| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-04-08, 15:18 | #1 | 
| Konto usunięte | Szukam próbek zapachów, wzamian pełnowymiarowe kosmetyki

NIEAKTUALNE Tak jak w tytule, szukam próbek perfum. Nie będę wymieniac jakich, bo wątku nie starczy  , są dziesiątki, albo i setki zapachów, których nie znam, a poznac bym chciała, dlatego na pewno u każdego coś wynajdę  . W zamian oferuję większośc kosmetyków z wątku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=321883 Edytowane przez ecf0e89864d25a1add5852ccf3a4943c8e1d7d07_5fb464140871a Czas edycji: 2010-08-29 o 19:49 | 
|     |   | 
|  2009-04-08, 20:08 | #2 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Szukam próbek zapachów, wzamian pełnowymiarowe kosmetyki

hej, widze ze szukasz zapachów, ja mam: Escada Pacific Paradise, Escada moon sparkle Chloe by chloe 2008r. Miss DIor Cherie Miss Dior (te z 1947...) Givenchy Hot Couture Odlewka do 5ml lancome miracle so magic odlewka Kenzo Summer i Kenzo le monde est beau Demeter arbuz... i wiele innych mi podoba sie u cb: Escada Sport- ok. 15/100 ml, Kate Kate Moss- ok. 7-8/50 ml Hypnose Lancome-odlewka 5 ml, bez 2 psików, Alien L'eau par Kenzo pour femme Sensi Armani Bvlgari Paris YSL Fendi Amour Kenzo | 
|     |   | 
|  2009-04-09, 08:58 | #3 | |
| Konto usunięte | 

Cytat: 
  i Escada Pacific Paradise, z naciskiem wielkim na to pierwsze, bo drugiego i tak za duuuużo zdecydowanie   | |
|     |   | 
|  2009-04-09, 14:30 | #4 | 
| Zakorzenienie | 

[1=ecf0e89864d25a1add5852c  cf3a4943c8e1d7d07_5fb4641  40871a;11812163]Basiu u Ciebie podoba mi się Miss Dior Cherie  i Escada Pacific Paradise, z naciskiem wielkim na to pierwsze, bo drugiego i tak za duuuużo zdecydowanie  [/quote] heh  Mi chodziło by głównie o wymianke próbkowa, a Tobie? | 
|     |   | 
|  2009-04-09, 14:43 | #5 | 
| Zakorzenienie | 

Witaj, podobaja mi sie u Ciebie: 
 Byłabyś zainteresowana? | 
|     |   | 
|  2009-04-09, 16:56 | #6 | |
| Konto usunięte | 

No taaakkk..... No cóż, mi w tym wątku również chodziło głównie o wymiankę próbkową, po prostu weszłam na Twój wątek i perfumy, które zaproponowałaś znalazłam w postaci "całobuteleczkowej", stąd ten wpis  . Jeśli dobrze rozumiem, proponujesz mi zrobienie próbek z buteleczek, tak? Tylko, że w tej sytuacji to ja u Ciebie zbyt wiele nie widzę, bo szukam próbek zapachów które chcę poznac, a Twoje prawie wszystkie znam/mam  . Jedyne co chciałabym poznac to Cat the luxe at night NC i Escada Moon Sparkle. Nie opłaca za bardzo taka wymiana   , chyba, że masz jeszcze inne zapachy poza wątkiem ---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- Cytat: 
  . Z tym, że chodzi mi głównie o zapachy (ewentualnie może podkłady).  My Insolence niestety już nie ma, pozostałe dwa zapachy są w negocjacjach, ale to jeszcze nic pewnego, więc równie dobrze mogą iśc do Ciebie  . Możesz mi napisac jakich zapachów próbki posiadasz? Interesują mnie głównie owocowo-kwiatowe ciepłe zapachy (takie najchętniej z czerwonych buteleczek  ). | |
|     |   | 
|  2009-04-10, 09:59 | #7 | 
| Zakorzenienie | 

Mam parę próbek w wątku.Czy masz jeszcze inne kosmetyki poza wątkiem,najchętniej coś mojej wish listy do oddania?Chyba,ze oddałabyś Anglomanię?

| 
|     |   | 
|  2009-04-10, 10:07 | #8 | 
| Zakorzenienie | 

[1=ecf0e89864d25a1add5852c  cf3a4943c8e1d7d07_5fb4641  40871a;11818307]... Byłabym bardzo zainteresowana  . Z tym, że chodzi mi głównie o zapachy (ewentualnie może podkłady).  My Insolence niestety już nie ma, pozostałe dwa zapachy są w negocjacjach, ale to jeszcze nic pewnego, więc równie dobrze mogą iśc do Ciebie  . Możesz mi napisac jakich zapachów próbki posiadasz? Interesują mnie głównie owocowo-kwiatowe ciepłe zapachy (takie najchętniej z czerwonych buteleczek  ).[/quote] Ok Mam tego tyle, że trochę czasu zajmie mi ogarnięcie tego, odezwę się niedługo... | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:30.

moja fragrantica
 moja fragrantica