|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
:( Chyba za ciasne :(
Cześć dziewczyny
![]() Mam problem... Kupiłam parę dni temu nowe spodnie ( biodrówki) , dość drogie. Bardzo mi się spodobały, po zmierzeniu pokazywałam je mamie, sprzedawczyni też widziała jak na mnie leżą i obie twierdziły, że są dobre,super leżą, a większe będą brzydko wyglądały... Ostatnio schudłam sporo ( z samych bioder z 90cm mam po 4 miechach mam teraz 86cm) ale boje się, że znowu mi się przytyje i będzie nieciekawie ![]() ![]() Po ubraniu jakoś tak nie dolegają do kroku tylko 2, 3 cm są niżej... a jak je podciągnę to znów z tyłu przy plecach odstają. Jak siadam to cisną nieco i czuje się trochę dyskomfort. Nie byłam jeszcze w nich nigdzie. Pani, która je sprzedawała powiedziała, że się rozejdą. Ale widać, że jeans jest sztywny, nie rozciąga się ![]() Jak sądzicie z mojego opisu, czy rzeczywiście te spodnie są złe ?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: :( Chyba za ciasne :(
a po co dwa takie same tematy
![]() to chyba Ty powinnaś ocenić czy są za ciasne ,jak my z opisu możemy ocenić czy kupiłaś za ciasne spodnie ? ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
to nie można na plotkowym lub modowym tylko na społecznosciach?
![]()
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
skoro odstaja to nie sa za ciasne....
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez Semina Czas edycji: 2009-10-13 o 13:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Wiem o co chodzi. Jak odstają w pasie z tyłu to znaczy, że za ciasne w pupie
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyno nie masz wiekszych problemow?? Nie zasmiecaj faorum. To sa wizazowe spolecnzosci.
Czyli ze co, to jest watek dla dziewczyn ktore nie potrafia dobrac spodni?
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Bo są wakacje i ogromne nudy ![]() .......hehe.........a to chyba była znowu po raz ęty mała prowokacja....hihi
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Być może są ani za ciasne, ani za luźne tylko niedopasowane do Twojej figury
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
![]() co za ludzie, kup dresy, nie bedziesz miała problemu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Gość
|
hm.. a zamienic na wieksze nie mozesz ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Są źle dopasowane do figury tak jak pisze lalesia. I mogą być z przodu ciasne a nad pupą odstawać- to trzeba sprawdzić i przyjżeć się w sklepie w przymierzalni. Ja mam często ten problem dlatego zwracam na to uwagę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
po pierwsze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() po drugie - oddaj jak ci nie pasuja po trzecie - dodaj do szafy tam Cie "pieknie" ocenia po czwarte - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() po piate - moze napisz do Bravo? nie no rece opadaja .......
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
nie potrafisz sama ocenić, czy spodnie sa na Ciebie za ciasne czy tez nie są i wydaje Ci się, że my mamy to ocenic na podtawie Twojego opisu...weż się ogarnij dziewczyno..ale masz problemy
![]()
setki serc, jedno bicie ASSECO RESOVIA miłość na całe życie Nie ma ideałów, ale są anioły, które spotyka się tylko raz w życiu. Bo masz w oczach niebo, moje osobiste niebo. To spojrzenie, które daje wiarę w lepsze jutro ban na zakupy kosmetyczne
40 dni czas start - koniec 25.08.2013 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:58.