|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.
|
Wymienię: kilka drobiazgówNIEAKTUALNE 1. Krem: Dax Cosmetics, Perfecta Cera Mieszana Krem przeciwzmarszczkowy na dzień i na noc z Fito-retinolem używałam przez tydzień, niestety nie dla mnie. Zużycie góra 10%. Krem bez kartonika. Ważny do: 03.2011 2. Próbka : Krem do pielęgnacji biustu firmy Pharmaceris M. Ujędrniający do pielęgnacji biustu w okresie ciąży i karmienia. Bez konserwantów. Bezzapachowy. Nowy. 15 ml. Ważny do: 08.2011 3. Pomadka AVON. Cynthia Rowley for Avon. Kolor plum orchid (taki trochę buraczkowy ![]() 4. Oliwka dla dzieci HIPP. Nowa. Nie mogę znaleźć daty ważności, ale nadal ładnie pachnie, węic myślę, że jeszcze dosyc długo ważna. Niedawno kupiona. 5. Puder AVON. Delikatny puder prasowany Cynthia Rowley for Avon. Opakowanie całe, lusterko całe, bez pęknięć. Trochę zużyty Puszek wyprany. Bez kartonika. Ważny do: 09.2010 6. Płyn do kąpieli OILATUM., jednak bez folijki. Ważny do 2013. Standardowe opakowanie 500 ml. 6. Duperelki typu: *tonik ZIAJA nuno, trochę więcej niż połowa. Ważny jeszcze kilka miesięcy *sudocrem - malutkie opakowanie 15 gr. Ważny do 2011. NOWY *jedwab biosilk, malutkie opakowanie 15 ml. NOWY *próbki, próbeczki - podkład AVON idealnie trwały podkład kolor ivory, szamponik dla dzieci BELLA 7ml, chusteczka ISANA po depilacji plastrami, rossmanowska maseczka peel off (jedna połówka) 7. Jeśli ktoś jest zainteresowany to mam opakowania po kremach itp: * 3 plastikowe podłużne <coś jak probówki ![]() * 2 po kremach Joanny fruit fantasy poj. 150 gram czarne, bez etykietek, oczywiście umyte A ja szukam: brązowej kredki do oczu, balsamów do ciała, filtrów i próbek próbek próbek ![]() pozdrawiam ![]() Edytowane przez asia08368 Czas edycji: 2009-03-30 o 10:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię: kilka drobiazgów
coś u mnie za 5? jaki odcień
![]() ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- niestety tylko to co w wątkach miałam, ale już się rozeszły ![]()
![]() |
#4 |
BAN stały
|
cos u mnie:
5. Puder AVON. Delikatny puder prasowany Cynthia Rowley for Avon. Opakowanie całe, lusterko całe, bez pęknięć. Trochę zużyty (dla zainteresowanych dołączę zdjęcia). Puszek wyprany. Bez kartonika. Ważny do: 09.2010 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.
|
Dodaję zdjęcia
![]() W rzeczywistości puder jest ciemniejszy niż na zdjęciu! kwiatki też są bardziej wyraziste ![]() Edytowane przez asia08368 Czas edycji: 2009-03-14 o 14:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Witam, niestety nic nie znalazłam, pozdrawiam!
![]() |
#13 |
moderatorka też wizażanka
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
Za te perfumki akurat nic, bo mam chętną wizażankę na nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:49.