|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Perfumeryjny skarbiec Burn:Lancome Hypnose Legere,zestaw Pink VS,American Cream Lush,
Witam
![]() ![]() 1.Lancome Hypnose Eau Legere (Sheer) EDT wyjściowo 50ml,jest kartonik.Prześliczny zapach ale jednak nie pasuje do mnie ![]() 2. praktycznie nowy zestaw Victoria's Secret Pink EDP 30ml+ 100ml balsamu w ozdobnym pudełku-szufladce.Perfumy psiknięte 2-3 razy a balsam nowiutki. Tutaj można zerknać na nuty i opis producenta: http://www2.victoriassecret.com/comm...ZZZ&rfnbr=2543 3.Perfumy w kremie Lush solid perfume American Crem,kilka razy maźnięte,jak nowe.W linku opis producenta i recenzje.NIE MA https://www.lush.co.uk/index.php?pag...mart&Item id=80 W zamian szukam tylko zapachów i uprzedzam,że mogę troszkę wybrzydzać ![]() -D&G The One -Addict 2 -Addict Shine -Diamonds -Ocean Longue -L'instant Magic -Chance EDT korkek od Euphorii Blossom 100ml!!!(za niego chętnie zrobię bądź prześlę próbki perfum,jezeli ktoś ma akurat taki korek na zbyciu.Ewentulanie interesuje mnie też korek od klasycznej Euphorii 100ml ![]() Można mnie też kusić innymi propozycjami zapachowymi. pozdrawiam ![]() Edytowane przez burn-it-up Czas edycji: 2009-04-27 o 21:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Perfumeryjny skarbiec Burn:Lancome Hypnose Legere,zestaw Pink VS,American Cream
1.Lancome Hypnose Eau Legere (Sheer) EDT wyjściowo 50ml,jest kartonik.Prześliczny zapach ale jednak nie pasuje do mnie
![]() cos u mnie?? duzo oddam ![]()
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Perfumeryjny skarbiec Burn:Lancome Hypnose Legere,zestaw Pink VS,American Cream
czy za hyopnose interesowałby Cię brit? Pozatym mam korek od euphorii 100, nie blossom, ale zwykłej
![]() |
#5 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Burn-mam Just Me P.Hilton na wydaniu i parę innych pierdółek w wątku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Z który zapach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Nie znam zupełnie zapachu.Czy mogłabyś coś o nim napisać albo do czegoś porównać
![]() Niestety w wątku nic,chyba że masz jakieś zapachy do wymiany poza wątkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
w sumie chyba zestaw VS jest ciut ciekawszy bo mam Hypnose EDP
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
mogę jeszcze pomysleć / bo może uda mi się adobyc słonika za lacoste i rozumiesz - mam dylemat
![]() Edytowane przez Idiaminka Czas edycji: 2009-04-17 o 16:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Aniu,chyba na razie zrezygnuję-odkopałam próbkę just Me i chyba na razie nie mam na nie ochoty
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
up up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:02.