|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Misz-masz Anette :)
Witam,
to moje pierwsze kroki na tego typu wątku, więc proszę o wyrozumiałość. Proszę o odpisywanie u mnie. Rzeczy wymienione zaznaczam na szaro. Co wymieniam? Wymieniam różne rzeczy od ubrań, drobiazgów na czasopismach, kosmetykach kończąc. Czego szukam/oczekuję? Szukam wszelkiego rodzaju: - spodni ( bermudy, rurki) - toreb dużych i małych kopertówek - tunik - topów - kolorowych rajstop NOWYCH! - portfela - kompletu bielizny NOWEGO! - spodni dresowych - i wszystkiego co mi wpadnie w oko. Najchętniej wymieniłabym się za kilka rzeczy, bo przesyłki zdrożały. Ubrania wysyłam uprane, prasuję tylko na specjalne życzenie. Formę wysyłki uzgadniam indywidualnie. Zainteresowanym konkretnym przedmiotem podaję szczegółowe informacje. No to zaczynamy: 1. Glamour czerwiec -wrzesień 2007, październik 2008 Joy maj- grudzień 2008 2. dwie małe torebki - jedna czarno - czerwona, druga - biała, stan bdb 3. różowy golf z wywijanym kołnierzem, ciepły, będę wybredna ![]() 4. zielony sweterek, GAP, stan bdb. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Misz-masz Anette :)
5. czerwona bluzka, długi rękaw, wycięcia na ramionach
![]() 6. 2 topy, stan bdb 7. krótka bluzka a`la bolerko z długim rękawem, DOROTHY PERKINS, rozm. 10, stan idealny 8. granatowa bluzka w groszki, TU, rozm. na wzrost 146 cm, ale ja mam 168 i była dobra ![]() ![]() 9. bluzka z długim rękawem, RESERVED, rozm. M, stan idealny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
niestety, nic. moze dasz znac po jakiejś dokładce
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
niestety nic
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 3 pkt / 100% pozyt.
|
Znajdziesz coś u mnie za te topy https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1237741728 ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:55.