozm. 40 - rurki, jeansy, pumpy materiałowe i jeansowe, grube dresy (takie jak na fotce) + Spodnie w rozm. 34-36 2. Buty rozm. 38/39 i 36 - baleriny, trampki, saszki, botki, adidaski (przykłady na fotce) lub coś takiego jak te: http://cornedbeefhash.files.wordpres...-pump-neon.jpg oczywiście niekoniecznie reeboki, nie chodzi mi o firmę ![]() 3. Mały portfelik z jakimś śmiesznym nadrukiem. Kobiecy, duży portfel. Z kilkoma przegródkami, fajnie by było, gdyby znalazło się miejsce na zdjęcie. Najchętniej wyglądem zbliżony do kopertówki. - Nieaktualne, kupiłam sobie taki, jakiego szukałam ![]() 4. Szeroka bluza z kapturem. Wkładana przez głowę, nie zapinana na zamek. Najlepiej duzy rozmiar. 5. T-shirty z napisami, aplikacjami, nadrukami. 6. Bokserki. 7. Ładne bawełniane piżamki, zarówno z długimi jak i krótkimi spodenkami. 8. Ciepłe pantofle ![]() 9. Zwiewne sukienki na lato. Rozm. 40 i 36. 10. Przypinki
NOWY WĄTEK WYMIANKOWY - 06.03.09 09.03 DOKŁADKA Posty #11 i #12 m.in. płaszczyk i suknia wieczorowa Odpisuj u mnie, nie mam czasu na szukanie odpowiedzi w innych wątkach. Edytowane przez Basiakw Czas edycji: 2009-03-07 o 07:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: zajrzyj, może masz :)
Mam balerinki
![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Dot.: zajrzyj, może masz :)
odpisane.
NOWY WĄTEK WYMIANKOWY - 06.03.09 09.03 DOKŁADKA Posty #11 i #12 m.in. płaszczyk i suknia wieczorowa Odpisuj u mnie, nie mam czasu na szukanie odpowiedzi w innych wątkach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:59.