|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Głownie próbki..Tołpa, Janssen, Yves Rocher, Nivea...
Witam serdecznie
![]() Mam na wymianę sporo próbek kosmetyków, a oprócz tego maseczkę i tonik do twarzy. Próbki wymienię najchętniej wszystkie razem, za coś przydatnego. Jeżeli chodzi o kosmetyki, szukam: - pędzli do makijażu, z miękkiego włosia, - e-linerów -dobrego kremu do stóp - porządnego błyszczyka do ust Zapraszam także do mojego wątku "ciuchowego". Czekam na propozycje ;-) ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Próbki: 1. Nivea diamond gloss- szampon dla włosów długich/półdługich i matowych: - próbka- 10 ml - próbka 50 ml 2. Tołpa huminea- maska korygująca do strefy T. Do skóry tłustej i trądzikowej. 10 ml 3. Yves rocher - comfort cream foundation 2ml 4.Physiogel- hipoalergiczny żel myjący dla skóry wrażliwej i delikatnej. 6ml 5. Ava laboratorium- krem z ekstraktem z pomidora. Przeciwdziała starzeniu się skóry. Przeznaczony dla każdego typu cery, szczególnie wrażliwej. 2ml Ava- BioAlga- krem na dzień z algami morskimi, dotleniająco- energizujący. 2ml Ziaja- nuno- antytrądzikowy krem tonujący (odcień opalony-2) Do cery zanieczyszczonej, skłonnej do wyprysków. 2ml Lirene- intensywnie regenerująca esencja na noc. Do wszystkich typów cer. 2ml Lirene- krem przeciwzmarszczkowy (utrata jędrności skóry) 2ml Amincer- krem półtłusty na dzieńi na noc przeciwzmarszczkowy (z filtrem UVA/UVB) 1 ml Janssen- Soothing balm 4 ml Janssen- żel mocno nawilżający 4 ml Janssen- krem regenerujący na noc 4ml Dr Renaud- Masqe SOS Sensicalme 5ml Yves Rocher- Krem na dzień, redukujący zmarszczki. Anti-rides bienfaisante. 3ml Yves Rocher- Fond de Teint Creme, sensation lisse. Hydrating Make-up. 2ml Yves Rocher- Inositol Vegetal. 1ml Yves Rocher- Bio Specific. Krem na dzień, do cery wrażliwej. 1ml Yves Rocher- Serum vegetal. Force+. 1ml Edytowane przez maaddzziiaa Czas edycji: 2009-05-12 o 16:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Głownie próbki..Tołpa, Janssen, Yves Rocher, Nivea...
Kosmetyki:
1. TOŁPA HUMINEA STREFA T Tonik-żel 2 w 1 skóra tłusta, trądzikowa 200 ml TOŁPA HUMINEA STREFA T Tonik-żel 2 w 1 Preparat pełniący jednocześnie funkcję toniku i odżywczego produktu pielęgnacyjnego o lekkiej, żelowej konsystencji. Przyspiesza regenerację skóry i łagodzi drobne zmiany. Odtruwa skórę i chroni ją przed wolnymi rodnikami. Zapobiega przetłuszczaniu się skóry i intensywnie ją nawilża. Preparat zapewnia efekt zmatowienia, nie powoduje uczucia ściągnięcia. Stosować rano i wieczorem na oczyszczoną skórę twarzy. Wskazania: Skóra tłusta i trądzikowa ze skłonnością do powstawania zaskórników i zmian zapalnych. -tonizuje i nawilża -przyspiesza regenerację skóry i gojenie drobnych ran -działa przeciwzapalnie, łagodzi podrażnienia i zaczerwienienia -zapobiega przetłuszczaniu się skóry, działa antybakteryjnie -odtruwa skórę i chroni ją przed wolnymi rodnikami -posiada lekką, żelową konsystencję - nie obciąża skóry -szybko się wchłania -zapewnia efekt zmatowienia, nie powoduje uczucia ściągnięcia -usprawnia funkcjonowanie skóry i poprawia jej kondycję 2. Kolastyna- przeciwzmarszczkowa maseczka wygładzająca ( z olejem z winogron) Do skóry dojrzałej. 10 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
TOŁPA HUMINEA STREFA T Tonik-żel 2 w 1 skóra tłusta, trądzikowa 200 ml
Coś u mnie ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Chciałabym wypróbować tą Tołpę, jednak za nią Paris Hilton to troszkę mało, nie masz może czegoś drobnego poza wątkiem żebym sobie dobrała?
![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Przypatrzyłam się dokładniej i myślę że mogłabym wymienić zel Paris Hilton na te rzeczy:
Tołpa huminea- maska korygująca do strefy T. Do skóry tłustej i trądzikowej. 10 ml Physiogel- hipoalergiczny żel myjący dla skóry wrażliwej i delikatnej. 6ml Dr Renaud- Masqe SOS Sensicalme 5ml TOŁPA HUMINEA STREFA T Tonik-żel 2 w 1 skóra tłusta, trądzikowa 200 ml Powiedz mi jeszcze czy tonik jest całkowicie nowy, nieużywany ![]()
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Nicole Czas edycji: 2009-05-14 o 09:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli tak to zapraszam na PW ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
hej, wg mnie to trochę nie równo co do wartosci rzeczy, bo tonik kosztuje ok.20 zł, a za sam puser zapłaciłam ok. 15 zł, a biżuterioa też była doscyc droga. za to:
tonik + Janssen- żel mocno nawilżający 4 ml 5. Ava laboratorium- krem z ekstraktem z pomidora. Przeciwdziała starzeniu się skóry. Przeznaczony dla każdego typu cery, szczególnie wrażliwej. 2ml Ava- BioAlga- krem na dzień z algami morskimi, dotleniająco- energizujący. 2ml 2. Tołpa huminea- maska korygująca do strefy T. Do skóry tłustej i trądzikowej. 10 ml mogę się wymiebnić za: 9. ESSENCE puder mioneralny 02 - nowy, nieużywany, -kupiłam, oderwałam zalepkę i dopiero wteyd skapłam się, że pomyliłam oddcienie <zly> https://wizaz.pl/forum/attachment.php...9&d=1240 066773 https://wizaz.pl/forum/attachment.php...6&d=1240 066773 /torebki juz nie ma/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za :
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:53.