szukam przyjaciolki do odchudzania. wsparcie. - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-12-14, 11:01   #1
kokoa
Raczkowanie

GG do kokoa

szukam przyjaciolki do odchudzania. wsparcie.

jestem tu nowa. wiec moge jeszcze poprłniac bledy w dodawaniu tematow czy postow.
dzisiaj postanowiłam schudnac. nie chce czekać na jutro. już dziś postanawiam sie zmienić. chciałabym znaleść tutaj kolezanke/przyjaciolke. kogoś kto będzie mnie wspierał i ja ją bede wspierać. mam 163wzrostu i waze 60kg. marze o wadze 48 kg. czkeam na odpowiedzi
kokoa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-14, 11:14   #2
MaterialGirl
Raczkowanie

Dot.: szukam przyjaciolki do odchudzania. wsparcie.

hejj!
ja z miłą chęcią przyłączyłabym sie do Ciebie
mam na imie Justyna ;-*
też waże 60 kg
na razie chciałabym do końca roku schudnąć jakieś 2 kilo,bo wiem ze wiecej nie dam rady...do stycznia chciałabym juz 55 ./..
ale cięzkoo z tą moją silną wolą..
pozdrawiam

1).MATURA!!

2).ODCHUDZANIE.

3).ĆWICZENIA,AKTYWNY TRYB ZYCIA!!
MaterialGirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-14, 12:37   #3
kokoa
Raczkowanie

GG do kokoa

Witaj Justyna!

no do konca roku wystarczy 2 kilo. patrzac na to że zbliżają się swięta i będzie ciężko odmowić słodkości. ale musimy być twarde i nie poddawać sie

masz jakieś sprawdzone tabletki herbatki czy jakieś inne wspomagacze? ja kupiłam sobie ispagul. to są takie łupinki z nasionek babki. i mają one pęczniec w zoladku i w ten sposob zapychają. tylko trzeba dużo pić. zobaczymy jakie beda efekty
Stary 2008-12-14, 13:38   #4
Marzeniatko
Zakorzenienie

48 kg - nie za mało?

B L O G

Marzeniatko wystarczy Marzena
Marzeniatko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-14, 14:09   #5
MaterialGirl
Raczkowanie

oo...musze przyznać że nie słyszałam jeszcze o takich tabletkach ^^
ja myślałam nad lineą albo therm line II ?
tylko sama juz nie wiem..czy faszerować sie tymi tabletkami..hmm
w ogóle to dzisiaj jakaś masakra ,za duzo zjadłam i kotleta odsmazonego i góree czekoladowych płatków z mlekiem....
także od jutraa juz zaczynam na pełnej parze...
czyli dużo wody,warzyw,postaram sie jak najwiecej ćwiczyc chociaz ciezko u mnie z tym...
noo ii zeroo słodyczyy! ...;p

1).MATURA!!

2).ODCHUDZANIE.

Stary 2008-12-14, 14:54   #6
kokoa
Raczkowanie

GG do kokoa

ja uważam ze 48 to dość odległa waga. wiec można troszke pomarzyć i chociaż polowe sukcesu zdobyć

ja dzisiaj zjadłam 2 kromki z szynką troszke warzywek z patelni 3 pierogi ze śliwką banana i najgorze... 2 kkawalki czekolady. mialam nie jesc wogole wslodyczy;/ ehh ale dzisiaj rano biegałam pol godziny. mam nadzieje że da to jakiś efekkt.

a co do ispagulu to nie są tabletki tylko taki proszek. suszone łupinki . 2 kopiate lyzeczki daje sie do jogrtu albo do wody. dzisiaj juz 2 porcje tego zjadłam i duzo zielonej herbaty i czerwonej. oczywiscie bez cukru
Stary 2008-12-14, 15:15   #7
MaterialGirl
Raczkowanie

eeee no to elegancko
a widziasz..ja sie chyba dzisiaj poddałam normalnie
jeszcze tata kupił ciasto.....wrr! ^^
nie noo od jutro hula hop,skakankaa i bioree sie za sieebiiiee!
bo dzisiaj to porazka..
i powiem Ci ze jak przeglądałam sobie zdjecia modelek to sie tak zmotywowałam;d
hm..wiec jak chcemy byc piekne to musimy pocierpiec;d

ps.mozna wiedzieć ile masz latek?

1).MATURA!!

2).ODCHUDZANIE.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-12-14, 16:10   #8
xxolushiaxx
Zakorzenienie

GG do xxolushiaxx

ja tez sie dolacze co prawda jestem tez na innych watkach ale wszedzie mozna dyskutowac o jedzeniu:p ja mam 174 i w zeszlym yg 62,5kg....a od 2 tyg nie jem slodyczy i sie odzywiam...hm...zdrowo wiec zobacze ile jutro waga pokaze sa tabletki dzieki ktorym mozna schudnac ale nie polecam bo maja w sobie amfetamine no i oponka na brzuchu jesli ktos ja ma i tak zostaje bo to przeciez tylko przez cwiczenia ja od 2 tyg na hula hopie min. 20 min... brzuszki itp... no i teraz jeszzce lodowisko czyli nie jest zle polecam tylko czerwona herbate pu-erh...zwykla herbata bardzo dobra i zdrowa a przy okazji "zabijacz tluszczu"

xxolushiaxx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-14, 16:24   #9
Pani Elektryk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez xxolushiaxx Pokaż wiadomość
ja tez sie dolacze co prawda jestem tez na innych watkach ale wszedzie mozna dyskutowac o jedzeniu:p ja mam 174 i w zeszlym yg 62,5kg....a od 2 tyg nie jem slodyczy i sie odzywiam...hm...zdrowo wiec zobacze ile jutro waga pokaze sa tabletki dzieki ktorym mozna schudnac ale nie polecam bo maja w sobie amfetamine no i oponka na brzuchu jesli ktos ja ma i tak zostaje bo to przeciez tylko przez cwiczenia ja od 2 tyg na hula hopie min. 20 min... brzuszki itp... no i teraz jeszzce lodowisko czyli nie jest zle polecam tylko czerwona herbate pu-erh...zwykla herbata bardzo dobra i zdrowa a przy okazji "zabijacz tluszczu"
Moze odrazu zapytaj "jak zostac anorektyczka" ? bo pewnie niedlugo sie do tego stanu doprowadzisz... i bedzie bol dopiero wtedy masz 174 cm wazysz 62 i dla Ciebie to za duzo ? twoje BMi to ok 21 (w przyblizeniu) a waga normalna jest 18.50-24.90 wiec masz wage idealna a z tego co widzze chcialabys wazyc 55... uwazasz ze fajnie jest miec "niedowage" ? zastanow sie moze zanim podejmiesz decyzje o odchudzaniu zeby nie skonczylo sie ze zalozysz temat "jak wyleczyc sie z anoreksji" ))) rozumie jesli ktos wazy duzo jest gruby wiec chce scudnac...- bo ma nadwage, ale zeby ktos chcial miec niedowage? pierwsze slysze... pamietaj tylko ze robisz to sama na swoje wlasne zyczenie... a co do oponki na brzuchu to niestety ale masz zle informacje bo jesli chudniemy to i chudnie wszystko lacznie z oponka znam wiele przykladow
Pozdrawiam.
Pani Elektryk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-14, 16:35   #10
xxolushiaxx
Zakorzenienie

GG do xxolushiaxx

Cytat:
Napisane przez Pani Elektryk Pokaż wiadomość
Moze odrazu zapytaj "jak zostac anorektyczka" ? bo pewnie niedlugo sie do tego stanu doprowadzisz... i bedzie bol dopiero wtedy masz 174 cm wazysz 62 i dla Ciebie to za duzo ? twoje BMi to ok 21 (w przyblizeniu) a waga normalna jest 18.50-24.90 wiec masz wage idealna a z tego co widzze chcialabys wazyc 55... uwazasz ze fajnie jest miec "niedowage" ? zastanow sie moze zanim podejmiesz decyzje o odchudzaniu zeby nie skonczylo sie ze zalozysz temat "jak wyleczyc sie z anoreksji" ))) rozumie jesli ktos wazy duzo jest gruby wiec chce scudnac...- bo ma nadwage, ale zeby ktos chcial miec niedowage? pierwsze slysze... pamietaj tylko ze robisz to sama na swoje wlasne zyczenie... a co do oponki na brzuchu to niestety ale masz zle informacje bo jesli chudniemy to i chudnie wszystko lacznie z oponka znam wiele przykladow
Pozdrawiam.
no akurat te tabletki tak nie dzialaja chyba ze moje wszystkie znajome ktore je biora sa jakies "inne" i tylko na nie tak dziala ze opona zostaje ten tluszcz to tak najlepiej cwiczeniami... a ja po prostu mam brzuch duzy nie chce miec niedowagi...ale zrzucic brzuch i caly czas cwicze a do tego ograniczam jedzenie... moze 55kg to zbyt wymarzona waga ale przy 60 wygladam tak samo jak przy 64...wiec chcialabym po prostu zeby ktos to zauwazyl a nie wyzywal od grubasa...a tak bywa...

Stary 2008-12-14, 16:39   #11
Pani Elektryk
Raczkowanie

Cytat:
no akurat te tabletki tak nie dzialaja chyba ze moje wszystkie znajome ktore je biora sa jakies "inne" i tylko na nie tak dziala ze opona zostaje ten tluszcz to tak najlepiej cwiczeniami... a ja po prostu mam brzuch duzy nie chce miec niedowagi...ale zrzucic brzuch i caly czas cwicze a do tego ograniczam jedzenie... moze 55kg to zbyt wymarzona waga ale przy 60 wygladam tak samo jak przy 64...wiec chcialabym po prostu zeby ktos to zauwazyl a nie wyzywal od grubasa...a tak bywa...
Powiem Ci tak ja schudlam przez ostatnie 3 tygodnie 5 kg... ja tez nic nie widze zeby mi cos ubylo ale znajomi, rodzina widza mowia ze schudlam itd wiec pewnie sama tez tak tego nie zauwazysz jak inni a na brzuch rob 6 Weidera bardzo pomaga, owszem ciezko jest dotrwac do konca dni cwiczen ale mysle ze efekty sa tak duze ze warto co do wyzywania... chyba lepiej byc grubasem niz pustakiem jak Ci ktorzy tak mowia ?

Edytowane przez Pani Elektryk
Czas edycji: 2008-12-14 o 16:41
Stary 2008-12-14, 16:46   #12
xxolushiaxx
Zakorzenienie

GG do xxolushiaxx

Cytat:
Powiem Ci tak ja schudlam przez ostatnie 3 tygodnie 5 kg... ja tez nic nie widze zeby mi cos ubylo ale znajomi, rodzina widza mowia ze schudlam itd wiec pewnie sama tez tak tego nie zauwazysz jak inni a na brzuch rob 6 Weidera bardzo pomaga, owszem ciezko jest dotrwac do konca dni cwiczen ale mysle ze efekty sa tak duze ze warto co do wyzywania... chyba lepiej byc grubasem niz pustakiem jak Ci ktorzy tak mowia ?

no coz... mozliwe a mozesz mi przyblizyc te cwiczenia?;> bo ja zawsze robie brzuszki, nozyce itp... no i hula hop,,,ale wiesz... rodzinka tez nie mowi nic o tym ze schudlam... zawsze to ja bylam ta ktora "lubi sobie pojesc" a moj brat chudy jak patyk byl namawiany do jedzenia... i jest ode mnie o ok 10cm wyzszy a wazy ok 65kg... chce przytyc i chlera nie moze... i jak sie waze to tak glupio ze ja waze prawie tyle co on

Stary 2008-12-14, 17:00   #13
Pani Elektryk
Raczkowanie

Cytat:
no coz... mozliwe a mozesz mi przyblizyc te cwiczenia?;> bo ja zawsze robie brzuszki, nozyce itp... no i hula hop,,,ale wiesz... rodzinka tez nie mowi nic o tym ze schudlam... zawsze to ja bylam ta ktora "lubi sobie pojesc" a moj brat chudy jak patyk byl namawiany do jedzenia... i jest ode mnie o ok 10cm wyzszy a wazy ok 65kg... chce przytyc i chlera nie moze... i jak sie waze to tak glupio ze ja waze prawie tyle co on
http://www.fitnessonline.pl/aerobiczna-6-weidera/ masz opisane cwiczenia a na samym dole tabele ile razy ile seri itd... sa to cwiczenia ktore wykonuje sie 42 dni... ale efekty sa niesamowite sama robilam kiedys ale po tygodnia odpadlam nie dalam rady...pozatym mialam straszne zakwasy na brzuchu mimo to "boczki" spadly mi lekko znam wiele usob ktore maja te cwiczenia za soba... i brzuch z tym co mieli kiedys- nieporownywalny sa to dosc ciezkie cwiczenia... pierwsze dni sa najgorsze pozniej jest coraz lepiej. ale naprawde efekty sa warte tej meeki
Stary 2008-12-14, 17:01   #14
xxolushiaxx
Zakorzenienie

GG do xxolushiaxx

Cytat:
http://www.fitnessonline.pl/aerobiczna-6-weidera/ masz opisane cwiczenia a na samym dole tabele ile razy ile seri itd... sa to cwiczenia ktore wykonuje sie 42 dni... ale efekty sa niesamowite sama robilam kiedys ale po tygodnia odpadlam nie dalam rady...pozatym mialam straszne zakwasy na brzuchu mimo to "boczki" spadly mi lekko znam wiele usob ktore maja te cwiczenia za soba... i brzuch z tym co mieli kiedys- nieporownywalny sa to dosc ciezkie cwiczenia... pierwsze dni sa najgorsze pozniej jest coraz lepiej. ale naprawde efekty sa warte tej meeki
dziekuje

Stary 2008-12-14, 19:31   #15
MaterialGirl
Raczkowanie

Witam xxolushiaxx
Bardzo miło że ktoś dołączył do nas
mówisz ze od 2 tygodni hula hop po 20 minut?
i ile juz Ci ubyło kg? jjakieś sukcesy? pochwal sie

u mnie to jest tak,ze moja waga stale sie utrzymuje bo nie mam silnej woli i po 2 dniach kończe diete
no może najdłużej udało mi sie ją utrzymac przez tydzien...
ale oodd jutra to sie zmieni!!!!!
bardzo zmotywował mnie ten wątek i mam nadzieje ze razem damy rade ;-*

1).MATURA!!

2).ODCHUDZANIE.

Stary 2008-12-14, 19:59   #16
kokoa
Raczkowanie

GG do kokoa

Witaj xxolushiaxx jest nas coraz wiecej ja mam latek 18. A Ty Justyna ile masz lat?
musze wyprobować te ćwiczenia 6 Weidera. od jutra startuje narazie zjadłam 1000kcal. a teraz jest za pozno na jedzenie a juz glodna sie zrobiłam macie jakies sprawdzone sposoby na stłumienie wilczego głodu?

i zanim sie zacznie diete i całe odchudzanie trzeba oczyścic organizm. tylko jak? :conf used:
Stary 2008-12-14, 20:09   #17
MaterialGirl
Raczkowanie

tez mam 18
powiedz mi jeszcze kochana jak masz na imie
hm..najlepsze na przeczyszczenie organizmu jest picie codziennie rano szklanki wody z wyciśniętą cytryną (oczywiscie nie całą:p )
bardzo pomaga na wypłukanie toksyn z organizmu.
iiiii jesc duzoo warzyw,troche mniej owoców,duuuużo wody,to podstawa.
no i odstawić ciężkostrawne posiłki
ja od jutra zaczynam faze "oczyszczania" ;D
zrobie sobie ją przez tydzien mam nadzieje ze dam radeeee

aa jak jestes głoodna to pij duzoo wody,to pomaga,albo przegryzaj kawałki marchewki

1).MATURA!!

2).ODCHUDZANIE.

Stary 2008-12-14, 20:31   #18
kokoa
Raczkowanie

GG do kokoa

Kasia mam na imie ale jak wolisz mozesz mi mowic i kasia i kokoa.

ja też zrobie sobie oczyszczanie z tą cytrynką. i jeszcze zieloną herbatke pije.
ciezko bedzie pogodzić te ciwczenia z nauką. ale mam nadzieje ze znajde na nie czas. no i oczywiscie zeby mnie nic nie skusilo w szkole. ma byc do 1000kcal. max 1200. jutro rano sie zważe i sprawdze aktualna wage. bo ostatnio sie wazylam poltora miesiaca temu. i mogło sie zmienic. oby na minus
Stary 2008-12-14, 20:40   #19
MaterialGirl
Raczkowanie

no to od jutra startujemy z oczyszczaniem organizmu
ja tezzzz sie zważeee
własnie dzisiaj tak sie zastanawiałam..co z tymi ćwiczeniami,bo też mam mase naukii i ciezko znaleźć czas na cokolwiek,ale postaram sie chociaz w tym tygodniu codziennie pół godzinki hula hop i skakanki

1).MATURA!!

2).ODCHUDZANIE.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-14, 20:54   #20
xxolushiaxx
Zakorzenienie

GG do xxolushiaxx

ja od jutra zaczynam tez te cwiczenia i po mimo nauki wierze ze mi sie uda ja akurat mam silna wole i kiedys przez ponad pol roku nie jadalam slodyczy... a pozniej nawet jak juz nie chcialam to pakowalam w siebie chipsy...no ale przytylam tylko ok 4kg... a jadalam wszyyyystko;d czekolady tablioczkami tzn... hula hop to najbardziej podobno na talie i brzuch fakt brzuszek sie zmniejsza jutro sie waze i mierze wiec napisze jak sie zmienilo po tych 2 tyg. mam nadzieje ze na plus ale dla mnie:d ja mam na imie ola i 16 latek:P

Stary 2008-12-15, 00:47   #21
cholernarejestracja
Copyraptor

A ja to tak tylko wpadnę was objechać na początek, bo to pierwsza strona wątku, widzę (;

Oczywiście trzymam kciuki za wasze odchudzanie, ale już mi się płakać chce, jak tak patrzę na te wasze 'jadłospisy'.

Kochane, dzienne zapotrzebowanie kaloryczne dla takich kobietek jak wy wynosi ok. 2000kcal. Diety 1000 kcal są przepisywane kobietom z poważną OTYŁOŚCIĄ. A otyłość to choroba. Wy najwyżej chcecie zrzucić parę 'zbędnych' kilo.

Nie powinnyście schodzić poniżej 1500 kcal dziennie. Gwarantuję wam, że rezultaty TEŻ BĘDĄ. Nie można patrzeć tylko na kalorie. To, że zjecie 1000 kcal nic wam nie da, jeżeli na śniadanie zjecie płatki czekoladowe, później długo nic, trochę warzywek, trochę słodkich pierogów, a na kolację nic, bo "och jak się dziś obżarłam słodyczy od jutra już nic!".

Przy trzech posiłkach dziennie i 1000 kcal zrujnujecie sobie metabolizm. Będziecie tyć z powietrza. Nadrobicie to, co straciłyście, w ciągu paru tygodni + zapasy, bo organizm będzie się bał kolejnej "klęski głodu".

Poczytajcie sobie mądre topici na stronie, skomponujcie zdrowe jadłospisy, i chudnijcie z główką : )

Trzymam kciuki.
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-15, 00:48   #22
Pani Elektryk
Raczkowanie

Cytat:
ja od jutra zaczynam tez te cwiczenia i po mimo nauki wierze ze mi sie uda ja akurat mam silna wole i kiedys przez ponad pol roku nie jadalam slodyczy... a pozniej nawet jak juz nie chcialam to pakowalam w siebie chipsy...no ale przytylam tylko ok 4kg... a jadalam wszyyyystko;d czekolady tablioczkami tzn... hula hop to najbardziej podobno na talie i brzuch fakt brzuszek sie zmniejsza jutro sie waze i mierze wiec napisze jak sie zmienilo po tych 2 tyg. mam nadzieje ze na plus ale dla mnie:d ja mam na imie ola i 16 latek:P
a co jak ktos nie potrafi krecic hula hopem ?
Stary 2008-12-15, 08:30   #23
MaterialGirl
Raczkowanie

ee nauczysz sie spokojnie:p
ja na początku tez nie potrafiłam i spadało mi cały czas,ale weszłam w wprawe i teraz moge kręcic nawet godzine:p

Witam Cie Olu )
noo ja tez od dzisiaj ćwiczonka,
zaczynam oczyszczanie organizmu,
na śniadanko wypiłam wode z cytrynką,kromeczke chleba z masłem ,szynką i jajkiem + obważanki na mące przennej i jabłko
na przerwie w szkole wystarczy mi kawusiaa
lece,
trzymajcie sie

1).MATURA!!

2).ODCHUDZANIE.

Stary 2008-12-15, 10:52   #24
gliceryna
Przyczajenie

hej Babeczki ja równiez do was z chęcią dołączę, szukam motywacji i mam nadzieje że tu ja znajdę (jestem leniem):P. Ma170 cm wzrostu i ważę 69kilo :/ i szczerze powiedziawszy nie mam pojecia ile bym chciała zrzucić (moim wyznacznikiem jest grubość tłuszczyku w róznych partiach ciała 2 tygodnie temu przestałam opychac sie czekoladą (po tym jak zobaczyłam się w lustrze bez odzienia przeżyłam szok:P), przezuciłam się na jogurciki i owoce, próbuje ćwiczyc ale idzie mi to opornie mam nadzieje, że uda mi się schudnąć razem z wami:P
gliceryna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-15, 11:08   #25
Liyiah
Raczkowanie

Ja też się przyłączam będziemy się wszystkie wspierać i motywować
Kokoa, ja podobnie jak Ty mam ok 163 cm wzrostu a ważę 52 kg.

Pewnie stwierdzicie, że prawidłowo? może.
Tylko, że jak pewnie dobrze wiecie waga nie świadczy o naszym rzecywistym wyglądzie bo każdy jest inaczej zbudowany. ja np mam "drobne kości" które ważą pewnie mniej niż u wielu innych dziewczyn ;P
i podobnie jak GLICERYNA nie wiem ile bym chciała ważyć ale wiem jak chciałabym wyglądać.

Tym bardziej, że... ja odchudzam się od dwóch tygodni - dieta "1000 kcal" i ćwiczenia po 1h dziennie, i wiecie co? Na wadze straciłam zaledwie jakieś 2 kg ale wyglądam o niebo lepiej
Takich efektów jak teraz to jeszcze u siebie nie widzałam duuużo mniej tłuszczyku, większe i twardsze mięśnie (chyba właśnie ich przyrost powoduje niewielki spadek mojej wagi - w końcu jak rosną to i ważą coraz więcej)

Jeśli mogę wam coś poradzić to powiem wam, żebyście ćwiczyły.
Chociaż pół godzinki dziennie. Bo to naprawdę pomaga. A ćwiczenia też mogą być przyjemne i wcale ne takie ciężkie

A zielona herbatka to też dobry pomysł
Liyiah jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-15, 11:38   #26
gliceryna
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Liyiah Pokaż wiadomość
Takich efektów jak teraz to jeszcze u siebie nie widzałam duuużo mniej tłuszczyku, większe i twardsze mięśnie (chyba właśnie ich przyrost powoduje niewielki spadek mojej wagi - w końcu jak rosną to i ważą coraz więcej)

Jeśli mogę wam coś poradzić to powiem wam, żebyście ćwiczyły.
Chociaż pół godzinki dziennie. Bo to naprawdę pomaga. A ćwiczenia też mogą być przyjemne i wcale ne takie ciężkie

Mięśnie są ileśtam razy cięższe od tłuszczyku dlatego waga zjeżdża niewiele :P. Liyiah a co ćwiczysz?
Stary 2008-12-15, 13:31   #27
Neriel
Przyczajenie

Cześć dziewczyny Mogę się dołączyć ?
Jestem Asia, mam 19 lat... 177cm wzrostu i za dużo kilogramów
Ostatnio trochę schudłam (jestem na diecie niełączenia), ale i tak zostało mi jeszcze z 4-5kg. Nie lubię się ważyć, bo później mam jeszcze większego doła niż przed wejściem na wagę, z resztą mam starą taką, popsutą Ważyłam w lipcu 70kg , teraz myślę, że jest 65. Chcę powrócić do mojej wagi sprzed roku - 60kg, 57 to marzenie Mam dość 'grube kości', i ogólnie masywną sylwetkę... najbardziej to chcę wyszczuplić uda Mam 57cm w udzie, masakra W dalszej kolejności są boczki i ramiona. Od pewnego czasu kręcę hula hop, powiem Wam, że efekty widać Super poczuć mięśnie na brzuchu No i odkąd kręcę to mam większe wcięcie i jakieś cm też zleciały
Co do wspomagaczy to brałam aplefit - nic nie dał, chrom - to samo. Jedynie TL II był ok, zjadłam 240 tabletek i odstawiłam, hamował apetyt, więcej spalałam podczas ćwiczeń = byłam mokra jak mysz Za tą cenę (120 tabl. 32zł na allegro) myślę, że się opłaca go brać.

Od jakichś 2 tyg. jem dużo mniej, nie czuję głodu i to jest dziwne. Jakbym mogła to pewnie w ogóle bym nie jadła szok Bo wcześniej to mogłam pożreć wszystko co było na mojej drodze no, nie przesadzajmy, nie wszystko
Dziś zjadłam:
Ś: tosty z jasnego chleba (innego nie było ) - to piętka pokrojona była, z szynką, żółtym serem, 2 ogóreczkami i keczupem.. połączyłam węgle z białkiem, ale rzadko to robię
O: kapuśniak
P: ciasteczkaaaa jestem ciasteczkowym potworem

Noo... a na kolację nie mam w sumie pomysłu. Jak mi się zachce to zjem jabłko, albo maślankę straciatella, bo jeszcze trochę zostało. I oprócz tego moja kochana herbata czerwona La Karnita miłego dnia

Everything about me invites you in.
My voice, my face, even my smell.
As if I would need any of that.
As if you could outrun me.
As if you could fight me off.

I'm designed to kill.

Neriel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-15, 15:16   #28
MaterialGirl
Raczkowanie

hej dziewczyny
miło ze jest nas coraz wiecej

moze napiszecie ile chciałybyscie zrzucić kg? i zrobimy taką liste?
ja na początek 5

dzisiaj mam bardzo duzo nauki i nie wiem czy dam rade coś poćwiczyć (
na obiadek zjadłam sobie
ryż z brokułami,zapchałam sie tym dosłownie i nie mam juz na nic ochoty:P
na dodatek pije masee wody ^^ ale mam nadzieje ze to coś pomoze
a na kolacje planuje zjeść sobie bułeczke z ciemnego pieczywa z'serkiem danio ogorek z czosnkiem' i jabłuszko,tylko postaram sie tak przed 18

1).MATURA!!

2).ODCHUDZANIE.

Stary 2008-12-15, 15:28   #29
Pani Elektryk
Raczkowanie

MaterialGirl stwierdzenie jakie pewnie wiekszosc z was zna ze powinno sie jesc o 18 jest bledne... powinno sie jesc 2/3 godz. przed snem. a kolacja powinna zawierac duzo bialka badz bialka + warzywy na diecie nie mozesz byc glodna, nie mozesz isc spac glodna, wstawac glodna a gdy zjesz np o 18 a idziesz spac o 23 to glod zacznie llapac u niektorychh bardziej u niektorych mniej... zeby nie bylo to nie jest jakis tam moj wymysl... w wielu tematach jest o tym rozmowa
Stary 2008-12-15, 15:41   #30
gliceryna
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez MaterialGirl Pokaż wiadomość
hej dziewczyny
miło ze jest nas coraz wiecej

moze napiszecie ile chciałybyscie zrzucić kg? i zrobimy taką liste?
ja na początek 5

dzisiaj mam bardzo duzo nauki i nie wiem czy dam rade coś poćwiczyć (
na obiadek zjadłam sobie
ryż z brokułami,zapchałam sie tym dosłownie i nie mam juz na nic ochoty:P
na dodatek pije masee wody ^^ ale mam nadzieje ze to coś pomoze
a na kolacje planuje zjeść sobie bułeczke z ciemnego pieczywa z'serkiem danio ogorek z czosnkiem' i jabłuszko,tylko postaram sie tak przed 18

Szczerze powiedziawszy nie mam pojęcia ile chciałabym zrzucic bardziej zależy mi na zmniejszeniu obwodu tu i ówdzie (czytaj: uda, talia, łydka... ble ble ble) niż na stracie wagi Rok temu zaczęłam odchudzać się chyba 26 grudnia, w ciągu 6-ciu tygodni zjechałam z 69kg do 62, brzuch był nawet OK (robiłam ok 150 brzuszków dziennie), nogi były prawie takie same jak przed a łaziłam po schodach na 10 piętro z ozorem na wierzchu Moim celem było 58kg ale stwierdziłam że nie chce mieć żeber na wierzchu . Dlatego z góry nie narzucam sobie ile mam schudnąć.

MATERIAL GIRL co Ty na to zeby zapisywać swoje wymiary i wagę?
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości