|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Mała wymianka;)) Zapraszam
NIEAKTUALNE
Witam! Jest to mój pierwszy wątek wymiankowy, więc proszę o wyrozumiałość. Ewentualne zastrzeżenia co do otrzymanych ode mnie kosmetyków proszę niezwłocznie zgłosić. Starałam się jak najdokładniej określić ubytki, jeżeli zdarzyła mi się pomyłka, przepraszam. Na prośbę mogę wysyłać jako pierwsza. O terminach wysyłek zainteresowane będą poinformowane przy omawianiu szczegółów. Tyle tytułem wstępu, teraz jedziemy z tym koksem ![]() Wishlista
Ogólnie rzecz biorąc jestem otwarta na propozycje ![]() ![]() -maski Kallos 250 ml( mleczna, z kokosem, owocowa) lub jakieś inne pachnące nawilżacze -dobre szampony do włosów suchych/blond( np. Timotei lub coś ziołowego) -owocowe perfumy( trwałe) Moje rzeczy na wymianę -Nabłyszczacz Biosilk 150 g- pozostało ok. 3/4(Tylko za coś naprawdę fajnego, ciężko mi się z nim rozstac) -L'oreal Elseve Nutri-Blask Ekspresowa odżywka bez spłukiwania-użyta 2 razy -Nivea Diamond Gloss Anti-Spliss Fluid(olejek na końcówki)-2/3 -Nivea Visage Young Peel soft! Kremowy peeling- użyty 2 razy -Ziaja Tonik BIOaloesowy- użyty 2-3 razy -Avon Pur Blanca- 10/11( 11 cm to wysokość flakonika, 1 cm ubyło) -Marion Płyn do kręconych włosów-1/4 Zapraszam ![]() Zapomniałam napisac ![]() NIE INTERESUJE MNIE KOLORÓWKA!! Edytowane przez agusiek2323 Czas edycji: 2009-04-24 o 21:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mała wymianka;)) Zapraszam
-Nabłyszczacz Biosilk 150 g- pozostało ok. 3/4
-L'oreal Elseve Nutri-Blask Ekspresowa odżywka bez spłukiwania-użyta 2 razy -Nivea Diamond Gloss Anti-Spliss Fluid(olejek na końcówki)-2/3 -Nivea Visage Young Peel soft! Kremowy peeling- użyty 2 razy -Ziaja Tonik BIOaloesowy- użyty 2-3 razy -Avon Pur Blanca- 10/11( 11 cm to wysokość flakonika, 1 cm ubyło) coś u mnie? ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Nabłyszczacz Biosilk 150 g- pozostało ok. 3/4
-Nivea Diamond Gloss Anti-Spliss Fluid(olejek na końcówki)-2/3 cos u mnie??
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za
-Nabłyszczacz Biosilk 150 g- pozostało ok. 3/4 -Nivea Diamond Gloss Anti-Spliss Fluid(olejek na końcówki)-2/3
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
-Nivea Diamond Gloss Anti-Spliss Fluid(olejek na końcówki)-2/3
-Nivea Visage Young Peel soft! Kremowy peeling- użyty 2 razy -Ziaja Tonik BIOaloesowy- użyty 2-3 razy -Marion Płyn do kręconych włosów-1/4 zapraszam do mnie ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Nabłyszczacz Biosilka?
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:14.