|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których ju¿ nie u¿ywamy. Nie u¿ywasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: ¦wie¿ego wiosennego zapachu
co by¶ powiedzia³a na odlewkê Jatamasi, L'Eau de L'Artisan, The Pour un Ete, Fleur de Liane...?
![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Skusi³aby¶ siê na O Oui!? Interesuje mnieHot Couture
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
l'artisany mnie nie interesuj± to wiem a reszta to jak pisa³±m czrna magia dla mnie takze nie wymienie , niestety ![]() ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- oj niestety ale jedno co wiem an 100 % to to ¿e nie dla mnie lilie wodne, zadne lilie zadne nawet spokrewnione bia³e etc nie mój typ kwiatowo owszem ale nei te kwiaty ajko¶ zapachu bia³ych kwiatów generalnie nei tolerujê dziêki za propozycje ![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Cytat:
edit: ha, sprawdzi³am i jest - namierzy³am sprawcê dla którego nigdy siê nie zinteresowa³±m tym zapachem : lilia wodna!!!!, pomijaj±c ze generalnie nie moje rejony zapachowe to ta lilia zawsze dyskwlifikuje wszystko ( juz bardziej zniose tuberoze która uchodzi za kilera - choc nie kocham to jestem w stanie zniesc; lilii zas nie ) szkoda ![]() rowniez dziêki ale na ten moemnt nie zdecydujê siê Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2009-03-11 o 21:24 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Serdecznie, Mintle |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a podpowiesz do czego podobny? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do O Oui nigdzie nie by³o - ciezko bedzie spotkaæ ja ze ¦l±ska jestem ale jeszcze nei zdo³±³±m zahaczyc o Silesie a dodatkowo poszukujê Naturelle Yves Rocher ma kto¶???????????????? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety nic nie znalaz³±m dla siebie |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Interesuje mnie Hot Couture. Ze ¶wie¿ych ale nie ozonowych proponujê klasyczn± Max Marê 70/80- ¶wiezo¶æ lekko poszyta s³odko¶ci±, tester Glow J.Lopez 50 bez psika (bez koreczka). Albo co¶ innego z mojego w±tku
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=243274 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety ale ¿adne z tych zapachó ani tych z w±tku mi nie odpowiadaj±, pa pozdr |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:04.