|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 | |
Zakorzenienie
|
Nowy Kubuś Puchatek - coś dla fanek :)
Drogie Dziewczyny
![]() Nie wiem, czy wiecie już, że powstały nowe przygody Kubusia Puchatka ![]() ![]() Informację tę znalazłam w piątkowym wydaniu Dziennika Polskiego, gdzie był wywiad z tłumaczem. Na polską wersję poczekamy do czerwca, ale myślę, że będzie warto ![]() Tutaj macie info ze strony rmf: Cytat:
![]() ![]() Szykuje się miła lektura, na pewno zajrzę do księgarń w lecie ![]() A Wy? Kochacie Puchatka i chętnie przeczytacie, co u niego aktualnie słychać, czy macie uraz do wszelkich kontynuacji i będziecie trzymać się od tych książek z daleka? Wszystkim, którzy się skuszą na zapoznanie ze świeżymi newsami ze Stumilowego Lasu, życzę udanego powrotu do dzieciństwa ![]()
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy Kubuś Puchatek - coś dla fanek :)
Cytat:
![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Szczerze... wg mnie to bezsensu.
To nie będzie to samo. Jeśli zobaczę tą książkę w księgarni to pewnie przejrzę, ale nie kupię. Dla mnie istnieje tylko Kubuś Milne'go ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
no fakt,do cudzego to sie jazdy potrafi dopisac zamiast samamu ruszyc glowa... ale lubilam Kubusia Puchatka jako dziecko nawet mialam maskotke
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Cóż, Wasze argumenty są bardzo racjonalne, ale ja mimo wszystko zobaczę, co ten Benedictus wymyślił :P Informacja o wydaniu nowych przygód ekipy ze Stumilowego Lasu wprawiła mnie w tak dobry nastrój, że nie chce mi się snuć fatalistycznych wizji, jaka to krzywda może stać się Puchatkowi w niewprawionych rękach - a z natury lubię krakać i nie nastawiam się zbyt pozytywnie do wszelkich kontynuacji - jak Wy
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:17.