![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Odchudzanie do WAKACJI. :)
Witam wizażanki
![]() Mamy dziś 4 marca, czyli zostalo nam niecałe 4 miesiące do wakacji. W wakacje wiadomo...plaża, bikini i te sprawy ![]() Są jakieś chętne dziewczyny, do wspolnego odchudzania? ![]() Ja odchudzam się juz od tygodnia, nie od dziś, nie od jutra ![]() No i 2 kg już za mną ![]() Chociaz przede mną ho ho... conajmniej 10/15 bym chciała zrzucić. Codziennie ćwicze, narazie tylko na brzuch, niedlugo zaczne a6w, no i moze 8 minutowe filmiki na całe ciało... zastanawiałam się też nad bieganiem, ale zbyt tego nie lubie :P Oczywiscie, ogarniczam jedzenie. Nie jem słodyczy.
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Odchudzanie do WAKACJI. :)
Hej
![]() ![]() Od dzisiaj zaczełam pić czerwoną herbatę i ćwiczyć a6w ![]() Mam 169 cm a waże 56 kg.. Największy problem mam z "boczkami" Jak tylko zrobi się ciepło zaczynam biegać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
to może ja..
mam do zrzucenia tylko 5 kg,ale chciałabym zeby spadlo to tylko z brzucha i boczkow ;/ bez cwiczen ani rusz a strasznie mi sie nie chce ;( mam twistera, chyba musze wkoncu zrobic z niego uzytek i codziennie pol godzinki cwiczyc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
a czy ja tez moge sie dolaczyc ??? wprawdzie nie chce schudnac lecz utrzymac wage ale chcialabym do was dolaczyc poniewaz mam taka oponke na brzuszku ktora musze zrzucic
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Mam to samo. Jestem szczupła ogolnie, rece,nogi,maly biust.. ale mam ogromna oponę i boki ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
przenoszę na Wspólne Odchudzanie.
![]() |
![]() |
#7 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
To ja też się przyłączę
![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
ja
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Ja od jutra zaczynam diete, bo dzis na sniadanie byly az 4 kanapki a na obiad KFC i czekolada;P kolacja juz lepiej, kanapki z bialym serem i ogorkiem;P
moj wzrost 168 cm, waga 54. Daze do 50,ale jak juz sie nie ma z czego chudnac to idzie o wiele gorzej ;/ Chce zbubic brzuch ;] oczywiscie z polaczeniu z jakimis cwiczeniami.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Jakie niektóre z Was maja problemy... Co ja bym dała, żeby przy moim wzroście ważyć te 54 kg... Ale pewnie jak zejdę do 59 kg, to i tak będę uważała, że jestem za gruba
![]()
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
To ja się też przyłączam
![]() Też chciała bym zgubić z jakieś 15kg wiem będzie trudno. Jaką stosujecie dietę? I jakie ćwiczenia?
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Dieta MŻ
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
To ja tez sie przylacze..
![]() Chcialabym tak do wakacji zrzucic chociaz 5kg ale z moja wytrwaloscia jest ciezko.. Ale mam nadzieje ze sie uda.. Bo jak narazie jest 62kg przy wzroscie 160 ![]() ![]()
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
hej
ja się dołączam bo jak staram się sama schudnąć to szybko rezygnuję. półtora roku temu przytyłam 10kg i niestety z małymi wahnięciami waga się utrzymuje. Ważę teraz 64 kg nie wyglądam źle właściwie znajomi mówią że dobrze, ale ja chcę wrócić do swojej wagi i swojego wyglądu choćby dlatego by mieścić się w swoje ciuchy. Zaczęłam z nowym rokiem. Najpierw więcej snu. Potem ćwiczenia. Potem intensywniejsze ćwiczenia -> po 2 tygodniach intensywnych ćwiczeń przytyłam 2 kg (codziennie przynajmniej 2h na aerobiku+ raz w tygodniu basen i wszędzie na rowerze czyli ok.15km dziennie). Właśnie jestem po tygodniowej przerwie od ćwiczeń, i od tygodnia nie jem słodyczy oprócz ciast. Nie kupuje słodyczy a zapasy zamknęłam w szafce! W piątek będę na basenie i będę mogła się zważyć i zobaczyć czy 2 tygodnie nie jedzenia słodyczy, ani nie podjadania między posiłkami coś zdziałały jak tak to opiszę dokładnie co robię ale póki nie wiem czy działa to nie będę się mądrować. Serdecznie pozdrawiam i mam nadzieję że w wakacje każda z nas będzie wyglądać tak jak sobie teraz marzy!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Problemy problemy...
jestem nieproporcjonalna ;/ musze zaczac cwiczyc brzuch po prostu.. Polecam - http://bodyworkout.pl/index.php |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Ja również się dołączam... Jestem uzależniona od słodyczy, ale tydzień temu zdecydowałam z najbliższymi koleżankami, że rezygnujemy ze słodyczy, zjadałam ostatnie Kinder bueno
![]() Przez wakacje przytyłam 5 kg, co było prawdziwym szokiem, bo 3 lata temu schudłam prawie 10kg, co jest dużo jak na osobę mającą wtedy 15 lat, dlatego postanowiłam wziąć się za siebie naprawdę mocno. Jako motywację mam moje koleżanki, które również zrezygnowały ze słodyczy, a od 21.03 mam zamiar zacząć biegać (niecierpię tego, ale cóż) mój sąsiad trenuje jakieś sztuki walki, więc bedzie pilnował mnie, żebym "nie zapominała". Jeszcze tylko muszę wrócić do moich 60 brzuszków dziennie i chwilkę na piłce do ćwiczeń i mam nadzieję, że uda mi się 5 kg schudnąć (47kg. to moja wymarzona waga, bo jestem malutka-155 to niewiele, jak na 52kg, które teraz ważę) Trzymajcie za mnie kciuki-ja za Was trzymam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
bmi
właśnie sprawdziłam sobie BMI i wyszło mi że za 4 kg to już nadwaga ;(
BMI=masa ciała/(wzrost^2) np mój: BMI=64/1.65^2 =23,5 25 i więcej to już nadwaga ;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Dot.: bmi
Witam
![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() 300 brzuchów zaliczone. Zjadłam mało. Zmiescilam sie spokojnie w 1000 kcal ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Ja ja ja... jeszcze jaaaaaaaaaaaaaa
![]() ![]() Muuuuszę do lata 6-7kg Dam radę nie? tzn daamy radę ![]() ![]() Biegam sobie od czasu do czasu, ćwiczę 8min abs i 8min legs, ale też nie codziennie ![]() Muszę to usystematyzować ![]() I chyba ostawię tabletki anty, bo mi zatrzymują wodę i zauważyłam, że patrząc czasowo od nich przytyłam, poza tym mam pracę siedziącą (8h) i się rozleniwiłam.. Ale... do roboty!! ![]() ![]()
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Myślę, że mi też by się przydało
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
No naprawdę
![]() Ja dziś wzięłam do pracy kanapki, jogurt i 2l wody niegazowanej ![]() ![]() ![]() Po pracy planowałam pobiegać, ale nie wiem co okropna pogoda i pada ![]() Jeszcze muszę sie rozprawiać z Panem C, bo pojawia się na pupie, udach a nawet dostrzegłam go na brzuchu!!! Ale trzeba się spiąć i zaskoczyć wszystkich latem ![]()
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
Witam,
od dzisiaj zaczynam diete strukturalna dr bardadyna. musze zgubic 10 kg. na dzien dzisiejszy waze 64 kg przy 164 sm. czy ktos ma ochote dołaczyc do mnie? pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
ja na brzuchu jeszcze nie mam, ale tez nie wiele brakuje ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Widzę,że sporo osób juz jest
![]() co do diety, to narazie sniadanie zjadlam normalne,zyli bardzo kaloryczne,ale za to ponziej nie bede duzo jesc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Jej-najgorzej wytrzymac bez słodyczy. Właśnie moja rodzinka delektuje się Alpejskim Mleczkiem, a ja patrzę się na nich i zastanawiam się, czy rzeczywiście warto... Wiem, że tak, ale momentami jest ciężko.
Co do jadłospisu, to śniadania jem normalne, choć odrobinkę mniejsze, do szkoły biorę jogurt pitny (dziś miałam suchary). Po szkole jem obiad, też mniejszy niż zwykle i nic na kolację. Dziś trochę z tostami zaszalałam na obiad, ale po zsumowaniu kalorii pewnie tragedia by nie wyszła... Zaopatrzyłam się w różnosmakowe mace i wafle ryżowe oraz orzechy (wiem, że są tłuste i tuczą, ale są dobre na mózg ![]() ![]() No i zaczęłam pić bratka na poprawę cery, a herbatę czarną zmieniłam na zieloną. Jak się zmieniac to na całego! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
i orzechy nie tucza
![]() ![]()
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
w końcu ktoś o boczkach nieszczęsnych pisze... macie może na nie jakiś sposób?
---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- mama mia ja mam ten sam problem... słodycze...eh ja w sumie nie mam tak dużo do zrzucenia jakies 4.5 kg wydaje sie nie duzo ale cos nie chca sie ulotnic chodze na fitness i cwicze w domciu przewaznie na brzuch, kurcze tylko to podjadanie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:55.