| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-03-26, 21:29 | #1 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2008-08 
				 | On the beach

mój pierwszy makijażyk   wybaczcie, że nie dam całej buzi, ale ja i moja trądzikowa cera to od wczoraj nie najlepszy obiekt do fotografowania  aparat odmówił posłuszeństwa, tak więc zdjęcia robione komórką. (nie bić :P) cienie Inglot (726 i 736) cień Manhattan "girls party night: plum" kredka Bell 23 tusz Manhattan | 
|     |   | 
|  2009-03-26, 21:34 | #2 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-12 
				 | 

Dot.: On the beach

Witaj   Oj oj widzę, ze będzie co poprawiać. Przede wszystkim nieuporządkowane brwi. Trzeba troszkę wyskubać, by nadać im kształtu, no i zdecydowanie przyciemnić. Cienie są niestety sporo pod dolna powieka - nie może tak być  Pomysł z kolorkami fajny, ale czerwien/ciemny pomarancz powinien wychodzic na zewnatrz, powinno go byc wiecej i wyzej. I rzęski bardziej zaakcentuj następnym razem   | 
|     |   | 
|  2009-03-26, 21:38 | #3 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-03 Lokalizacja: Ateny 
				 | 

kolorki fajne   pomysł fajny  jak dla mnie za dużo żółtego na dolnej powiece..na pocieszenie dodam tez mam z tym problem  poza tym cień u mnie wygląda za plamiasto..za mało roztarte... brwi bym przyciemniła ....   | 
|     |   | 
|  2009-03-26, 21:41 | #4 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-05 
				 | 

Wyszło trochę siniakowato, przez niefortunne nałożenie cieni  Żółtego jest za dużo, za daleko go wyciągnęłaś w kierunku nosa, za nisko też go położyłaś na dolnej powiece. Poza tym jest nierównomiernie nałożony. Przejście między żółcią a fioletem jest zbyt mało płynne - na początek spróbuj używać mniej kontrastowych kolorów, które łatwiej będzie cieniować. Cienie mogłabyś też wyciągnąć trochę wyżej nad załamanie powieki i dalej w zewnętrznym kąciku, pamiętając oczywiście o roztarciu granic. Dolna powieka trochę nierównomiernie pomalowana. No i faktycznie powinnaś nadać ładny kształt brwiom, nie musisz ich dużo wyskubywać, grubsze brwi są naprawdę ładne, ale powinny być kształtne  Witaj na MM   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2009-03-26, 21:46 | #5 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 Lokalizacja: z dala od domu 
				 | 

dziewczynki dobrze radza  jeanne zawsze sie rozpisuje i daje cennne wskazowki i na pewno nasteonym razem bedzie lepiej | 
|     |   | 
|  2009-03-26, 22:02 | #6 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-03 
				 | 

wg mnie za dużo żółtego i cień za mało wyciągnięty na zewnątrz oka    | 
|     |   | 
|  2009-03-26, 22:08 | #7 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-02 
				 | 

| 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-03-26, 22:34 | #8 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-08 Lokalizacja: Dzierżoniów 
				 | 

no ja nie wierze ale znowu sie z jeanne musze zgodzic co do slowa wiec nic wiecej nie mowie   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2009-03-26, 22:36 | #9 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-05 
				 | 

:d:d

__________________ | 
|     |   | 
|  2009-03-27, 09:19 | #10 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: Łódź 
				 | 

Cytat: 
  Tzn ja widzę w tym wizję taką jakby oczko było oświetlane przez zachodzące słonce i ta dolna powieka wyglądałaby nieco artystycznie. jednak brak precyzji dał taki efekt o którym pisze Jeanne 
				__________________ Codziennie upadam... codziennie się waham... codziennie podpieram... Ale dźwigam cały mój świat... I dźwigać będę!!!    Ciężka praca popłaca... | |
|     |   | 
|  2009-03-27, 09:27 | #11 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-05 Lokalizacja: Mediolan 
				 | 

Nie lubie tej kolorystyki. A on the beach to najlepiej bez make up-u    | 
|     |   | 
|  2009-03-27, 12:14 | #12 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-01 
				 | 

trochę poprawek i będzie ładnie, już wyżej napisały Ci Dziewczyny jakie błędy popełniłaś, teraz spróbuj ich drugi raz nie popełnić  a poza tym nabieraj wprawy i powodzenia w tworzeniu nowych makijaży. | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:36.