|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Świeżego wiosennego zapachu
co byś powiedziała na odlewkę Jatamasi, L'Eau de L'Artisan, The Pour un Ete, Fleur de Liane...?
![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Skusiłabyś się na O Oui!? Interesuje mnieHot Couture
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
l'artisany mnie nie interesują to wiem a reszta to jak pisałąm czrna magia dla mnie takze nie wymienie , niestety ![]() ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- oj niestety ale jedno co wiem an 100 % to to że nie dla mnie lilie wodne, zadne lilie zadne nawet spokrewnione białe etc nie mój typ kwiatowo owszem ale nei te kwiaty ajkoś zapachu białych kwiatów generalnie nei toleruję dzięki za propozycje ![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Cytat:
edit: ha, sprawdziłam i jest - namierzyłam sprawcę dla którego nigdy się nie zinteresowałąm tym zapachem : lilia wodna!!!!, pomijając ze generalnie nie moje rejony zapachowe to ta lilia zawsze dyskwlifikuje wszystko ( juz bardziej zniose tuberoze która uchodzi za kilera - choc nie kocham to jestem w stanie zniesc; lilii zas nie ) szkoda ![]() rowniez dzięki ale na ten moemnt nie zdecyduję się Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2009-03-11 o 21:24 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Serdecznie, Mintle |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a podpowiesz do czego podobny? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do O Oui nigdzie nie było - ciezko bedzie spotkać ja ze Śląska jestem ale jeszcze nei zdołąłąm zahaczyc o Silesie a dodatkowo poszukuję Naturelle Yves Rocher ma ktoś???????????????? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety nic nie znalazłąm dla siebie |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Interesuje mnie Hot Couture. Ze świeżych ale nie ozonowych proponuję klasyczną Max Marę 70/80- świezość lekko poszyta słodkością, tester Glow J.Lopez 50 bez psika (bez koreczka). Albo coś innego z mojego wątku
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=243274 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety ale żadne z tych zapachó ani tych z wątku mi nie odpowiadają, pa pozdr |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:40.