|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Clarins,MUFE,ERIS,AA,i różńę takie:)
nieaktualne
mała dokładka MAX Mara klasyczna-mogę zrobić odpsikaną odlewkę ![]() ![]() 1.CLARINS POUDRE LIBRE MULTI ECLACT-ubytek ok 15%-kolor 01-nowsza już wersja wychwalanego sypańca -leci do itaka i bardziej intensywnego wieczorowego, z efektem smoky eyes. -ubytek ok 10%max2.IsaDora Paleta pięciu matowych cieni do powiek w odcieniach czekolady i naturalnego beżu. Cienie idealnie nadają się zarówno do uzyskania delikatnego dziennego makijażu. jak 4.VICTORIA'S SECRET BEAUTY RUSH - błyszczyk tubce o pięknym różowym odcieniu-nadaje efekt mokrych ust-uzyty raz-kolor I WANT CANDY to ten i odcień chyba ten sam co na zdjęciu: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=18425 5.AA PRESTIGE DERMO WRINKLE CONTROL maseczka rozświetlająca 50ml-wczoraj otwarta-uzyta 1 raz kupiłam własnie wczoraj ale nie zauważyłam,że teramin jej ważności upływa 08.2009r Stymuluje zmarszczki mimiczne, szczególnie widoczne na czole, wokół oczu i ust. 6.Dr.IRENA ERIS INCENTIVE -uelastyczniająvy krem poprawiający gęstość skóry na noc -ubytek ok 15% 7.GARNIER NUTRIDERMIST -KREM NA DZIEŃ-raz użyty-leci do iataka 8.JIL SANDER SUN -z 75ml pozostała połowa nieaktualne szukam lancome teint idole ultra 04 lub 045 maseczek do twarzy,fajnej kolorówki i sama nie wiem czego jeszcze na pewno nie szukam ciuchów,bizuteri,lakierów do paznokci i kosmetyków z niższej półki Edytowane przez abar18 Czas edycji: 2009-06-17 o 07:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Clarins,MUFE,ERIS,AA,i różńę takie:)
IsaDora Paleta pięciu matowych cieni do powiek w odcieniach czekolady i naturalnego beżu. Cienie idealnie nadają się zarówno do uzyskania delikatnego dziennego makijażu. jak i bardziej intensywnego wieczorowego, z efektem smoky eyes. -ubytek ok 10%max
Coś u mnie? ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
wybacz,ale nic nie wybrałam dla siebie-pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
2.IsaDora Paleta pięciu matowych cieni do powiek w odcieniach czekolady i naturalnego beżu. Cienie idealnie nadają się zarówno do uzyskania delikatnego dziennego makijażu. jak i bardziej intensywnego wieczorowego, z efektem smoky eyes. -ubytek ok 10%max
poza wątkiem mam maski Ziaja pro kazda ubytek ok 50 % |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
witaj Dorotko ![]() ja będę szczera i powiem,że najbadziej podoba mi się vish cheopard-a zdaję sobie niestey sprawę,że on przewyższa wartościowo znacznie mój perfumik z wątku to pewnie juz nic nie dobierzesz? kurde najgorsze jest to ,że nie mim nic z twojej listy rzeczy poszukiwanych odlewka jadore też bym była bardzo zainteresowana ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- bardzo spodobały mi się te ciemneijsze cienie TBS ja muszę zanaczyc,że nie mam już pędzelków z tych cieni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
witaj
![]() wiesz najbardziej podoba mi się perfumik britney spirs,alke nie mam pojęcia ile może kosztować, no i czy byłabyś go w stanie oddać pozdarwiam Cię cieplutko |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
Oj Kochana, ja nie wiem ile może kosztować, tę flaszeczkę dostałam jako prezent, nie wypadało się pytać o cenę
![]() Ale mimo, że to nie do końca mój zapach, wolę ją oddać za inny zapach.... on coś w sobie ma ![]()
![]() |
#16 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
|
Cytat:
![]() Chcesz? ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
jasne,że chcę
![]() tylko muszę dodać,że i puder i krem nie mają już kartoników, a puszek bedzie uprany-może być? i jeszce jedno-możesz sobie podjeść gdzieś do sklepu i sprawdzić,ponieważ tego pudru wydaje się,że jest mniej -tzn. że ubytek jest większy-ale on nie był napełniony do końca,może nawet był,ale to wieczko z dziurkami jest ruchome i trzeba nim ubić i spłaszczyć puder,aby sie nim umalować nie chę abyś pomyslała,że cos kręcę pozdarwiam Cię serdecznie ![]() Edytowane przez abar18 Czas edycji: 2009-06-07 o 11:34 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
|
Żebym miała okazję i gdzieś np. Sephorę albo inną perfumerię po drodze to bym podeszła i sprawdziła
![]() Ale po zakupy zapachowe i lepsze kosmetyczne i ewentualnie testy zapachów i kosmetyków - zawsze to dla mnie większa wyprawa.....wybieram się wtedy jednorazowo na większą wyprawę np. do Rybnika do Plazy albo do Opola do Karolinki albo do Gliwic czy Katowic itd.... bo mieszkam dokładnie w mieście, gdzie plany Galerii Handlowej z perfumeriami i wielkimi drogeriami są dopiero w...planach ![]() Zdaję się na Twoją ocenę ilości kosmetyku i zgadzam się na wymiankę Twojego puderku sypkiego Clarins odc. 01 + kremik Garniera za moje perfumy ![]() ![]() To jak? Wymianka na 100% ? Decydujemy się na PW?
![]() |
#23 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:39.