![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
COTYNATO , *w*y*m*i*a*n*k*a* !
Nieaktualny
Zapraszam do nowego wątku. Z tego większość rzeczy wymieniona inne wystawiam na sprzedaż i nie chcę robić zamieszania w związku z tym. Co gorsze nie mam miejsca na dokładki anie chce żeby inni musieli skakać ze strony na stronę. ![]() Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2009-09-10 o 16:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: COTYNATO , *w*y*m*i*a*n*k*a* !
1. CIEMNORÓŻOWY
Firma: Rozmiar: L Stan: Bdb- Opis:Kardigan noszony mało gdyż jest za duży. Planowałam zawieźć babci do zwężania , ale zapomniałam. Tak więc daję na wymiankę. będę wybredna ![]() 2. JASNORÓŻOWY Firma: Rozmiar: S Stan: Bdb- Opis: Ładny sweterek z wycięciem w serek. Kolor to taki łososiowo- różowy ![]() szafa 3.PLAYBOY Różowa , cudna , ale za mała. Rozmiar z metki XL , ale to S. Albo M na niską bo mi pół tylka widać. Dalatego - NOWA Za coś extra bo jeszcze nie jestem przekonana ze oddam. 4.BIAŁA TUNICZKA. Firma:? Rozmiar:s/m Stan:db+ Opis: Koronkowa góra . doł bawełniany. Koronka wydaje się taka szarawa. Regulowane ramiączka. Nie wiem czy oddam. 5.MGIEŁKA. Bez metek.rozmiar s/m Stan bdb. Miałam odpruć to różowe , ale skończyło się na planach. Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2009-09-02 o 20:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
1.GRANATOWA BOKSERKA.
Firma: Gina tricot. Rozmiar: Xs/ ewentualnie s ( elastyczna) Stan: bdb- Opis: Bokserka jest w super stanie. Noszona krótko bo teraz ciut za wąska ![]() Można nosić do legginsów. Nie wiem czy chce oddać. ![]() Foxy6 2. RÓŻOWA BOKSERKA. Firma: Atmo Rozmiar:M/L (elastyczna) Stan: db ( z maluteńkim plusikiem) Opis: Fajna bokserka zciekawym nadrukiem. DOKŁADKA 3. BLUZKA Z ŁEZKĄ NA PLECACH. Geogre rozmiar s/ ew. małe m stan bdb. lekkie bufki , wycięcie na plecach. 4. ŻÓŁTA BOKSERKA Stan db. SUKIENKA W PANTERKĘ h&m, wiązana tak żedopasuje się do większości figur. stan db+++ śliczna pomarańczowo-żółta panterka elastyczna i sexowna. ZA COŚ EXTRA przepraszam za słabą jakość zdjęcia , ale jeden aparat zepsuty ,2 pożyczony i pozostała tylko komórka która jak widać średnio radzi sobie ze zdjęciami ![]() Obecnie tylko to -nie pytać o inne zdjęcia , bo nie ma szans zrobić. Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2009-09-05 o 18:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
1. SPODNIE Z MOTYLKAMI.
Firma: Bay. Rozmiar: XS/S Stan:db Opis: Spodnie są bogato zdobione. Cudowne kieszenie ubarwione motylkami. Są cudowne , ale za małe. Mają postrzępiuone nogawki z tyłu. Można poprawić , albo zrobić z nich ryczacki - krótkie spodenki, szkoda zeby taki fajny motyw sie zmarnował ![]() rezerwacja dla chomiG 2.CZERWONE RURKI. Firma: revers Rozmiar:42 - jak dla mnie L. Stan: bdb= Opis: Oddaje bo na mnie za duże. Mają na nogawkach jakies minimalne jasne plamki. nie widać ich przy noszeniu ![]() 3.FIOLETOWE RURKI. Firma : terranova rozmiar:M ( lekko elastyczne) stan: bd+ Fioletowe,mało noszone. oddam najchętniej za jasne biodrówki z dziurami ![]() DOKŁADKA 18.08 czarne rurki rozmiar M z wymiany , jednak za krótkie , stan db ponieważ odprułam na dole żeby dłuższe byly ,ale i tak za krótkie;p można zszyc tak jak bylo. peggi Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2009-08-26 o 23:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
1. KAMIZELKA .
Firma: H&M rozmiar: xs/ew.s stan: bdb opis: beżowa w pionowe pręgi. Ideał ![]() 2. SZARA Z BUFAMI. Firma; uzupelnie rozmiar : od M do xl stan: bdb Opis : kupiłam ale nie noszę Będę wybredna. 3. SUKIENKA TUBA firma później kolor szary , dwie kieszonki ,ściągacz . rozmiar M/L stan db+ bezrękawnik stan db+ nie pamietam jaka firma s/m/l Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2009-08-29 o 08:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
1. SUKIENKA Z KAMIENIAMI.
Firma? rozmiar s/m/l stan: nowa ![]() Opis: zakupiona na allegro na wesele. Niestety mój chłopak coś kręci na nią nosem więc szukam dalej. *** ODDAM ZA COŚ EXTRA -najlepiej inną sukienkę. Cudna , zwiewna, góra wysadzana kamieniami , zawiązywana pod biustem. cudo. SUKIENKA JEST KOLORU ECRU , BEŻOWEGO. JEŻELI NIE MASZ SUKIENKI NA WESELE ZWIEWNEJ - w kolorach RÓŻ.FIOLET. BIEL. BEŻ NIE PISZ. zaoszczędzisz nam obu czas. Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2009-08-12 o 19:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
1. SUKIENKA CZARNA SEXI. firma: VILA rozmiar: uni - elastyczna max stan: bdb Opis : Musze pozbyć się czarnych sukienek - mam ich za dużo. Ta jest sexowna , podkreśla biust, pas z guzikami , wiązana na szyi. 2 zdjęcie rozjaśnione. Lily 1. SUKIENKA W BEŻACH. firma: VILA rozmiar: s/m Stan: bdb- Opis : mam z wymianki , ale jednak szukam czegoś innego( czegoś w różach i fioletach). Sukienka śliczna i gustowna.e Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2009-08-25 o 23:07 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
1. DWIE MINIÓWKI. Firmy: Denim(ciemniejsza) i H&M(jaśniejsza). Rozmiar: M/L stan: no właśnie ... db ponieważ obcinałam własnoręcznie i ... coś mi nie poszło ;p Trzeba wyrównać itp. Da się je uratować, ale trzeba umieć ![]() 2. JEANSOWE RYBACZKI. Firma: Rozmiar: M Stan:db Opis: Także obcinane. Są extraponiewaź wyszcuplają rzez te pionowe pręgi. Oddaje bo nie lubie spodenek w tych długościach 3.CZARNA SPÓDNICZKA. Firma: krawcowa na zamówienie. Rozmiar : od M- L Stan: bdb- Opis: Szyta na zamówienie, już mi się znudziła. 4. SWETEREK W SEREK H&M xs/s/małe m Czerń, stan bdb. za coś fajnego. INNY PORTAL 5.OLDSCHOOLOWA bluza. rozmiar to takie m/l z motywem korony na biuście. Stan bdb-- 6.BODY czarne z fajnym dekoldzikiem. elastyczne 7.KOSZULKA ZE ŚMIESZNYM NAPISEM jak widać Ja mam za mały biust na takie napisy ;p stan db ,polecam. C&A - clockhouse . 8.Bluza z Miki. chyba only xs/s stan db+ 9.Długie polo . Miss eve . xs/s stan db+ Foxy... Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2009-09-05 o 17:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
1.SREBRNE BALERINY .
firma: atmo Rozmiar: 40 stan: db+ Opis: Mówiono że z prawdziwej skórki ,ale ile w tym prawdy nie wiem. Stan oceniam na db bo czubki się trochę postrzępiły , ale tak bez przesady, Poza tym noszone więc same rozumiecie ![]() DOKŁADKA 2. RÓŻOWA DŁUGA. xs/s/m Firma vero moda albo gina tricot- nie pamiętam ;p Można nosić do legginsów. Ma małą plamę na froncie, taką jakby od tluszczu ledwowidoczną - trzeba się przyjrzeć żeby zobaczyć. czyli db. tygrysekrudy 3.SWETEREK BEŻ. H&M xs/s Beżowy w pionowe pręgi. Stan bdb. Na 2 zdjęciu pokazuję w połączeniu z bluzka z jaką można nosić . jest super na osobie, wyszczupla, podkreśla figurę itp. rezerwacja chomig 4.KURTECZKA błękitna xs/s. stan db+ fajna , ale na mnie ciut za mała. 5.CZARNA z brokatowym różowym napisem. UNITED COLOURS OF BENETTON. `rozmiar z metki M , ale to takie s/m stan bdb ! 6.Brokatowy pasek. Stan db. 7. KOSMETYKI. jak widać. +portfelik mięciutki , lekko przybrudzony tylko. 1.loreal 2.garnier 3.sunsik 4.oliwka kolasrtyna z brokacikiem 8.TORBA GAZETA. z motywm gazety. nie wiem czy chce oddawać. Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2009-09-05 o 17:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
1.MIĘCIUTKA BLUZA.
Firma: H&M rozmiar: xs, ewentualnie s z małym obwodem klatki ![]() stan: bdb Opis; Oddaje z żalem , ale za mała. kapturek , kieszonki , mięciutka ![]() Poszło na Allegro. 2. "RĘCZNICZKOWE" -Spodenko spódniczka , niebieska , stan db+ -Tuba różowa ( bez sznureczka do ściskania) stan db+ Jak napisałam z materiału takiego jak ręcznik , metki obciełam oddaje bo mam z takiej serii jeszcze pare rzeczy. Zostawiłam bo myślałam że pojade nad wode a tu lipa ... ![]() 3.BLUZA xxs/xs/małe s z wymiany , na mnie za mała stan db ponieważ dwie dziurki przy kangurkowej kieszonce. Poza tym super. foxy6 Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2009-08-25 o 23:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA 6.09
1. NIEBIESKA BLUZA H&M rozmiar 10 Kolor to taki grabat przybrudzony szarością Bardzo oryginalny krój. Stan db++ Śliczna , ale mi się znudziła. 2.SWETEREK W PASKI H&M rozm. 36 Paski są granatowe gdyby ktoś miał wątpliwośći Czyli różowo ganatowy cudny sweterek . Stan Db++ 3.Torebka z bambusową rączką. Nowa z wymiany , ale nie lubię takich do ręki ![]() W motylki. 4.PŁASZCZYK ATMO. Śnieżnobiały ,tylko na ramieniu mi się przybrudził lodem czekoladowym ![]() DO usunięcia. Kupiłam pod wpływem chwili na all. jednak mam inny biały i ten mi jest w sumie zbędny , więc po co ma leżeć w szafie ? ![]() Rozmiar z metki 38 . 5. Czarny dłuższy sweter. Rozmiar xs/s. Szlufki na pasek. Stan db. Za coś niewielkiego. Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2009-09-06 o 11:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA Z DNIA 13.08.
1. W GWIAZDKI. SPodenki rozmiarowo xs/s Są urocze , ale już za małe. Noszone dosłownie pare razy . 2.W GWIAZKI MINI. Firma: atmo Rozmiar:s/m/l Stan: db++ Opis: Chcę wymienić bo mam taką drugą w innym kolorze a jakoś szary ostatnio do mnie nie przemawia ![]() Jest świetna ;p 3. GRZYBEK. Rozmiar: M/L - chociaż pewnie inne rozmiary też by mogły nosić bo się naciąga. Jest z bluzowego materiału , super mięciutkiego . Wygodny , ale już mi się znudził. Metki wycięte. ZOSTAWIAM SOBIE 4.CZARNA BLUZA. Firma: only Rozmiar:s / xs i m ewentualnie. STan: db- ( ponieważ ma rozruty rękaw na ściągaczu miałam naprawić , ale skończyło się na planach ;p). 5.CZARNA KORONKOWA. Czarna , z koronką , nowa - bez metki poniewaz musiałam ją uprać - zakurzyła się rozmiar s/m. cudna. Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2009-08-26 o 23:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA 16.08
1.butki Nowe . rozmiar 6- nie wiem jaki to rozmiar , wiem że na mnie za małe. Na żywo ładniejsze. ALLEGRO 2.Trampki atmo 41 przybrudzone Mialam na sobie 2 razy - możnauprać czy coś. 3.Szary kardigan stan db+ śliczny. zostawiam sobie. Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2009-09-05 o 17:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
1. CZARNY PASEK.
Tył jak nowy , przód sfatygowany ![]() Miałam coś z nim kombinować bo jest śliczny ale kupiłam podobny i ten mi jest zbędny. 2.HAWAJSKIE BIKINI Noszone niewiele. Stan db+ śliczne, wiązane :p 3. PASEK NA GUMIE. z zółtym plastikowym serduszkiem. Na granatowej gumie , stan db ponieważ guma się zepsuła od rzepu. ![]() Szafa.pl 4. CZARNA SWETREKOWA. sukienka lub tuniczka F&F rozmiar M/L Z materiału jak sweterek. Od środka poplamiona różowym lakierem , ale nie widac na zewnątrz. Za coś fajnego. 5.CZARNA BLUZA. Firma później. ale EVIE chyba. rozmiar to takie M/L/ Bufiaste rękawy, zapinana na suwaczek , duży kaptur ściągany na czarne wstążki. stan db ponieważ bardzo ją lubiłam swojego czasu ![]() a...? 6.NIETOPERZ W KROPY. firma dla zainetresowanych ![]() Z wymiany jednak zbyt opięty jak na nietoperza. To takie xs/s Czarny s srebrne/siwe kropki. uroczy ![]() 7. RÓŻOWA Z CYRKONIAMI. Śliczna różowa , z lejącym dekoldem - uwydatnia biust. z boku dwa paski , którymi można regulować szerokość dolnego ściągacza, z tyłu cyrkonie. M/L /naciągnie się i na xl. Stan bdb. 8. STANICZKI. 1) czarno -żółty. a dokładnie satynowa żó łć z czarną siateczką. NOWY z metkami . miseczka B 2) różowy . z wytłaczanymi wzorkami. NOWY z metkami. miseczka B. Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2009-09-05 o 17:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA 6.09
1.ZIELONA TUNICZKA. NEXT rozmiar z metki 16 ;o ,ale ja nosiłam z paskiem patrz zdjęcia dalej. Kolor to taka dojrzała trawka ![]() Nosi normalne ślady użytkowania , posiada jedną małą plamkę ledwo widoczną. Myślę że po odświeżeniu - leżała z miesiąc w szafie - zniknie ta plamka. 2.SUKIENKA PANTERKOWA. H&M rozmiar raczej uniwersalny. Kolory dominujące :żółć i pomarańcz. Stan określam na bdb- Na żywo prezentuje się o wiele lepiej. 3.ŻÓŁTY T_SHIRT H&M rozmiar s/m Elastyczna , stan db ponieważ ma małe plamki. Postaram się je odplamić ![]() 4.MIĘCIUTKA BLUZA. Rozmiar s/m Bluza noszona sporo ,materiał nie ucierpiał , ale korona na piersi straciła parę cyrkonii a zamek do wymiany ![]() Nie będę zbytnio wybrzydzała ,ale też nie oddam za drobiazg. ![]() 5.KURTECZKA H&M rozmiar 36 Na mnie już za mała, a szkoda. Stan jak dla mnie to db++ Na dole i przy szyi zatrzaski , zameczek ,kaptur,leciutka wygodna. Mogę marudzić ![]() Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2009-09-06 o 11:03 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
cos za różowy kardigan i niebieską bokserkę?
![]()
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
cos za sukienke biala z kamieniami?
![]() |
#19 |
moderatorka też wizażanka
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
Czy coś u mnie? Za:
1. KAMIZELKA . Firma: H&M rozmiar: xs/ew.s stan: bdb opis: beżowa w pionowe pręgi. Ideał 2. SZARA Z BUFAMI. Firma; uzupelnie rozmiar : od M do xl stan: bdb Opis : kupiłam ale nie noszę 1. SUKIENKA Z KAMIENIAMI. Firma? rozmiar s/m/l stan: nowa Opis: zakupiona na allegro na wesele. Niestety mój chłopak coś kręci na nią nosem więc szukam dalej. Mam sukienkę Orsay poza wątkiem różowa w białe gorszki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
cos za sukenke biala?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1250095694 wielka dokładka!! str 18,19,20!! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=356432
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
cos u mnie za sukienkę http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1250097269 ? odp u mnie
![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
1. KAMIZELKA .
Firma: H&M rozmiar: xs/ew.s stan: bdb opis: beżowa w pionowe pręgi. coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
moderatorka też wizażanka
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
Wiem, że Ci się bodajże tusze i kosmetyczka podobały.
Ok, trudno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
czy znajdziesz coś u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1250097181
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czytajcie prosze to co napisałam.
Nie wklejajcie linków ponieważ mam internet z limitem i nie chce zeby mi chodzilo jak slimak tylko dlatego ze nie mozecie napisac - nawet opisac swoimi slowami oby nie linki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Coś za 1.BLUZA W PASKI.
firma: H&M rozmiar: M Stan: db++ Opis: Fajna długa bluza , kangurka , z cekinową koroną na piersi . ??
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:02.