|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam Terracotty Guerlain i paletki Givenchy Eye & Brow
Nieaktualne
Edytowane przez mirra77 Czas edycji: 2009-06-08 o 19:02 |
|
|
|
|
#3 |
|
spin doctor
|
Dot.: Szukam Terracotty Guerlain i paletki Givenchy Eye & Brow
Mam paletkę eye&brow Givenchy, kod 7E01, zużycie niewielkie, ok 3%. Nie mam do niej kartonika. Pod spodem w drugiej przegródce są dwa pędzelki i mini pęsetka do brwi. Podoba mi się u Ciebie w wątku:
Guerlain, Make-up Palette, przepiękna limitowana paleta do makijażu, kod 8U01, puder prasowany, róż, 5 cieni do oczu, 2 pomadki, pędzelki, kartonik, welur. paleta jest naprawdę piękna, puder jaśniutki i fantastyczny, natomiast róż herbaciano różowy - cudo, cienie w naturalnej beżowo-różowej tonacji, pomadki też w 2 stonowanych kolorach. Wszystko przepięknie pachnie jak to u Guerlain! Paleta idealna do naturalnego delikatnego makijażu. Mam ją z wymiany z pola, wystawiam tylko dlatego, że nie używam pomadek, a cienie w niej zawarte dublują mi się z innymi, które posiadam. Natomiast puder i róż są zachwycające i jeśli jej nie wymienię - zapewne zużyję. Uprzedzam nie oddam jej łatwo, jeśli w ogóle to tylko za coś super z mojej wishlisty (np. Eye & Brow Prisme Givenchy). Aha, w weekend nie będę prawdopodobnie miała dostępu do kompa więc będę mogła odpisać w niedzielę wieczorem. |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#5 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy bylabys sklonna cosik do niej dorzucic?Cytat:
ja jeszcze nie wiem ktora terracotte chce, czy dla blondynek czy dla brunetek ![]() chce zeby spelniala funkcje pudru brazujacego, i nie wiem ktora bedzie lepsza. a co bys ewentualnie sobie za nia zazyczyla?
|
||
|
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tym, że dla brunetek jest duuuużo ciemniejsza i rzeczywiście dla osób bardzo mocno opalonych sama nie wiem czego szukam, coś fajnego ale najbardziej to błyszczyki, szminki, perfumy, ciekawy puder kompaktowy lub prasowany, MAC ..... Jak widać wachlarz mam naprawdę szeroki
|
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w watku rozumiem nic?
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
spin doctor
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sie nie upieram, nie wyliczam wymianek co do zlotowki. jak znajdziesz cos, zeby dolozyc to bedzie milo
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
spin doctor
|
Cytat:
Poszperałam więc i znalazłam(niestety niewiele ):Lakier do paznokci Dior Addict 510 beige lumiere użyty kilka razy, świezy i nie zgęstniały. Kolor to ładny, jasny różobeż Pomadkę NYX w odcieniu Honey, cielista, też użyta może z 5 razy |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy on jest perlowy?a nie masz przypadkiem jakiejs czerwonej pomadki, albo jakiegos na maksa ciemnego lakieru do paznokci?
Edytowane przez mirra77 Czas edycji: 2009-06-01 o 11:19 |
|
|
|
|
|
#13 |
|
spin doctor
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
cholercia perlowych nie lubie, ale jak piszesz ze lekko perlowy to moze bedzie ok
![]() czy ten lakierek jest w regularnej sprzedazy? to moze sobie go oblukam w perfumerii. (przepraszam ze tak marudze, ale wiesz nie chce magazynowac znow kosmetykow ktore beda lezaly )
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:23.

z tym, że dla brunetek jest duuuużo ciemniejsza i rzeczywiście dla osób bardzo mocno opalonych
ale najbardziej to błyszczyki, szminki, perfumy, ciekawy puder kompaktowy lub prasowany, MAC ..... Jak widać wachlarz mam naprawdę szeroki 

do wątku nie zaglądałam, bom nie wiedziała czyś zainteresowana w ogóle
):