|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Black Cashmere - odlewki
NIEAKTUALNE!
Szukam niewielkiej ilości Black Cashmere do porządnych testów. Poratujcie ![]() W zamian mogę zrobić odlewki: - Feminite du Bois edp - Hypnose edt - Summer by Kenzo - Versace V/S - Anais Anais - Farfarae - True Star - Lacoste pour Femme. Ponadto mogę oddać: -Lolita edp - kilka ml w oryginalnym flakonie - Allure edp - odlewka ok. 8 ml - Extravagance d`Amarige - Farfarae - Organza Indecence - niepełna miniaturka - Zielona30 - próbki: Messe de Minuit Etro, Chaos DK, Palisander Comme des Garcons, Magot Etro, Palais Jamais Etro, Theorema, Oriental Summer Celine, Le Feu, Aromatics Elixirs, Safari R. Lauren, Maroussia, Time to play Banani, Shalimar edp, Cabaret Gres, Vanille Cannelle CsP, Dune. Zdjęcia na życzenie. Poza w/w to co w wątku: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=314619 Mam atomizerki o poj. 4,5 ml. Błagam, podzielcie się Czarną Koszmarą ![]() Edytowane przez monikadr1 Czas edycji: 2009-07-01 o 22:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Black Cashmere - odlewki
Mogłabym zrobić odlewkę BC ale tylko w 1,5 ml fiolkach bez atomizerka,bo nie mam nic innego.Gdybys była chętna to interesuje mnie miniaturka OI i próbka Chaosu DK.
Fotke fiolki moge wrzucić dopiero wieczorem bo wychodzę do pracy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Pewnie, że jestem chętna
![]() Jeśli się zgodzisz, wolałabym przesłać Ci atomizer (4,5 ml) i ustalimy, ile BC. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Jak wolisz od razu do atomizerka to nie ma sprawy.Poczekam na przesyłkę od Ciebie i wtedy odeślę w atomizerku.Jeśli OIki jest przynajmniej połowa to czy moze być 4,5 ml BC?
Oprócz próbeczki Haos ciekawi mnie jeszcze ta miniaturka Poisona.Czy chciałabyś moze cos z tych próbek? -CB J Hate Perfume ,Rewelations;ok 1 ml -Mitsouko Guerlain ok 0,5 ml -Cinema YSL edt chyba odrobinę więcej jak 1 ml ale sprawdzę -Spiceed Green Tea Arden ok 2 ml -Anna Sui Night of Fancy 1,5 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Zielona30, Tigerlilly - wklejam zdjęcie tych pozycji, które Was interesują:
- odlewka Allure ok. 8ml w atomizerku 20 ml - próbka Chaos ok. 1ml w fiolce 2 ml - miniaturka Organza Indecence - ciężko ocenić z uwagi na nieregularny kształt butelki, moim zdaniem ok. 3-3,5 ml z 5 ml. Zielona30 - myślę, że 4,5 ml BC jest jak najbardziej ok, prześlę Ci w takim razie OI, Chaos i atomizerek 4,5 ml. Za Poison nic nie wybrałam i najprawdopodobniej wycofam je z Targowiska. Tigerlilly - odlewkę mam z wymiany z mają79, ostatnio jej używałam, jest świeża i wszystko z nią w porządku. Masz w co odlać BC? Edytowane przez monikadr1 Czas edycji: 2009-03-30 o 21:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:21.