![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Zapachy, kolorowka, pielegnacja - Chanel, Dior, Clarins, Kenzo, EL,DK, Diesel i inne!Zapraszam do nowego watku ![]() Dokladki na granatowo ![]() Wymienione na szaro Wymienie : ZAPACHY: - Promesse Cacharel EDT 30ml, ubytek kilku psikow. Z wymiany z Thelila. - Kenzo Flower by Kenzo zestaw: miniatura 4ml + balsam 75ml. nowe w slicznej, bialo - czerwonej sakiewce. - Calvin Klein Eternity Purple Orchid EDP 6/15ml z atomizerem. - Kenzo Jungle pour homme ok. 90/100ml EDT - Shiseido Energizing Fragrance Eau Aromatique ok. 30/50ml - Donna Karan Gold EDP 45/50ml - Diesel Fuel For Life ok. 10-12/30ml ODLEWKI: (moge zrobic do Waszych atomkow - chyba, ze wejde w posiadanie swoich - ja sama odlewek nie lubie ![]() - Chanel Chance - Jean Paul Gaultier Classique - Max Mara Silk Touch - Max Mara klasyczna - Amore Amore Sunshine - Kenzo Summer KOLOROWKA: - Bourjois Effet Lumiere Eyeshadow Trio 45 Les Roses, znikome zuzycie. - Lancome Color Focus Duo 204 Body and Soul. Jasnego zostalo ok. 30% a ciemniego ok. 20%. - L'oreal True Match Minerals N6 Beige Eclat/Honey Glow. Zostalo 3/4. - Chanel Irreelle Blush kolor Neroli Rose, tester, uzyty jakies 3-4 razy. Pieekny, jasny, chlodny roz ale ja szukam i szukam idealu ![]() - Dior 2 Color Eyeshadow Diorsweet 855 - tester cieni, przetestowanych. Jasny i mocny roz. Z wymianki z Kamisio. - Estee Lauder Platinum Illuminator, rozswietlacz, zuzycie ok. 5% (mam kartonik) - za cos super - Dior DiorShow Powder roz rozswietlajacy z drobinkami, z gabeczka kolor 003 Catwalk Pink - zostalo ok 1/3 pierwotnej pojemnosci - Estee Lauder Ideal Light Brush-on Illuminator kolor 02 - korektor w wymianki, ja uzylam raz, poprzedniczka kilka razy. Niestety dla mnie za ciemny. PIELEGNACJA: - Lancome Primodiale Cell Defence - 10ml nowy nieotwierany. - Guerlain Issima Substantific, 3ml nowy w kartoniku. - Guerlain Success Future Day Care SPF 15 Wrinkle Minimizer Firming, Pure Amber Extract, 3ml nowy w kartoniku. - Clinique 3 - Step Skin Care Type 4. Zestaw na 2 uzycia (2 x mydlo po 2ml, 2 x tonik po 2ml, 2 x DDMG po 2ml) w kartoniku. - Vichy chusteczki samoopalajace, ciemna karnacja, 4szt. - Givenchy Ange ou Demon - balsam perfumowany okolo 50/100ml - ROC Retin-Ox intensywny krem przeciwzmarszczkowy na noc 15ml, nowy w kartoniku - Clarins Skin-Smoothing Eye Mask 30ml, jest kartonik - maseczka pod oczy. Dostalam pod choinke. Otworzylam na poczatku stycznia. Kalkulator pokazuje jako date prod. 2005.12... ![]() ![]() - Mary Cohr Gentle Soothing Cleanser - pielegnacja gabinetowa - bardzo delikatne mleczko do demakijazu, skora wrazliwa, wersja w butli bez pompki, 400ml - uzyte 2 razy. http://www.feelunique.com/p/Mary-Cohr-Sensitive-Skin-Cleanser-200ml.html INNE: - FreshLook ColorBlends, kolor True Sapphire moc -1,5, waznosc: 2013-03. Zmieniaja nawet najciemniejszy kolor oczu ![]() - FreshLook ColorBlends, kolor True Sapphire moc -1,75, waznosc: 2012-12. Zmieniaja nawet najciemniejszy kolor oczu ![]() Poszukiwane: - Kenzo l'eau par homme - JPG Madame - Oilatum - emulsja do kapieli - rozne produkty do stylizacji wlosow kreconych - nuxe nirvanesque nowy - rozne inne kosmetyki nuxe ![]() i inne o ktorych jeszcze nie wiem ![]() Wymienione: - Collistar Extreme Supermascara - tusz pogrubiajaco, wydluzajaco, podkrecajacy - w kartoniku, kupiony kilka dni temu uzyty raz. - tyska 30 - Neutrogena Foot Cream, suche, zniszczone stopy. W kartoniku, uzyty jakies 3 razy. - Nulka - Boots Botanics Conditioning Clay Mask - uzyta 1 raz ale moja systematycznosc pozostawia wiele do zyczenia ![]() ![]() - Farmona Tutti Frutti Musujacy Piasek do kapieli - zostalo 80% - Nulka
Edytowane przez m-habibi Czas edycji: 2009-04-09 o 23:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Zapachy, kolorowka, pielegnacja - Chanel, Dior, Clarins, Kenzo, EL,DK, Diesel i
Ja się tutaj tylko przypomnę, że czekam na Twój znak co do ewentualnej wymianki (wczorajsza rozmowa)
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapachy, kolorowka, pielegnacja - Chanel, Dior, Clarins, Kenzo, EL,DK, Diesel i
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
Spoko, czekam
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Chanel Irreelle Blush kolor Neroli Rose,
cos u mnie? ![]()
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Co Kochana wątek CI zaśmieciłyśmy i się przeniosłaś
![]() A ja mam dylemacik bo mi sie wszystkie 3 różyki świetliki podobają ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Proszę mnie uwolnić od perfumu Chrostian Dior Addict 100 ml dostałam w prezencie oczywiście oryginalny, ale nie mogę znieść tego zapachu, wole zdecydowanie łagodniejsze, może któraś z miłych wizażystek wymieni mi tego śmierdziucha
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na co masz ochote? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Hihi Gutek to przynęta na kilka zapachów muszemiecia ( wyraz zapozyczony od Soso) a tak to nie chcę się go pozbywac gdyz też jest moim muszmieciem
![]() A czego tak najbardziej szukasz Świetliczku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Wracam do Ciebie z podkulonym ogonkiem ![]() Nawąchałam się wczoraj Chanel Chance i chcem, więc jeśli jesteś zainteresowana jeszcze Alienem, to ja też chętna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sloneczko, ja najbardziej szukam - TM Alien - Kenzo l'eau par homme - JPG Madame ![]() A do tego moze byc jeszcze krem nuxe nirvanesque, czy jak mu tam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nadal chce aliena ![]() ![]() ![]() a i jeszcze co do szczegolow: chance to edt ![]() czekam w takim razie na info ![]() ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() Jutro ide na zbiorowe niuchanie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nowiutkie, śliczne, atomki 10 ml ![]() Tak czułam, że to EDT ![]() O jakiej pojemności będziemy rozmawiać? 10 ml? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
No to wszystko ustalone
![]() 10 ml Aliena za 10 ml, Chanel ![]() ![]() Pisze PW. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
|
Czekammmm........
![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Itako i RapCandy - niestety praca... Nie dam rady dojsc do sephory i nie wiem, kiedy mi sie to uda (juz nic nie planuje, bo mi i tak nie wychodzi
![]() Bardzo Was przepraszam... Jezeli tylko uda mi sie tam dotrzec a nadal bedziecie chetne i rzeczy beda aktualne, to sie oczywiscie dogadamy ![]() Pozdrawiam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
|
No to czekammmmmmm dalej......
![]() Gdyby co to krzycz, gdybym zapomniała - daj znać w moim wątku krzykiem, że już tu jest odpowiedź ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:58.