|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Perfumy Burberry London ok.50ml
Jeszcze nigdy nie brałam udziału w "targowisku", ale mam nadzieję, że jakoś sobie poradzę xD.
Chciałabym się wymienić z kimś połową flakonika 100ml perfum Burberry London (takie, jak na fotce). Zapach jest bardzo ładny, ale także "z charakterkiem", nie wiem jak go opisać ;] Kupiłam duży flakonik, ale używam go już od pół roku i znudził mi się po porstu ![]() Najchętniej wymieniłabym się z kimś z Warszawy, żeby przerpowadzić to "na żywo" ;] Czekam na ciekawe propozycje od Was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy Burberry London ok.50ml
Czy znajdziesz coś u mnie?
Link do wątku w podpisie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Hmmm... a mogłabyś mi może coś polecić ?
![]() Reflektowałabym na jakiś świeży , orzeźwiający zapach, znam to green tee ktore masz elizabeth arden bodajze i jest bardzo ładny... ale oprócz tego to nei kojarzę reszty ;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Może Tommy Hilfiger "10" - delikatny i świeży?
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
ja mam wiosenny i delikatny zapach - echo davidoff (także 50/100ml)
![]()
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może Wiciokrzew Yves Rocher 125ml (malutki ubytek), Guerlain AA Anisia Bella 10ml, Cerruti image odlewka... |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
BAN stały
|
cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny, w weekend nie było mnie za wiele w domu, więc nie miałam czasu poprzeglądać Waszych wątków, zajmę się tym jeszcze dzisiaj, spiszę sobie zapachy które by mnie ew. interesowały i jutro wycieczka do perfumerii i będę informować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:09.