![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
ciuszki,kosmetyki, drobiazgi, dodatki u Kaaachy :)
NIEAKTUALNE!!!!!!NIEAKTUALNE!!!!!!NIEAKTUALNE!!!!!!NIEAKTUALNE!!!!!!
NIEAKTUALNE!!!!!!NIEAKTUALNE!!!!!!NIEAKTUALNE!!!!!!NIEAKTUALNE!!!!!! NIEAKTUALNE!!!!!!NIEAKTUALNE!!!!!!NIEAKTUALNE!!!!!!NIEAKTUALNE!!!!!! NIEAKTUALNE!!!!!!NIEAKTUALNE!!!!!!NIEAKTUALNE!!!!!!NIEAKTUALNE!!!!!! NIEAKTUALNE!!!!!!NIEAKTUALNE!!!!!!NIEAKTUALNE!!!!!!NIEAKTUALNE!!!!!! NIEAKTUALNE!!!!!!NIEAKTUALNE!!!!!!NIEAKTUALNE!!!!!!NIEAKTUALNE!!!!!! NIEAKTUALNE!!!!!!NIEAKTUALNE!!!!!!NIEAKTUALNE!!!!!!NIEAKTUALNE!!!!!! NIEAKTUALNE!!!!!!NIEAKTUALNE!!!!!!NIEAKTUALNE!!!!!!NIEAKTUALNE!!!!!! WSZYSTKO NA 1 i 2 stronie WISHLISTA https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post11850669 Witam ![]() Mam tu wszystko od ciuszków po dodatki i książki i kosmetyki, mam to w jednym wątku, gdyż nie jest tego za wiele by dzielić na poszczególne wątki z ciuszkami, kosmetykami etc. ![]() NAJCHETNIEJ PREFERUJE WIEKSZE WYMIANKI A NIE JEDNA RZECZ BO POCZTA PODROŻAŁA ![]() ![]() Moje zasady: - Wysyłam oczywiście poleconym priorytetem / paczka priorytet [z potwierdzeniem odbioru] i chce tego samego w zamian. - Kto ma mniej przekupek niż ja wysyła pierwszy ![]() - Przed wysłaniem rzeczy piorę a następnie prasuję, oczekuję tego samego od Ciebie. - Przedmioty, które wystawiam są w stanie b.dobrym lub dobrym, a o jakichkolwiek uszkodzeniach informuję od razu przy opisie przedmiotu. - Wysyłam listem poleconym - ewentualnie przy większej wymiance będzie to paczka - Coś musi mi się spodobać, nie wymieniam się na siłę ![]() - Jeśli pisze "za coś ekstra" to znaczy, że nie jestem zdecydowana do końca nad wymianką tej rzeczy, bo była droga lub bardzo ją lubiłam ![]() - Przedmioty już wymienione koloruję na szaro ![]() - zarezerwowane na niebiesko ![]() - rzeczy wysłane usuwam z wątku ![]() Edytowane przez 2018070520180950 Czas edycji: 2009-04-12 o 10:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: ciuszki,kosmetyki, drobiazgi, dodatki u Kaaachy :)
sukienka rozmiar 38,
niestety byla szyta w niektorych miejscach i ma ramiaczka popsute lecz mozne zaszyc na stale i bedzie ok, mysle ze krawcowa sobie tym poradzi bez problemu ![]() pozatym jest sliczna ![]() JEST ZACIAGNIETA NIE WIEM OD CZEGO NA DOLE ![]() MOZE KTOS KTO SIE ZNA NA TYM SOBIE ZROBI LADNIE Edytowane przez 2018070520180950 Czas edycji: 2009-01-11 o 12:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
sukienka rozmiar 38
brazowa material lekko polyskujacy sliczna do tego bolerko koronkowe - nie byl to komplet ale tak kupilam i nosilam, bolerko troszku poszarpana jak to koronka ale nitki mozna obciac lekko i bedzie jako nocwe, znudzila mi sie i chce oddac ale byla bardzo droga i bede bardzo wybredna ![]() wymiary: szerokosc w pasie - 25cm x2 dlugosc od ramiaczka do najdluzszego punktu sukienki 120cm zalozona byla tylko 3 razy z tylu trzeba zszyc bo sie troszke rozprula,ale to nie problem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Brązowa bluzeczka z lustrzanym workiem, sliczna, pieknie sie mieni, zwraca uwage na ulicy
![]() , mankamentem jest plamka, nie wiem od czego ale nie widac jej, jest wyprana, kilka kwadracikow odstaje i sie lekko odkleilo co widac na zdj 3, ale nie przeszkadza to w noszeniu tej pieknej bluzeczki ![]() podwiazka ![]() uzyta raz ![]() parasolka stan widoczny na zdj ![]() Edytowane przez 2018070520180950 Czas edycji: 2009-02-02 o 16:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
butki w kratke rozm 40-41 dł wkładki 26cm
jedyny mankament to to ze nad klamrami jest troszke ciemniejsze co widac na zdj ale nie widac tego przy uzytkowaniu ![]() 6 branzoletek kosmetyczka z zatyczkami, grzebieniem z defektem malym, woda po goleniu i kremem po goleniu itp mgielka be sensulal avon ponad pol blyszczyki - mniej niz pol w kazdym chyba jakos trudno okreslic ![]() golarka do ubran - wyczyszcze przed wysylka ![]() Edytowane przez 2018070520180950 Czas edycji: 2009-03-29 o 17:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
biala bluzeczka wiazana na szyi NEW YORKER
metki odciete bo gryzly, lubie ja bardzo i nie łatwo oddam ![]() ma wadę malutką, gdyż na wiązaniu na tym sznurku pękła nitka na jednym ale nie widać jak jest zawiązane i tak także można nosić bez problemu ![]() kredka do oczu jasno niebieska Edytowane przez 2018070520180950 Czas edycji: 2009-01-11 o 15:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
spodniczka brazowa, troche kulek ma,
uzywana stan dst+ bardo wygodna rozmiar 36 czarna bluzeczka Edytowane przez 2018070520180950 Czas edycji: 2009-01-11 o 15:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
błękitny sweterek, stan db-
ma kulki ozdoby do paznokci garsonka fioletowa o wymiary pytac, byla SZYTA NA MIARE ![]() spodnie spodnica i zakiet turkusowy stroj kapielowy "S" NIE WIEM CZY CHCE ODDAC ![]() Edytowane przez 2018070520180950 Czas edycji: 2009-02-02 o 16:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
biala bluzeczka rozmiar 38
wymiarki: od rekawka do rekawka - 46cm dlugosc 51cm w biuscie ok36 na dole 41cm tipsy Edytowane przez 2018070520180950 Czas edycji: 2009-01-11 o 16:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
biala spodnica do kolan, nie nosze, moze komus wpadnie w oko
![]() roxmiar 36 wymiarki: pas 37cm dł 57cm naszyjnik stanik 70A byl bardzo drogi latwo nie oddam paletka cieni - zuzycie na zdj LATWO NIE ODDAM!!! Edytowane przez 2018070520180950 Czas edycji: 2009-03-29 o 17:37 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
niebieska koszula z reportera w biale paseczki, dlugi rekaw, rozmiar small, pognieciona na zdj ale pred wysylka ja wyprasuje
![]() wymiary: dł od kołnierza 61 pas 47 rekaw 60 od ramienia do ramienia 39cm czerwona bluzeczka r.40 Edytowane przez 2018070520180950 Czas edycji: 2009-01-11 o 16:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
Bluzeczka z Adidasa, turkusowo biała, stan bdb, na mnie juz za mala po prostu
![]() rozmiar S zakiet bezowy r 36 NIE ODDAM LATWO!!! sukienka bordowa r.36 nie oddam latwo Edytowane przez 2018070520180950 Czas edycji: 2009-02-02 o 16:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
różowa bluzeczka, dostałam od mamy niestety a duża na mnie, a byla kupowana za granicą, 'na oko' więc oddaję
![]() rozmiar XL probki perfum 9szt oriflame Edytowane przez 2018070520180950 Czas edycji: 2009-03-29 o 17:37 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
bluzeczki - maja troche kulek ale to nie problem, bardzo je lubie dobrze sie je nosi i bede troszke wybredna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
spodnie, stan bdb, na mnie za małe, były w komplecie, rozmiar 36 (metka pokazuje 42 ale zapewniam ze źle wszyta była od nowości, to jest rozmiar 36
![]() szkoda mi żeby leżały w szafie, więc oddam za drobiazg! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
bluzeczka na ramkach, nie wiem jaki to rozmiar bo metki nie mam [gryzla mnie;/]
ale 36-38 jakos ![]() stan bdb moze komus wpadnie w oko ![]() z tylu jest granatowa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam za wcinanie się, nie zauważyłam napisu w pierwszym poście
![]() Coś u mnie za http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1228586940 Edytowane przez Anitka11 Czas edycji: 2008-12-06 o 18:46 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
jeansy, stan bdb bo bardzo rzadko noszone były
W28 L32 1/2 oddam raczej za inne spodnie ![]() 41cm pas 81 dl nogawki wew 104 dl nogawki zew ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
czerwona bluzeczka, stan bdb, rozmiar chyba S (metkę wycięłam bo mnie gryzła;/)
myjka kwiatuszek avon Edytowane przez 2018070520180950 Czas edycji: 2009-01-11 o 16:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Konto usunięte
|
bialo czerwona bluzeczka na ramkach rozmiar chyba S
bluzeszka AMISU lekko rozowa rekaw 3/4 rozm M Edytowane przez 2018070520180950 Czas edycji: 2009-01-11 o 16:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Konto usunięte
|
czarna koszula, zalozona tylko raz, wiecej razy nie zalozylam bo mi sie przypadla do gustu ale komus sie moze spodoba
![]() stan bdb rozmiar M |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Konto usunięte
|
bluzeczka na jedno ramię, dostałam od cioci ale nie chodzę bo na mnie za mała jest
![]() rozmiar S podejrzewam, bo metki nie ma materiał lekko przeswitujący ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Konto usunięte
|
biała bluzeczka, bardzo ją lubię, niestety jest na mnie za mała i jestem zmuszona cos z nia zrobic.
ma niestety trochę przy dekolcie w łódeczkę po bokach ze tak powiem troszkę nitki wyciagniete ale jesli komus to nie przeszkadza to za cos malego sie wymieni bo ogolnie stan tej bluzeczki jest dobry zalaczam zdjecia uszkodzen zeby nie bylo ze jestem oszustka jakas ![]() pas-36cm dł 54cm dł od rekawka do rekawka 32cm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:49.