![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Dior, Kanebo, Lancome, Avene i inne. Nowe i prawie nowe.
1. Podkład Kanebo Liquid Finish kolor 205 Topaz Bronze. Kolor raczej do średniej lub lekko opalonej cery, dla mnie niestety w dziennym świetle okazał się za ciemny. Poziom podkładu sięga pod sam napis Liquid Finish, na 90% mam do niego kartonik.
2. Cienie Dior 5 Colours 270 Myriad. Limitowanka bodajże lato 2007, odcienie niebieskiego, jeden lekko wpadający w fiolet i biel. Jest przecudna i napewno będę wybredna przy wymianie, choć tak rzadko używam błękitów, że nie wykorzystałabym jej do śmierci. Zużycie jest minimalne, widoczne na zdjęciu, posiadam welurowy woreczek i na 90% kartonik. Lecą do Layli 3. Róż Lancome Blush Subtil w kolorze Rose Boise 03. Na policzkach delikatniejszy niż na zdjęciu. Użyty 4-5 razy, ubytek minimalny, ale kasetka na ryski szczególnie na spodzie od noszenia w torebce. Leci do Olciwalczak 4. Lancome Juicy Tubes z najnowszej serii By nature. Mocno pachnący, chłodny róż, znacznie mniej intensywny niż w tubce bez drobinek. Użyty może 3 razy, pełnowymiarowy, ubytku nie widać. 5. Loreal Glam Shine Natural Glow kolor 408 Juicy Bronze, bez drobinek, używany, ubytek nie większy niż 15% 6. Avene Cleanance podwójna kredka korygująca, tylko testowana, nie temperowana, praktycznie jak nowa. Leci do Yoony. 7. Maybelline Eyeliner-matic Emerald, wykręcana kredka do oczu w kolorze intensywnej ciemniej zieleni, raz przetestowana na dłoni. 8. Eveline serum intensywnie wyszczuplające + ujędrniające, nowe. Leci do Naanah 9. Perfumowany żel pod prysznic Isabella Rossellini Storia, nowy. 10. Perfumowany żel pod prysznic Isabella Rossellini Darling, nowy. 11. Bielenda Powitanie z Afryką, Błoto do włosów, zużyte max 10% 12. Clarins Par Amour Toujours, miniatura EdT 4,5 ml, raz powąchana Leci do Nanaah 13. Lolita Lempicka L, pierwotna pojemność 30 ml, pozostała ilość widoczna na zdjęciu, z kartonikiem. Leci do Czekoladki83 Dokładam ![]() 14. L'oreal Professional odżywka w sprayu Hydra Repair dokładnie ta: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=22033 ubytek 1/4. Do moich włosów niestety nieodpowiednia, dla cienkich i delikatnych będzie idealna, bo nie obciąża. Leci do Nanaah W zamian poszukuje konkretnych rzeczy, niestety wielu kosmetyków przez histeryczność mojej skóry nie mogę uzywać, dlatego mogę być dość wybredna ![]() Lista poszukiwanych -cała seria Emolium -prawie wszystko A-dermy -seria Toleirane LRP -żel oraz krem Effaclar K LRP -LRP Redermic, Active C (wersje bez filtrów) -kremy z filtrem SPF40 oraz 50+ Avene -profesjonalny szampon i odżywka do włosów farbowanych / zniszczonych -jasny podkład szczególnie Toleriane i Unifiance LRP i puder sypki lub w kamieniu (górna półka, lub L'oreal) -tusz do rzęs średnia lub wyższa półka, ale tylko nowy -z perfum przyjmę chętnie Ogródki Hermesa oraz Angel, nawet niewielkie ilości Nie interesują mnie: ubrania, dodatki, pseudo biżuteria, próbki w saszetkach (te w tubkach mogą być ![]() ![]() Edytowane przez taiwa Czas edycji: 2009-04-30 o 11:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
Dot.: Dior, Kanebo, Lancome, Avene i inne. Nowe i prawie nowe.
Moze cos u mnie za cienie dior (niebieskie)?
EDIT: niestety juz nie jestem zainteresowana ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1272306 Edytowane przez asik123456789 Czas edycji: 2009-04-22 o 21:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Może znajdziesz coś u mnie za cenie Diora i/lub Juicy Tubes?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 4 pkt / 100% pozyt.
|
Witam Cie znajdziesz cos u mnie za Lancome Juicy Tubes i Loreal Glam Shine Natural Glow kolor 408 Juicy Bronze i ew. Avene Cleanance podwójna kredka korygująca
zapraszam do mnie ![]() Ciuszki: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=313784 Kosmetyki:http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=310587 Ksiazki: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=310594
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
hej
znajdziesz cos u mnie za roz lancoma i/lub juicy tuba?? zapraszam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Zadomowienie
|
Lady powiem tak: obie rzeczy z jednej strony chętnie bym oddała za Narciso lub Hypnose, bo te zapachy uwielbiam
![]() Mam nadzieje, że się nie pogniewasz, jeśli narazie podziękuje ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Róż Lancome Blush Subtil w kolorze Rose Boise 03
znajdziesz cos u mnie? ![]()
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Przejrzałam dokładnie Twój wątek i spodobał mi się róż Clinique (musiałabym jeszcze dokładniej sprawdzić kolor) i balsam Biodermy. Nie ukrywam, że zależałoby mi szczególnie na Biodermie, jeśli ewentualnie za nią coś drobniejszego u mnie by Cię zainteresowało, to też byłabym chętna na 100% Pozdrawiam cieplutko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Mam pielęgnacje ciała z Biodermy - kilkanaście tubek (próbek) Atoderm PO Zinc i Gel Moussant oraz kostkę natłuszczającą nową Atoderm. Mam też w tubkach - próbkach SVR. Zajrzyj do mojego wątku. Może bylabyś zainteresowana?
![]() |
#11 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
podkład vichy jest już niestety nieaktualny (zapomniałam uaktualnić listy)
ale może coś innego byś znalazła za avene? (mogłabym poszukać poza wątkiem) ![]()
![]() |
#13 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- Cytat:
![]() Bioderma Atoderm Pain Surgras - Natłuszczająca kostka do mycia 150 g NOWA Avene Hydrance Riche 5ml SVR Xeraline Fluide Corps (do ciała) 2x15ml Bioderma Atoderm PO Zinc kilka tubek Co za to chcicłabyś z mojego wątku? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Witam Ciebie
![]() Róż Lancome Blush Subtil w kolorze Rose Boise 03- oddam wiele ![]() Avene Cleanance podwójna kredka korygująca, tylko testowana Zapraszam, zajrzyj ![]() Mam jeszcze Isadora, Build Up Mascara Extra Volume 1x stesowana, czarna..z chęcią dołożyłabym: http://www.sklep.igruszka.pl/p,pl,33...ra+volume.html Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-04-23 o 11:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
ok to super mam tusz max factora masterpice czarny ale nie wiem jaki jest jego ubytek...i everlonga ysl ale tez nie wiem ile jego jest... caly czas sa mokre...
to co PW?? roz za podklad?? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się u Ciebie ten róż lancome,ale musiałabym podejśc do douglasa sprawdzić kolor
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny mam dosłownie 5 minut przerwy, więc tak na szybko:
Tompolu w wątku nic nie wypatrzyłam, ale tusz by mi się przydał- wieczorkiem wypowiem się konkretniej ![]() Olciu, jestem chętna na taką wymiane, wieczorem napisze do Ciebie PW ![]() Edytowane przez taiwa Czas edycji: 2009-04-23 o 13:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
super to czekam na PW...
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Tyska30, nic dla siebie nie znalazłam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Dzięki za info
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
Napewno bym chciala Eveline serum intensywnie wyszczuplające + ujędrniające, nowe., ale co jeszcze? hmmm....
BTW tubek PO zinc mam 16 sztuk x 8 ml ![]()
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Naamah Bioremy mogę przygarnąć nawet całe 16
![]() ![]() Proponuje tak: zastanów się, co byś chciała z mojego wątku poza serum i potem będziemy negocjować, co za to możesz oddać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Queen, u Ciebie podoba mi się napewno filtr SVR, z tym że nie mam przekonania, czy ta wymianka byłaby dla mnie opłacalna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
hop
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
Mi to się podoba jeszcze Lolitka, albo juicy tubes ale to za dużo za moje rzeczy...
![]()
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Naamah, damy radę
![]() Twoje kosmetyki naprawde by mi się przydały, więc nie stanowi dla mnie problemu, że ewentualnie moje mogą być więcej warte ![]() Lolitki za mazidełka jednak nie oddam ![]() Bioderma Atoderm Pain Surgras - SVR Xeraline Fluide Corps (do ciała) 2x15ml Bioderma Atoderm PO Zinc 16 próbek oraz może dorzuciłabyś mi Bioderma AKN 12 / 30 ml wzamian za: serum Eveline i błyszczyk Juicy Tubes? Co Ty na to? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
Naprawdę? Kochana jesteś
![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Widziałam że zrobilas dokładke ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:58.