![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Perfumy i kosmetyki - zapraszam ;)
Liczba stron z lekka mnie przerosła, wątek NIEAKTUALNY!!!
Witam ![]() Na wymianę mam: Perfumy - Celine, Oriental Summer edt - pojemność wyjściowa 30 ml, ubytek - kilka testowych psików. - Demeter, Kahala Blue Hawaiian, cologne spray, pojemność wyjściowa 15ml, zostało trochę więcej niż 2/3. Z wymiany. Na życzenie zdjęcie. - L'Artisan La Chasse aux Papillons Extreme - pojemność wyjściowa 50 ml, zostało ok 10 ml. Z wymiany z Miss Natashą. - Eau de Krizia, Edt pojemność wyjściowa 30 ml, zużycie niewielkie, kilka testowych psików. Z wymiany z Wika28. - Cerruti, Image 75 ml - z SuperPharm, zużycie widoczne na zdjęciu. - Moschino, Cheap & Chic EDT, 30 ml - zużycie minimalne, max 5-7 psików. Delikatne pęknięcie przy zakrętce, w niczym jednak nie szkodzi, na życzenie zdjęcie pęknięcia. Kupiony w Rossmannie. - Joop, Femme! EDT 100 - ubytek widoczny na zdjęciu. Z wymiany. - Molinard-Nirmala (ok.10 ml/100ml), bez kartonika i korka, w oryginalnym opakowaniu, lecz bez naklejki (taką ją dostałam) - z wymiany z ciachu. Dokładne zużycie widoczne jest na zdjęciu. Megasłodziak. Odlewki, głównie z wspólnozakupowego wątku - zdjęcia na życzenie. - Molinard, Habanita - odlewka 5 ml bez testowego psika. - M. Micallef, Les 4 Saisons, Hiver - odlewka 10 ml bez testowego psika. - Tom Ford, Black Orchid - odlewka 10 ml bez testowych psików. - Ungaro, Apparition - odlewka 10 ml, w wymiany z Marei. oraz - Miniaturki widoczne na zdjęciach ![]() - możliwe próbki bądź odlewki perfum w pościeklik! Kosmetyki kolorowe: - Guerlain, Parure Aqua - odcień 02, z wymiany z Ranką, pozostało ok 50% (niestety opakowanie jest nieprzezroczyste, ubytek oceniam na podstawie opisu Ranki i tego, że ja użyłam go dokładnie 1 raz). Podkład bardzo fajny, wymieniam dlatego, że ostatnio używam głównie Kanebo. - IsaDora Perfect Concealer - korektor w kremie, patyczek z gąbeczką, odcień 01 warm beige, tylko testowany. - Max Factor, Lasting Performance, kolor 105 Sand Beige, nowy, sprawdziłam jedynie kolor. Zakup - SuperPharm. - Borghese, Cura Naturale Dual Effetto Powder Makeup SPF8 - 03 Buffa, ale uprzedzam, to było zdaje się Special Purchase z Truskawy, więc nie wiem jak ze świeżością, zużycie minimalne, nie mój odcień. Oddam za drobiazg. - Essence, Oil-Control Paper - z oryginalnej ilości 100 sztuk bibułek myślę, że zostało jakieś 70. Rysunek na opakowaniu nieco starty. Oddam za drobiazg. - KillyS, Baza przedłużająca trwałość lakieru - użyty raz, ubytku nie widać - kupiony w SP we wrześniu 2008 roku, daty ważności nie podano. Oddam za drobiazg. Pielęgnacja: - Dermika Collation, Anti-Aging Eye - 15ml, krem przeciwstarzeniowy pod oczy i na powieki, nowy, zafoliowany. Ważny do 10.2009; dlatego też go oddaję, mam jeszcze dwa - dla mnie rewelacyjny ![]() - Compeed - plastry na opryszczkę, sztuk 9 - w opakowaniu z lusterkiem i z instrukcją obsługi. - Stara Mydlarnia, Belgian chocolate- wygładzający balsam do ciała o zapachu czekolady z olejkiem neroli i dodatkiem czerwonego pieprzu, Douglas. Balsam nowy, ubytek testowy - zapach mocny czekoladowo-pomaranczowy, zbyt intensywny dla mnie. - Clinique, Happy - 75ml, balsam do ciała, zużycie minimalne. Kupiony w grudniu w Marionaud. oraz próbki: - La Roche Posay, Lipikar - 15ml; - SVR, Rubialine - żel micelarny, 15ml; - Lancome Teint Idole Ultra 03 Beige diaphane - 2 x 1ml; - Isadora Cover&Lift 21 Medium beige - 2ml; - Szary Hugo Boss - 2,0 ml, w kartoniku, bez testowego psika; - R.S.V.P. Kenneth Cole - 1,2 ml, w kartoniku, bez testowego psika. Do większości kosmetyków mam jeszcze kartoniki, w razie pytań służę bardziej szczegółowymi zdjęciami i opisami. WYMIENIONE: Givenchy, Hot Couture EDP - pojemność wyjściowa 100 ml, mam go z wymiany, oryginalność nie budzi moich zastrzeżeń.--> lola23 Cacharel, Lou Lou, ok połowy z wyjściowej pojemności 100ml, z wymiany. --> Farfarae Jesus del Pozo, In white EDT, 30 ml - trudno mi określić zużycie, flakonik jest nieprzezroczysty, moim zdaniem zostało co najmniej 20 ml, być może wiecej. SuperPharm.--> Nikusia Moschino, I love love EDT, 30 ml - zostało jakieś 30%. SuperPharm.--> wika28 Escentric Molecules, Molecule 01 - odlewka 5 ml bez kilku testowych psików, ze wspólnych wizażowych zakupów. --> Twitter Serge Lutens, Fleurs d'Oranger EDP - możliwa odlewka 10 - 20 ml. Douglas. Shiseido, Sun Protection Liquid Foundation SPF43, odcień 30, wersja z Truskawy, zużycie niewielkie, kilkukrotne umalowanie buzi. Kupiony i otwarty we wrześniu 2008.--> Dorota - Coco Collistar, Podkład płynny Perfekcyjnie trwały, odcień nr 1, użyty ok. 10 razy, kupiony w Douglasie (październik 2008). --> Nikusia Deborah, Colour Copy, dla tłustej i mieszanej skóry, odcień 0, zużycie max 10%, podane na wyrost, kupiony w październiku w Douglasie. --> m-habibi Meow, próbki pudrów mineralnych, zamówione na stronie producenta, w saszetkach.--> Tompola Kanebo Sensai Translucent Loose Powder, najlepszy puder sypki jaki znam ![]() Exceptionnel de Chanel - miniatura tuszu do rzęs, rozsyłana w ramach promocji. Użyta dokładnie 3 razy. --> Tompola Artdeco, Perfect Stick (Korektor do twarzy), 01 - beżowy /jedna z dwóch opcji kolorystycznych, drugą był zielony/, dwa razy maźnięty pędzelkiem. Kupiony końcem listopada 2008 w Galerii Centrum.--> Tompola Isispharma, Aquaruboril, płyn micelarny, 250 ml, nowy z SP. Dla osób z problemem pękających naczynek. --> lola23 Clinique Turnaround Concentrate - 7 ml, nowe, w kartoniku; --> Tigerlilly Cartier Le Baiser du Dragon EDP - 1,5 ml, nowe, w kartoniku; Issey Miyake, L'Eau d'Issey EDP 75ml - ubytek niewielki, jednak ciągle zdarza mi się go używać, zdjęcie na życzenie. Lotnisko w Zurichu. --> nameless Clinique, True Bronze Shimmering Tones Bronzing Powder, odcień 02 Peach Bronze. Zużycie widoczne na zdjęciu. Najchętnie wymienię na inny rozświetlacz. --> Yennefer Max Factor, Kohl Pencil Eyliner (kredka), nowa, SuperPharm. --> casharel Rimmel, Natural Bronzer - zużycie minimalne, dla mnie zbyt ciemny. Chętnie dorzucę do jakiejś wymiany.--> casharel Cacharel Liberte Edt, pojemność wyjściowa 50ml, zużycie widoczne na zdjęciu. Z wymianki, na życzenie dokładniejsze zdjęcie i opis.--> miss natasha Bourjois, 95 Rose de Jaspe - kupiony w drogerii, w zeszłym roku. Trudno mi określić zużycie, moim zdaniem niewielkie, aczkolwiek to raczej taka cecha tego różu - trudnozużywalny ![]() Gosh, X-Ceptional Wear, 12 Natural, zużycie ok 30%, kupiony w Naturze, końcem 2007 roku. --> dabhdGARGAMELOWAdhbnhaskj YSL, Cinema EDP, 35 ml bez testowych psików ![]() ![]() ![]() Mary Kay, Full Coverage Foundation, odcień Ivory 200, 29ml, zużycie niewielkie, ok. 3 - krotne umalowanie twarzy (zużycie powiększyło się o odlewkę dla Dorota-Coco).--> Kapryska ![]() Aquolina, Pink Sugar - odlewka 5 ml bez testowego psika.--> SweetButterfly KillyS, Olejek odżywczy do skórek i paznokci - użyty raz, ubytku nie widać - kupiony w SP we wrześniu 2008, daty ważności nie podano.--> SweetButterfly Clinique, Superfit, odcień 16 Bare, jasny, zużycie jakieś 40 %, prezent, więc nie wiem gdzie kupiony. Kod AA6, z dekalkulatora wynika, że wyprodukowany 2006-10, a otwarty był w czerwcu 2008. Oddam za drobiazg, byle przydatny. Clinique Moisture Surge Extra - 15 ml, z około 20% ubytkiem, kod A27; YSL, Yvresse - odlewka 10 ml bez testowego psika.--> Marei Safran Troublant, L'Artisan - odlewka 10 ml bez testowych psików. Dior, Dior Forever 022 - kupiony w styczniu, użyty póki co raz, najchętniej na ten sam jasniejszy, lub inny podobny podkład ![]() Comptoir Sud Pacifique Sultan Safran - odlewka 20 ml bez testowego psika. Z perełkowego wątku. Caron, Parfum Sacre - pojemność wyjściowa 50 ml, ubytek jak na zdjęciu. Z perełkowych aukcji. Vivienne Westwood, Boudoir – odlewka 10 ml bez testowego psika. Cartier, Declaration EDT 100 ml - znikomy ubytek, zakup na zona43. Męskie ![]() Home Institut, Les Karites, Szampon z karitą, do częstego mycia wszystkich rodzajów włosów - nowy, data ważności do 09/2009. AA NutriUjędrnianie - Krem odżywczo-wygładzający pod oczy 35+ -kupiłam jesienią, użyłam parę razy. Oddam za drobiazg. Paletka Clinique - 2 cienie Rose Wine (waga 4 g) plus róż Pink Blush (waga 1,8g) plus brązer Sunkissed (waga 1,8g) - ubytek niewielki, testowy, na życzenie foto. Produkt [I]not for indyvidual sale. --> Tyska Avene, Eau Thermale, 50 ml, opakowanie jeszcze zafoliowane. SuperPharma --> Tyska. Cacharel, Noa Perle, edp pojemność wyjściowa 30 ml, z wymiany z LadyDior. Ubytek widoczny na zdjęciu. Pryzmy Givenchy - limitowanka o nazwie Prisme Dentelle. Rozświetlacz z mnóstwem błyszczących - srebrnych drobinek. Z kartonikiem, czysta gąbeczka, ciągle jeszcze od pudru oddziela ją folia. Z wymianki - jak dla mnie te pryzmy są troche za bardzo drobinkowe, dość podobny efekt (choć nieco mniej spektakularny ![]() ![]() Edytowane przez Soso Czas edycji: 2009-05-18 o 19:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy i kosmetyki - zapraszam ;)
witaj.... cos u Mnie?...za Escentric Molecules, Molecule 01
może uda się zwiększyć zamiankę??? pozdarwaim anna
![]() |
#3 |
Kici kici miau miau
|
![]() a czego szukasz ? mnie interesuje Kanebo - puderek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
Deborah, Colour Copy i/lub Clinique rozswietlacz? ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=304159 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Czego poszukujesz? interesowalby mnie
puder kanebo, Shiseido, Sun Protection Liquid Foundation SPF43, Exceptionnel de Chanel, Avene, Eau Thermale
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Cześć! Coś za puder Kanebo??
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=304230 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie?
- Clinique, Superfit, odcień 16 Bare, zużycie jakieś 40 %, prezent, więc nie wiem gdzie kupiony. Kod AA6, z dekalkulatora wynika, że wyprodukowany 2006-10, a otwarty był w czerwcu 2008. - Max Factor, Kohl Pencil Eyliner (kredka), nowa, SuperPharm. - Clinique, True Bronze Shimmering Tones Bronzing Powder, odcień 02 Peach Bronze. Zużycie widoczne na zdjęciu. Najchętnie wymienię na inny rozświetlacz. - Exceptionnel de Chanel - miniatura tuszu do rzęs, rozsyłana w ramach promocji. Użyta dokładnie 3 razy. - Clinique Turnaround Concentrate - 7 ml, nowe, w kartoniku; - Clinique Moisture Surge Extra - 15 ml, z około 20% ubytkiem, kod A27; |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
podoba mi się kilka rzeczy, coś u mnie?
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Witam
![]() Byłabym wstępnie zainteresowana następujacymi pozycjami: I love love mini pomarańczowy sweterek Soni Rykiel mini Pi zapraszam do mojego kramiku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
cos za Avene, Eau Thermale,
- Home Institut, Les Karites Szampon z karitą
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
to i ja zapytam - może cos u mnie za Molekuły?
to link do aktualnego wątku http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=302090 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Lady of Harley-Davidson
|
- Jesus del Pozo, In white EDT, 30 ml
- Meow, próbki pudrów mineralnych, zamówione na stronie producenta, w saszetkach. Odcienie w tym poście: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...0&postcount= 45 Avene, Eau Thermale, 50 ml, opakowanie jeszcze zafoliowane. SuperPharma. - Compeed - plastry na opryszczkę, sztuk 9 - w opakowaniu z lusterkiem i z instrukcją obsługi. - Clinique Turnaround Concentrate - 7 ml, nowe, w kartoniku; - Clinique Moisture Surge Extra - 15 ml, z około 20% ubytkiem, kod A27; - Lancome Teint Idole Ultra 03 Beige diaphane - 2 x 1ml; - Isadora Cover&Lift 21 Medium beige - 2ml; - Davidoff Cool Water Woman - 1 ml, nowe, w kartoniku; - Versace Bright Crystal - odlewka od Narnijki, na oko jakieś 4 - 5 ml; - Cartier Le Baiser du Dragon EDP - 1,5 ml, nowe, w kartoniku; - Incredible me Escada - 2 ml, w kartoniku, bez testowego psika; - Kouros YSL - 1,2 ml, w kartoniku, bez testowego psika; - Szary Hugo Boss - 2,0 ml, w kartoniku, bez testowego psika; - R.S.V.P. Kenneth Cole - 1,2 ml, w kartoniku, bez testowego psika. cos u mnie? zwlaszcza za wode ![]()
![]() |
#15 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej,byłabym bardzo zainteresowana próbkami minerałów,proponuję w zamian próbki,miniatury pielęgnacji aptecznej,i w ogóle wszystko z mojego wątku
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=280228 gdybyś jednak nic nie znalazła,to napisz,czego szukasz,bo mam jeszcze trochę rzeczy z kolorówki na zbyciu,której nie wystawiam,bo mam nadzieję,że jeszcze zużyję(może ![]() Min. wypiekane Burżujki,puder Naturelle Chanel i jakieś inne... Jak wiadomo,wszyscy preferujemy większe wymianki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
Przekupka: 88 pkt / 100% pozyt.
|
Hej znalazłabyś coś dla siebie za odlewki:
Givenchy, Hot Couture EDP 5ml Lalique Le Parfum 5 ml i Escentric Molecules, Molecule 01 ? Zapraszam do siebie! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Może coś u mnie za podkład Gosh i próbkę Smoka?
![]()
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
witaj
![]() Clinique, Superfit, odcień 16 Bare Collistar, Podkład płynny Perfekcyjnie trwały Kanebo Sensai Translucent Loose Powder |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
cos u mnie za flui Max Factor i/lub bibułki matujace?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Czy możesz opisac odcien tego podkładu:
- Shiseido, Sun Protection Liquid Foundation SPF43, odcień 30, wersja z Truskawy, zużycie niewielkie, kilkukrotne umalowanie buzi. Kupiony i otwarty we wrześniu 2008.
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Soso, co by Ciebie zainteresowało wzamian za odlewkę Molekuł? może jakaś miniaturka perfum? mam guerlain insolence, ghost, givenchy very irrestible, amarige oraz ange ou demon po 5 ml. ghosta jest 10 ml. ew. może odlewka diamonds intense albo flowerbomby? jestem bardzo ciekawa molekuł. mam też sporo innych próbek perfum, ale zazwyczaj robionych.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Ana761 wszystko co mi się u Ciebie podoba to za dużo za molekuły, więc dziękuję
![]() Ranko, Caroline1987 niczego konkretnego, raczej liczę na jakies pokusy ![]() m-habibi, Gosia197, czarna248, cziki, kashiao, oolong, Adzika, Agniesia666, Queen, kasiulka, a1n2i3a, dziękuję ![]() astronomiczna.ania podobają mi się u Ciebie: Avene Ystheal+Creme oraz Avene Diacneal. mhm0808, chętnie oddam próbki Meow za jakieś próbki LRP /poza Effaclar/, Avene czy Nuxe, gdybyś mogła napisać co konkretnie masz? Mam jeszcze jakieś próbki z Lumiere, te z kolei w słoiczkach, ale musiałabym tam zajrzeć i sprawdzić co zostało ![]() Twitter podobają mi się u Ciebie odlewki Thierry Mugler Angel Violette i Hermes Caleche Eau Delicate ![]() dabhdGARGAMELOWAdhbnhaskj podoba mi się u Ciebie Czekoladka ![]() Donka94, interesuje mnie korektor Inglot, testowany, brak kartonika, kolor 21 - jaki to jest odcień? nie mogę powiększyć zdjęcia, które dodałaś ![]() jagabrz trzeci kolor od lewej na tym zdjęciu, bardzo jasny, żółtawy. https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=204 iona dziękuję, mam już ten zapach ![]() Layla79 nie lubię żadnego z wymienionych przez ciebie zapachu, dziękuję ![]() Edytowane przez Soso Czas edycji: 2009-01-20 o 07:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() cos u mnie za: - Essence, Oil-Control Paper - z oryginalnej ilości 100 sztuk bibułek myślę, że zostało jakieś 70. Rysunek na opakowaniu nieco starty. - Kanebo Sensai Translucent Loose Powder, najlepszy puder sypki jaki znam ![]() zapraszam ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej! Bardzo by było fajnie,gdybyś przejrzała swoje zasoby minerałów pod kątem mojej skromnej osoby (nie jasna cera,raczej średnia,ale chłodny odcień i nie wpadająca w róż,bom blondynka i w różach jak świnka będę wyglądać
![]() A ja zaraz spiszę swoje zasoby apteczne i tylko mam pytanie:żeby nie zaśmiecać Ci wątku może po prostu pstryknę 2 czy 3 fotki ? I sobie na nich obejrzysz? Bo to sporo pisania by było... A może Ci na priv. wyślę? Zrobiłam dokładne fotki,tak,że widać,co jest napisane. W moim wątku w ostatnim poście http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=280228 Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2009-01-19 o 12:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
Hej
Może za http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=303795 krem Clinique pod oczy pozbędziesz się: - Issey Miyake, L'Eau d'Issey EDP 75ml - ubytek niewielki, jednak ciągle zdarza mi się go używać, zdjęcie na życzenie. Lotnisko w Zurichu. lub - Moschino, I love love EDT, 30 ml - zostało jakieś 30%. SuperPharm. - Moschino, Cheap & Chic EDT, 30 ml - zużycie minimalne, max 5-7 psików. Delikatne pęknięcie przy zakrętce, w niczym jednak nie szkodzi, na życzenie zdjęcie pęknięcia. Kupiony w Rossmannie Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:53.