![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Pudry, filtry i coś jeszcze
ZAWIESZAM WATEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Witam, oto moje kosmetyki ktorymi chetnie sie wymienie: Uwaga! Mam bardzo jasna cere, dlatego poszukuje tylko najjasniejszych odcieni podkladow i pudrow! Zanim zglosicie chec wymiany swoich kosmetykow, sprawdzcie ich date waznosci. Na szaro zaznaczam kosmetyki, ktore zostaly wymienione. Filtry: 1. La Roche Posay Dermo Pediatrics Lait 50+ 3/4 tubki ze 100ml, d. w. 12.09 2. SVR Ecran Teinte 50 (barwiony, 100% mineralny) 3/4 tubki z 50 ml, d. w. 04.09 (z wymiany) 3. Mustela Bebe Lait Solaire haute Protection 50 (100 % mineralny) uzyty kilka razy. d. w. 07.09 4. Klorane, Enfant Lait Solaire Ultra Haute Protection SPF 50+ (Mleczko ochronne do ciała dla dzieci) 1/4 tubki, d.w. 03.10 5. La Roche Posay Anthelios XL 50+, 3/4 tubki, d.w. 01.11 Pudry: 1. Clinique, Blended Face Powder and Brush 03 puder sypki, uzyty kilka razy. d. w. 03.09 2. Rimmel, Natural Bronzer 021 Sun Light, puder brązujący w kamieniu, uzyty 2 razy, d. w. 04.2011 Kosmetyki apteczne: 1. La Roche Posay, Effaclar A.I d. w. 10.10, nowy 2. SVR , Xerial Gommant, d. w. 07.09, peeling uzyty kilka razy (WYMIENIONY) Perfumy: 1. Elizabeth Arden, Provocative Body Eua de Parfum 100 ml, woda perfumowana z pompką, nowa (była częścią zestawu pefumy plus kosmetyki do ciała z serii Provocative Woman), niestety opakowanie wyrzuciłam a na spodzie butelki niestety nie ma kodu, zgodnie z datami produkcji, kodami widniejącymi na innych kosmetykach z zestawu, data produkcji tej wody to najprawdopodobniej 2008 rok, od daty otwarcia kosmetyk jest ważny 3 lata, woda była użyta 1 raz, to jednak nie mój zapach dlatego pozbywam się go 2. Elizabeth Arden, Provocative Body Eua de Parfum 8 ml, woda perfumowana bez pompki, nowa (była częścią zestawu pefumy plus kosmetyki do ciała z serii Provocative Woman), d.w. 10.2011 Pozostale kosmetyki: 1. Biolander, Laboratoire Gravier Deodorant Corporel en Pierre d'Alun, naturalny dezodorant 120g, uzywany ale z racji ogromnej wydajnosci i specyfiki kosmetyku zuzycie niewielkie, d. w. kod 33F06 2. Bourjois, roz w kamieniu odcien 12 Brun, kilka razy uzyty, d. w. kod 7201, zatrzask opakowania uszkodzony 3. Maybelline, Everfresh Concealer Light Beige, prawie nie uzywany, d. w. 12.09 4. Unicolor, Infinity, Nail Polish Fast Dry (Lakier szybkoschnący z lecytyną) odcien 6 jasny roz, uzyty dwa razy, d. w. 10.09 5. Vollare, roz w kulkach Cairo Pearl jasny roz, uzyty kilka razy, opakowanie 10g 15 kulek, d.w. 04.09 6. Vollare, roz w kulkach Cairo Pearl jasny bez, uzyty kilka razy, opakowanie 10g 12 kulek, d.w. 04.09 7. Lirene, City Matt, fluid matujaca-wygladzajacy, naturalny 204, uzyty kilka razy, d.w. 06.11 8. Elizabeth Arden, Provocative Woman Bath and Shower Gel 100 ml, żel do kapieli i pod prysznic perfumowany, nowy (był częścią zestawu pefumy plus kosmetyki do ciała z serii Provocative Woman), d. w. 10.2010 9. Elizabeth Arden, Provocative Body Lotion 100 ml, balsam do ciała perfumowany, nowy (był częścią zestawu pefumy plus kosmetyki do ciała z serii Provocative Woman), d. w. 11.2010 10. Giorgio Beverly Hills, Red Extraordinary Perfumed Body Moisturiser 50 ml, balsam nawilżający do ciała perfumowany, nowy (był częścią zestawu pefumy plus kosmetyki do ciała z serii Red), kod 7JD 11. Giorgio Beverly Hills, Red Extraordinary Perfumed Shower Gel 50 ml, żel pod prysznic perfumowany, nowy (był częścią zestawu pefumy plus kosmetyki do ciała z serii Red), kod 8HA 12. 2 x Peeling z bromelaina z Biochemii Urody, gotowe zestawy do przygotowania, orygianlnie pakowane, d.w. liczy sie od momentu przygotowania peelingu Lista kosmetykow, ktore chetnie bym przyjela: Kosmetyki apteczne:
Pozostale kosmetyki (kolejnosc alfabetyczna):
Podsumowujac: Poszukuje: baz pod podklady filtrow korektorow kosmetyków dla dzieci (serie Rossmanowskie bo uwielbiam) kosmetyków BU (sera Lemon, FlavoC, peeling z bromelainą, żel hialuronowy w każdej ilości bo mi służą) kremów, balsamów do stóp pudrow aptecznych, rozświetlających lub brązujących (w najjaśniejszych odcieniach) Poszukuje rowniez: ksiazek po angielsku a b. dobrym stanie, literatura wspolczesna ksiazek, albumow o sztuce, najchetniej o sztuce wspolczesnej i z zakresu historii sztuki (mile widziane ksiazki i albumy w jez. angielskim) przewodnikow po Stanach Zjednoczonych, Portugalii, Hiszpanii (w jez. angielskim) - wyd. Lonely Planet, wydanych po 2005 roku ksiazek popularnonaukowych Nie poszukuje: blyszczykow perfumow szminek Edytowane przez aprilla Czas edycji: 2010-10-18 o 18:51 Powód: dodatkowe informacje x5 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pudry, filtry i cos jeszcze
3. puder sypki Clinique, Blended Face Powder and Brush 03 prawie nie uzywany
moze cos u mnie? w wątku "szukam" mam też mineralny podkład w pudrze IsaDora
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
mam cały Diacneal , oprócz tego co w wątku jeszcze cudny olejek do ciała ze złotymi drobinkami( podobny do Nuxe , tylko jeszcze z orientalnym zapachem, z angielskiego spa Humphrey's ). A interesuje mnie Clinique sypki.
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ragutka, hmm, Diacneal tak
![]() Aha, zaznaczam ze do pudru Clinique oryginalnie dolaczony byl pedzel, nota bene niezbyt udany, niestety nie ostal sie na 'skladzie' ![]() I jeszcze jedno, kiedy kupowalas Masterpiece? Podobno szybko zasycha stad moje pytanie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
może cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
To dobrze że olejek nie wchodzi w gre bo i tak pomyliłam jego nazwę, to jest Champneys.
Tusz jest kupiony w grudniu i wg mnie jest jeszcze mokry, ale nie był od pewnego czasu otwierany w ogóle , więc jeszcze sprawdzę. Chciałabym tez jeśli pozwolisz sprawdzic sobie kolor pudru , tę 3 bo miałam raz ten puder i nie pamiętam jaki to był kolor, chyba 2(?) w każdym razie nie moge mieć zbyt różowego. A pędzelek faktycznie, do niczego.
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Ragutka!
Oczywiscie, sprawdz puder. Dla mnie 03 jest za ciemny, stad chec jego pozbycia sie. A tusz, hmmm, chyba sie nie skusze. Cztery miesiace to sporo czasu jak na MF. Ale bedziemy mam nadzieje w kontakcie, jutro jeszcze dokladnie przeczytam Twoj watek, jesli nie tusz MF to moze cos innego wybiore. A moze czyms mnie zaskoczysz? ![]() ![]() Do jutra. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
u mnie za: Posthelios, 1. La Roche Posay Dermo Pediatrics Lait 50+ 3/4 tubki ze 100ml, wymienie na Klorane, Enfant Lait Solaire Ultra Haute Protection SPF 50+ ??
cmok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
znajdziesz cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj! Interesuje mnie puder sypki Clinique.Ten odcień 03 chyba nie jest zbyt jasny? Ja szukam "sredniego" odcienia.
Może interesowały by Cię 3 miniatury Amor Amor po 5 ml każda ,z tym że w jednej brak 3 psikow plus cos jeszcze bym dorzuciła,np mam odlane Emporio Armaniego She ok. 5 -6 ml w buteleczce z atomizerem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
przypomnam sie w sprawie pudru, kolor mi odpowiada ale niestety poza wątkiem nie mam wiele do zaproponowania , mazidłowo- aptecznych to nic, ew. cos z body shopu , małe 60 ml żel i balsam z serii Jasmine i Neroli oraz podobnej poj balsam z cocoa butter.
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
witam;],czy znajdziuesz cos u mnie za Maybelline, Everfresh Concealer Light Beige prawie nie uzywany
moje kosmetyki-http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=232760
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Princeska, Kenzo, Red Butterfly, Gosia, Agusiak,
niestety niczego u Was nie znalazlam. Ragutka, kusi mnie Diacneal, konczy mi sie 2 tubka, przydalaby sie kolejna ale zamiana pudru Clinique jedynie na Diacneal nie bylaby dla mnie korzystna a produkty, ktore wymienilas w ostatnim poscie nie sa dla mnie, mam juz swoje ulubione mazance do ciala i poki co nie chce ich zmieniac na zadne inne. Patrzylam nawet na Twoje perfumy, ale tez mam juz swoje ulubione. Bardzo zaluje, ze poki co wymiana nie moze dojsc do skutku. Pozdrawiam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Trudno, dzięki i też pozdrawiam !
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za effaclar AI?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Kod PHP:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Witaj.Interesuej mnie Thiospot.Czy byłabyś zainteresowana kolorowką? Jesli tak to mam 2 paletki cieni ISADORA (czwórki)
Jesli nie,to napisz prosze co by Cię w zamian interesowało? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Hej cos u mnie z PUDER SYPKI CLINIQUE NR 03?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=248765 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
hej
![]() interesuje mnie puder clinique i mala odsypka pudru EL... Moze znalazłabys cos u mnie...poza watkiem mam jeszcze wiecej probek LRP ![]()
![]() |
#29 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Paletki cieni Isadora niestety nie sa czyms co aktualnie chcialabym posiadac. Pozdrawiam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:03.