|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Bluzki, koszulki, T-shirty, tuniki, sweterki, torba- różne rozmiary
NIEAKTUALNY zapraszam tu http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=342289
To mój pierwszy wątek wymiankowy na wizazu, ciuszki są w dobrym stanie, a o ewentualnych wadach oczywiście będę informować, zapraszam serdecznie ![]() proszę o odpowiadanie w moim wątku, ja odpowiadam w Twoim ![]() większość z tych ubrań oddaję(duze rozmiary), bo są na mnie za duże, tym samym mało noszone ![]() rzeczy wymienione usuwam, by było miejsce na następne ![]() wysyłam poleconym w kopercie bąbelkowej -rzeczy są na pierwszej stronie- POST 27 DOKŁADKA !NOWA! chętnie przyjmę kremy do twarzy oraz: -krem Ziaja Calma nawilżający -krem L'oreal Nutri Bronze -baleriny w panterkę 39/40 -kamizelka jeansowa -czarny pas na gumie na talię -saszki jesienne, zimowe krótkie, za kostkę 39/40 ![]() -Fioletowy top z drewnianym kółkiem, ESPRIT S/m DOKŁADKA -Bluza brązowa z długim rękawem, krótsza w pasie, plamy to wina aparatu DEEP L/XL -Sukienka, tunika, letnia, regulowane ramiączka, NEW LOOK 40 NIE MA -T-shirt 'kopertowy', TRAILER S - Golfik odcinany pod biustem, rozszerzany u dołu, DEEP M/L - Zielony top, ESPRIT S DOKŁADKA DOKŁADKA - KOSMETYKI - kredka/eyeliner granatowy automatyczny z ostrzynką, jakaś niemiecka marka - odżywka do rzęs SENSIQUE mniej niż połowa - tusz do rzęs pogrubiający SENSIQUE - mgiełka do ciała kokos i papaja AVON więcej niż połowa - krem intensywnie wygładzający włosy SUNSILK 1/3 DOKŁADKA -toreba pikowana na łańcuszku, biała a la chanel, zapięcie nie działa -baleriny granatowe w białe kwiatki r. 40 stan db -baleriny granatowe r.40 (inne odcienie na bucie to wina aparatu)
~.~.~.~.~.~.~.~.~.~ Edytowane przez karateczka000 Czas edycji: 2009-06-12 o 20:56 |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: bluzki, koszulki itd różne rozmiary
-Brązowy top wiązany na szyji, GEORGE M
-Brązowa koszulka ze "skrzydełkami" na rękawkach, slady antyperspirantu, TOP SECRET XL ale to L -Koszulka jasno różowa w czerwone paski, H&M XS NIE MA -Koszulka w kolorowe paski z białym kołnierzykiem, YES OR NO NIE MA -T-shirt z nadrukiem, biały, nadruk lekko sprany, po pierwszym praniu, SKINNI one size - Biały T-shirt z jamnikiem, TOP SECRET metka XL ale to L/M DOKŁADKA NIE MA DOKŁADKA NOWA -sweterek z krótkim rekawem z guziczkami-sercami przy dekolcie, w kolorze pudrowego rozu h&m DIVIDED, r. M NIE MA -czółenka TOP SHOP w odcieniu szaro-błękitnym, r. 38, władka 24cm, tylko za saszki zimowe/jesienne 39/40 -balerinki GRACELAND czerwone w białe groszki, z klamrą metalową, r.37 dł. wkładki 24cm.
~.~.~.~.~.~.~.~.~.~ Edytowane przez karateczka000 Czas edycji: 2009-06-10 o 09:41 |
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
- Granatowa bluzka z rękawami 3/4, luźna w ramionach, dekolt łódka lekko lejący r. M DOKŁADKA
-Zielona sztruksowa torba z kieszonką i guziczkami, handmade -Kolorowy sweterek z kapturem, zapinany na zamek ADS mysle, ze S/M/L - Seledynowa bluzeczka z łezką, ATMOSPHERE r 36/38 (bedzie dobry tez na 34) DOKŁADKA - Pistacjowy t-shirt, TOP SECRET metka XL ale to M/L DOKŁADKA NIE MA
~.~.~.~.~.~.~.~.~.~ Edytowane przez karateczka000 Czas edycji: 2009-03-14 o 17:50 |
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA
- Wrzosowy sweterek, kardigan dziergany MK ONE M(plama to wina aparatu NIE MA - Brązowa tunika wiązana w pasie, AMAYA(?) S -biały retro sweterek z krótkim rękawem, ściągacze w pasie i rękawach, w dekolcie'koronka'/wzorek azurowy, pasuja na M i L\ - Szary t-shirt, TOP SECRET, metka L, pasuje na M/L DOKŁADKA - Koszula biała w jasno różowe paski, H&M 40, ale pasuje na 36 i 38
~.~.~.~.~.~.~.~.~.~ Edytowane przez karateczka000 Czas edycji: 2009-04-04 o 18:38 |
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
coś za bluzeczkę
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1235152132 jakie wymiary od pachy do pachy i na długość?czy widać ślady użytkowania? |
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1235152132
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
. Biała koszulka, tunika z zakończeniem falbanki, TOP SHOP M/L
coś u mnie ? ![]() pozdr
|
#11 |
|
Rozeznanie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1235153057
zajrzyj do mnie
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 9 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za/ https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1235152132
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
cos za tunike top shop z falbanka?
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1235152132
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1235159491 cos za te rzeczy? odp u mnie |
|
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#22 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#23 |
|
Rozeznanie
|
coś u mnie
?
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 46 pkt / 100% pozyt.
|
oj w tej chiwli nic nie widzę masz moze jakies torebki h&m ?
|
#25 |
|
Rozeznanie
|
|
|
#26 |
|
Rozeznanie
|
oj przepraszam, miałam u Ciebie na oku 2 bluzeczki ale źle przeczytałam-nie te rozmiary... pzdr.
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA !NOWA!
-pierścionka NIE MA -szorty new look 36 -koszula atmosphere w paski r.38 DOKŁADKA -torebka do ręki atmosphere DOKŁADKA -bluzka z bufkami wiązana w pasie(tył) s/m -szara tunika, zwężana pod biustem, u dołu rozszerzana, rękawy rozszerzane DEEP r.S (nowa z metkami) DOKŁADKA -czerwony sweterek z dekoltem w szpic, ze ściągaczami, STREET ONE r. M DOKŁADKA -bluzka ze ściągaczami na rękawach, w szaro czarne paski, MOODO r. M DOKŁADKA
~.~.~.~.~.~.~.~.~.~ Edytowane przez karateczka000 Czas edycji: 2009-06-12 o 14:48 |
|
|
|
#29 |
|
Zadomowienie
|
Cos u mnie?
![]() ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- A kiedy bedziesz miała dokładke?
|
#30 |
|
Zadomowienie
|
mieści a4 Szara torba ze złotym 'odważnikiem', pasek i środek podniszczony ?
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:08.

..... ŻOŁNIERZE HARDCORU WALCZĄ DO OPORU .....
białej torby to juz nie ma. dzisiaj wyslalam... a może znajdziesz coś innego ?

?