![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Różności - kolorówka, biochemia, minerały i inne :)
NIEAKTUALNE!!!
Witam w nowym wątku i zapraszam do wymiany ![]() Perfumy: Perry Ellis Portfolio EDP, zostało jakieś 75-80 ml z wyjściowej pojemności 100 ml. Pochodzą z wymianki z Wizażanką dabhdGARGAMELOWAdhbnhaskj . Niestety to nie mój zapach ![]() Pielęgnacja twarzy: Iwostin Purritin, Emulsja matująca – poj. 75 ml, zostało ponad połowa opakowania, term. ważności 08.2009 r. Pielęgnacja ciała: Eveline, Termoaktywne serum wyszczuplające Antycellulit, poj. 200 ml, użyte kilka razy, term. ważności 25.08.2010 r. Rezerwacja dla słonika Kolorówka: Estee Lauder, Lucidity, Puder transparentny 06 – odsypka – ilość do uzgodnienia (w zastępczym opakowaniu po pudrze Clinique) Rezerwacja dla słonika YSL, Pressed Powder Refillable (Puder prasowany) kolor 04 pochodzi z wymianki z Wizażanką ana761, która określiła jego zużycie na 10%, ja użyłam go kilka razy (KWC) Isadora, poczwórne cienie w kolorze 21 Silvery Grey, zużycie znikome, brak aplikatorka, pochodzi z wymiany z josiak1 Kolastyna, Podkład matujący Satin Make-up, kolor beż, 30 ml, termin ważności 07/2009, ponad 75% opakowania. Lirene, Fluid matujący Nature Matte, kolor karmel, 30 ml, termin ważności 02.2011, myślę że została ponad połowa Minerały: Everyday Minerals, Puder prasowany Olive Fair, 8g, użyty kilka razy, ubytek praktycznie znikomy Everyday Minerals, Star to finish fair, mini, wypróbowany. Everyday Minerals , korektor Multi-intensive, mini, zostało 88% Everyday Minerals , próbki: Medium tan, intensive – wypróbowana, Fairly Light, intensive – wypróbowana, Fairly Light Neutral, intensive – wypróbowana, Olive Fair, intensive – zostało na 3-4 użycia, Light, semi matte – zostało na 3-4 użycia Odsypki – ilości do uzgodnienia – Everyday Minerals podkłady mineralne: golden fair formuła intensiva oraz original glo oraz puder wykańczający w kolorze sunlight Biochemiczne: Zrób sobie krem, Olej kokosowy – frakcjonowany, poj. 15 ml, wypróbowany, term. ważn. 07.2009r. Zrób sobie krem , Olej jojoba Water Clear, poj. 15 ml, zostało 85%, term. ważn. 06.2009r. Zrób sobie krem , Olej z pestek śliwki, poj. 15 ml, sprawdzony tylko zapach, nie używany, term. ważn. 11.2009 r. Mazidła, Lecytyna sojowa HLB 7, 10g, termin ważności 07/2009, zawartość – ubytek znikomy Inne: Aplikator do nakładania cieni, główka z białej, miękkiej gąbki – NOWY. Spiralka do tuszowania rzęs i brwi, nylonowa – NOWA. Kompaktowy grzebyk do rozczesywania rzęs wraz ze szczoteczką do tuszowania; szczoteczka z syntetycznej szczeciny – NOWY. Szczotka do układania włosów Top Choice, śr. 6,5 cm, nowa - nie używana, z metką
Edytowane przez Ankie83 Czas edycji: 2009-09-02 o 22:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Różności - kolorówka, biochemia, minerały i inne :)
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
coś za olej kokosowy i jojoba?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
tak, interesuje mnie
Iwostin Purritin, Emulsja matująca – poj. 75 ml, zostało ponad połowa opakowania, term. ważności 08.2009 r. Znajdziesz u mnie cos za to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Witaj,
interesuje mnie lucidity, olej ze sliwki oraz lecytyna, zapraszam do siebie ![]()
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Raczej tylko na perfumy - flowerbomb, diesel unlimited lub zwykla lolite, bardzo lubie ten zapach i wymienie tylko na inny ulubiony
![]()
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Jasne
![]() http://www.**********pl/index.php?topic=6032.0 a tak poza tym, to ciezko bedzie cos na polskojezycznych stronach znalezc, pamietam, ze gdzies na forum femineus w dziale kacik biochemiczny, przy produktach soltan cos bylo wspominane o tym filtrze ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
znajdziesz coś za?
Estee Lauder, Lucidity, Puder transparentny 06 – odsypka – ilość do uzgodnienia (w zastępczym opakowaniu po pudrze Clinique) - odrobina ![]() ![]() YSL, Pressed Powder Refillable (Puder prasowany) kolor 04 pochodzi z wymianki z Wizażanką ana761, która określiła jego zużycie na 10%, ja użyłam go kilka razy (KWC)
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
[
Isadora, poczwórne cienie w kolorze 21 Silvery Grey, zużycie znikome, brak aplikatorka, pochodzi z wymiany z josiak1 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143551 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Najbardziej by mnie interesowal prasowaniec EDM, tylko troche boje sie koloru - on podobno jest szarozielonkawy bez ani kropli zolci
![]() Cienie ostatnio tylko mineralne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=294978 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Z metki to rozm L, ale zdecydowanie jest mniejsza S/M, a ja nosze XS. Tu fotka na mnie, na osobie z wiekszym biustem wyglada zdecydowanie lepiej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
A czy masz moze poza watkiem jakies inne kosmetyki Iwostin z tej serii? Np tonik? Moze jakies ciekawe tusze do rzes?
---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- No przegladam w kolko ten twoj watek i nic wiecej ![]() A czy oddasz krem za fioletowa bokserke? ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ---------- Ok, bo ta bokserka jest narazie zarezerwowana. Jezeli sie zwolni to wtedy dam znac, wogole sie zastanowie, moze oddam ci za krem nietoperza lub czarny long. Dam znac, ale ty tez prosze pomysl czy bedziesz chetna na ta fioletowa House ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie
-Zrób sobie krem, Olej z pestek śliwki, poj. 15 ml, sprawdzony tylko zapach, nie używany, term. ważn. 11.2009 r.-priorytet ![]() -Zrób sobie krem, Olej kokosowy – frakcjonowany, poj. 15 ml, wypróbowany, term. ważn. 07.2009r. -Zrób sobie krem, Olej jojoba Water Clear, poj. 15 ml, zostało 85%, term. ważn. 06.2009r. Znajdziesz cos u mnie? ![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
Everyday Minerals, próbki: Olive Fair, intensive – zostało na 3-4 użycia, Light, semi matte – zostało na 3-4 użycia Odsypki – golden fair formuła intensiva oraz original glo odsypka puder wykańczający w kolorze sunlight http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251095 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Eveline, Termoaktywne serum wyszczuplające Antycellulit, poj. 200 ml, użyte kilka razy, term. ważności 25.08.2010 r.
Everyday Minerals, próbki: Medium tan, intensive – wypróbowana, Fairly Light, intensive – wypróbowana, Fairly Light Neutral, intensive – wypróbowana, Olive Fair, intensive – zostało na 3-4 użycia, Light, semi matte – zostało na 3-4 użycia coś u mnie?? daj znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuję za propozycję, ale niestety nic nie znalazłam. Pozdrawiam ![]() Słoniku, jeśli tylko rozdzielę Lucidity to na pewno się odezwę, bo mnie u Ciebie zainteresowała odlewka toniku Clinique. Do wymianki mogłabym dorzucić Ci próbkę Lucidity w kolorze 01 zrobioną w Douglasie. Poza tym podoba mi sie u Ciebie paletka rozświetlająca Essence. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Cytat:
Zamówienie z EDM będę robiła na dniach, jak tylko będą dostępne pędzle. Będę zamawiać zestaw za 34 lub 50 $. Jeśli tylko będzie wolne miejsce to oczywiście możesz się podłączyć - dam znać na PW ![]() ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- U Ciebie bardzo podoba mi się brązer Lancome ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A za olejki chętnie widziałabym u siebie podkład EDM perfect oraz róż short cake.
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Wiesz, zainteresowala mnie jeszcze ta paletka
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1235315441 Moge oddac nietoperza za paletke i krem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Jestem chętna na Isadora, poczwórne cienie w kolorze 21 Silvery Grey.
Znajdziesz coś u mnie? ![]()
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() za to moge zaoferowac Bare Escentuals Gossamer tutaj zobaczysz jaki wyglada (bajeczny rozswietlacz)zostalo go juz niewiele bo ok.3/4 tak +/- ale zrobie pozniej zdjecie http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=342 mam tez limitowany roz EDM Pink Snowflakes i moge zrobic odsypke. EDM Perfect jest w negocjacjach i trudno mi napisac jaka bedzie decyzja koncowa-zamiennie moge zaproponowac cos z sampli Joppa. Za Ardenke nic nie widze dla siebie ![]() Pozdrawiam cieplo ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Na pewno interesuje mnie odsypka Pink Snowflakes z EDM ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
interesuje mnie od Ciebie pudełko po pudrze Clinique wraz z odsypką Lucidity 06 - chodzi mi w sumie nawet bardziej o to pudełko, acz odsypką Lucidity też nie pogardzę
![]() znajdziesz coś u mnie? Jeśli tak to napisz proszę po jakim dokładnie pudrze jest to opakowanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
hm hmm...to ja jeszcze raz
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:14.