![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
***Lancome, Biotherm, Clinique maczek almond***
NIEAKTUALNE
Witam! ![]() mam do wymianki w swoim kramiku vii ajj piiii ![]() bronzer Diora nr 010 healthy look, delikatny herbatniczek, ubytek nieduży, rzędu 10 proc., z welurem i pędzlem - wymiana z Bietą cienie Guerlain nr 480 - szarości, praktycznie kopia silver goddess Diora, a te mam ![]() ![]() pryzmy Givenchy nr 02 - 10 proc. na wypróbowanie, bardzo fajny, jasny lekko rozświetlający efekt - wymiana z Asią bronzer Chanel nr 021, w kasetce, na wypróbowanie, zostało ok. 15 proc. - oddam tylko za coś fajnego, bo z tych bronzerów, co mam jednak jest najfajniejszy cień Shiseido A12, jade green, ciekawa złamana błękitem zieleń, malutki ubytek kredka do brwi Chanel dla blondynek (ok. 3/4 kredki), zakończona pędzelkiem do brwi Chanel ombre amethyst (ciemny iskrzący fiolet), ubytek malutki, oddam za coś super nowy pędzelek - liner smashboxa, ma lekkie wgniecenie powstałe w transporcie, ale nie rzutuje na właściwości użytkowe błyszczyk Dior plastic gloss nr 002, połowa - leci do Idiaminki dokładka - końcówka 20 proc. shimmera rose Diora na wypróbowanie - leci do Malwiiny końcówka cienia buttermilk Clinique (jasny matowy beż) na wypróbowanie - wymiana z Asią, dokładka 5 Diora rose gipsy, bez jednego cienia w kolorze ostrego różu, kod 4C01, ubytek rzędu 5 proc., cień brzoskwiniowy ma delikatne wgłębienie, reszta cieni kilka razy testowana - cienie widoczne na zdjęciu - wymiana Amidalla. Lancome Renergie refill krem pod oczy, raz przetestowany- wymiana EL hydra complete krem pod oczy, połowa - wymiana, leci do Itaki Clinique maczek almond blossom, użyty kilka razy - leci do Malwiny Chanel Coromandels, limitowana paleta cieni, inspirowana Chinami, jesień 2005. Sisley brązowa, opalizująca na złoto kredka do oczu, połowa. Zapraszam! ![]() Edytowane przez Layla79 Czas edycji: 2009-04-20 o 06:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: ***Lancome, Biotherm, Clinique maczek almond***
Hej!
Jak jeszcze miałam wątek to podobały Ci się z niego następujące rzeczy ( tutaj wymieniam tylko te, które mi jeszcze zostały) - Calvin Klein IN2U - ok. 50% z 50ml w kartoniku - Shiseido The Skincare Night Moisture Recharge Enriched 5 ml - Clarins Bi Serum "Anti soif" serum nawilżające 3ml - 2szt - Clarins Defatigant Eclair Contour des Yeux -krem pod oczy 3 ml - Kanebo Refres hing Foaming Body Exfoliator 11 ml - Chanel Precision Hydramax + Active 3g - Włosy: TIGI Headrush spray dodający blasku - użyty ok. 10 razy Może byłabyś nadal zainteresowana? Podoba mi się Biotherm i maczek ![]()
WYMIANA KOSMETYKI https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=749490 odpisuj proszę u mnie ![]() oraz nowe skórzane sandałki 37 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=749824 Edytowane przez reflection Czas edycji: 2009-02-26 o 15:13 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jakby coś, to pamiętaj o mnie. Mam też Juicy Tubes Fraise tylko przetestowany. Za Biotherm jestem w stanie oddać dużo.
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za biotherm i maczek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
![]() moze cos u mnie za Lancome Renergie refill krem pod oczy, nowy, z pompką, zafoliowany i kredke sisley? buziaki anx24 http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ighlight=anx24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Niestety trochę się spóźniłaś z brązerem EL.
A ja właśnie miałam Cię pytać czy coś znajdziesz za maczka...
![]() |
#10 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() edit: przejrzałam Twój wątek, niestety nadal nic, jak będzie dokładka, daj znać ![]() Muciu, wybacz, ale moje poprzednie posty nie znalazły u Ciebie odzewu, zatem dziękuję za propozycję ![]() Edytowane przez Layla79 Czas edycji: 2009-02-26 o 21:24 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
nie mam zadnej pielegnacji i krmu na wydanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
ojej to sporo
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za kredkę?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251095 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
benefit to funtow 13 w UK ![]() niestety nic co wymienilas nie interesuje mnie w tej chwili ![]() z Twojego watku podoba mi sie Biotherm Aquasource non stop, do cery mieszanej, nowy, zafoliowany ale to za duzo za ten blyszczyk , moze jeszcze Ci sie cos podoba? zajrzyj na moj stray watek moze tam cos Ci sie spodoba? ![]()
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Te molekuły to wogóle ciekawostka - to jedna substancja chemiczna, która dopasowuje się do PH skóry i w zależności od niego pachnie jak chce
![]() Mi się z czystością kompletnie nie kojarzy, raczej jest to dość intensywny zapach jakiegoś drzewa, zioła i czegoś jeszcze, trudny do zidentyfikowania, ale napewno nie jest to zapach czystości. Ja wyczuwam go dość słabo, ale otoczenie podobno intensywnie ![]() Dam Ci odpowiedż, jaką podjęłam decyzję, jutro przed południem. Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2009-03-09 o 16:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
hej Layla,
wyniuchałam ![]() ![]() czy zechciałabyś za niego terracottę dla blondynek(po przejściach ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=265076
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A masz możliwość zrobienia fotki z dziurą w tym różu?
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit: a jeżeli chodzi o bronzery, to jestem ciekawa, czy testowałaś chanel irrelle, miałam odcień 22 sierra i 21 toundra. przypuszczam, że 21 byłby dla Ciebie idealny, skoro używasz 30 chanel mat lumiere, tak jak ja. a swoją drogą, to ten bronzer najlepiej wygląda w komplecie z shimmerem rose ;-) tworzą razem naprawdę zgrany duet, masz opaloną wymodelowaną twarz, odświeżoną różowym różem. no chyba, że nie lubisz błyszczenia, skoro wygrzebałaś te złotka ![]() Edytowane przez Layla79 Czas edycji: 2009-03-10 o 18:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Layla, na brązer Chanel czaję się już od dawna ale miałam tyle innych że nie wypadało dokupywać jeszcze następny
![]() A dziura rzeczywiście spora ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:25.