|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Clinique, Sanoflore...
błyszczyk Clinique Superbalm Moisturizing Gloss, kolor 04 Rootbeer. Błyszczyk jest nowy, bo to nietrafiony kolorystycznie prezent
All About Eyes, 7ml próbka woda melisowa AQUA MELISSAE firmy SANOFLORE. Woda była użyta ze 4 razy High Impact Mascara, Clinique - opakowanie dodawane jako próbka Chętnie wymienię na kosmetyki Clinique - pielęgnacja ciała, włosy etc. Poszukuję Even Better ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dot.: Clinique, Sanoflore...
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;13450323]moze cos za Superbalm?[/QUOTE]
chętnie przygarnęłabym meteoryty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
Meteory uzylam raz wiec ubytku nie ma. Zdjecia nie ma bo bez problemow mozna znalezc je w internecie. Zamieszczam zdjecia kolorowki trudnej do znalezienia. Superbalm to niestety stanowczo za malo za meteory. Nie znajdziesz nic innego?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;13451360]Meteory uzylam raz wiec ubytku nie ma. Zdjecia nie ma bo bez problemow mozna znalezc je w internecie. Zamieszczam zdjecia kolorowki trudnej do znalezienia. Superbalm to niestety stanowczo za malo za meteory. Nie znajdziesz nic innego?[/QUOTE]
faktycznie, nie doczytałam, że to nowa rzecz ![]() meteory tylko mnie przyciągnęły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wstępnie interesuje mnie błyszczyk,tylko muszę sprawdzić jego kolor.Znajdziesz coś ewentualnie w zamian?
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
all about eyes to krem pod oczy czy korektor?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za wodę melisową?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
[1=55ff8d5dbec04623312de1a 12d29170a421c357a_6190518 357ca6;13466653]Coś za błyszczyk Clinique?[/QUOTE]
niestety nic nei znalazłam ![]() ---------- Dopisano o 06:25 ---------- Poprzedni post napisano o 06:15 ---------- wpiszę, co wpało mi w oko. A Ty się proszę ustosunkuj ![]() Physiogel, Krem hipoalergiczny do piel. twarzy i ciała, zalecany do skóry wrażliwej, suchej, alergicznej, wrażliwej skóry dzieci i niemowląt, 75 ml – ile go zostało? Pat&Rub, Olejek do kąpieli rewitalizujący żurawina cytryna, nowy, 200 ml, Thalgo, Gommage Thalgomince - Thalgomince Exfoliator, peeling wyszczuplający, nowy 150 ml, The Body Shop, masło do ciała - pomegranate (granat), 200 ml, zafoliowane, The Body Shop, fruit de la passion body butter, masło do ciała marakuja, 200 ml, zafoliowane, Rosarium New Garden, Dermika, 50 ml, edp bez testowego psika - jest może kartonik? Tunika wygląda ciekawie - masz może fotkę przedstawiającą wygląd rzeczywisty? Ile ciuszek na w ramionach? Ja z kolei mam do zaoferowania sukienkę Solara ![]() Edytowane przez marghot Czas edycji: 2009-07-30 o 07:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() kartonik do Rosarium jest ![]() A jaką masz sukienkę Solara ? i jaki rozmiar ? ![]() Ja zdjęcia tuniki niestety nie mam i generalnie jestem aktualnie na wakacjach, więc nie mam jak cyknąć fotki ani zmierzyć ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
a jak zapatrujesz się na wymianę sanoflore za wymienione przeze mnie np. masła czy peeling thalgo
w zalaczeniu fotki sukienki, wygląda na nich rpzyznam o wiele gorzej niz w rzeczywistosci. Oddaję, bo mi się po ciązy biust nie mieści ![]() Rozmiar z metki, to M. Poniżej podaję dokładniejsze wymiray: szerokość pod pachami - 41cm szerokośc pod biustem - 39cm głębokość dekoldu - 18cm długość całkowita - 126cm szerokość na wysokości bioder - 49cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do wymiany to może peeling Thalgo za wodę melisową w takim razie ? Chyba cenowo najbardziej by się równoważyło, bo on ok. 115 zł kosztuje ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
Cos za all about eyes?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:10.