|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Szybko ubranka rozm. S/M/L ;) Zapraszam! ;D
Witam
![]() Chętnie wymieniłabym się na jakąś ładną, różową bluzeczkę, najlepiej z ładnie wyprofilowanym dekoltem ![]() Mile widziane również torebki w jasnym kolorze, rozmiaru średniego. Nie pogardzę także tuniką-kimono ;] Aaaaa! No i bardzo lubię spódniczki mini ;D (Co nie oznacza oczywiście, że inne rzeczy nie wpadną mi w oko ![]() Edytowane przez Paulaa122 Czas edycji: 2009-03-06 o 13:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Szybko ubranka rozm. S/M/L ;) Zapraszam! ;D
1. Brązowa bluzka z kapturem, rozmiar z metki M/L ( według mnie zdecydowanie bardziej M ) - jak nowa, bo założona raz.
2. Bluzeczka w paski z kołnieżykiem, rozmiar M 3. Bluza niebieska, na metce rozm. L ( ale jest jak M ) 4. Turkusowa bluzeczka- tunika, zalożona przeze mnie moze ze 2 razy. Brak rozmiaru na metce, ale mysle że to jest M Edytowane przez Paulaa122 Czas edycji: 2009-03-03 o 20:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
5 i 6. Spodnie proste, biodrówki. stan jest ogólnie dobry, sa lekko poprzecierane na dole nogawki co widać na zdj.
Wymiary: w obwodzie: 40cm (x2) dł nogawki 100cm. 7. Bluzeczka z Materiału sweterkowego (na mnie za krótka), wiec rozm. S. rękawek 3/4. świetnie sie układa i nosi ![]() 8.Bluzeczka "polo" z BUTIKU rozm.M (38) pomarańczowo-czarna. krótki rekawek.-Lubie ją wiec wymienie tylko za coś SUPER ;P 9.Obcisła, Biała bluzeczka z lekkim rozcieciem z boku(możliwość zawiazania) rozm.S lub małe M ![]() 10. Spódnica letnia, w obwodzie 44cm ![]() Edytowane przez Paulaa122 Czas edycji: 2009-03-09 o 19:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
11. NOWE czarne kolczyki-wkręty.
12. Ołówek-Laleczka z piórkami ;D mało używany 13. skarpetki-kabaretki (nie podkolanka!)- nieużywane Edytowane przez Paulaa122 Czas edycji: 2009-03-06 o 12:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
14 i 15 świetna brązowa bokserka ze złotymi obszyciami, z tyłu koronka, na metce jest rozmiar 42, ale chętnym mogę podać dokladniejsze wymiary
![]() 16. Bluzeczka moro, bardzo wygodna ![]() 17 i 18 Spódniczka jeansowa. Naprawdę dobrze i wygodnie się nosi ![]() Rozmiar 28 A dokładniejsza wymiary to: obwód: 38cm (*2) dł. spódniczki 34cm. Ale jest to jeans rozciagliwy ![]() 19. Pasek czarny- zamsz. dł. 82cm.-w ogóle nie jest zniszczony! Edytowane przez Paulaa122 Czas edycji: 2009-03-26 o 14:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
20. Spódniczka fioletowa ( w rzeczywistości bardziej intensywny fiolet niż na zdjęciu) Rozmiar z metki 38
obwód: 34cm (*2) dł. 37cm po bokach małe, 7-centymetrowe rozporki 21. Spodenki krótkie ("getry" obcisłe)- praktycznie nieużywane. Rozmiar z metki to S 22. Bluzeczka z kołnierzykiem, beżowa. Rozmiar z metki: 38 23 i 24 Zgniłozielona bluzeczka w kwiatuszki ( z tyłu tych kwiatuszków nie ma), lekko prześwitująca, ładnie się układa na ramionach ![]() Nie ma metki z rozmiarem, ale oceniam to na M 25. Spodnie czarne- rybaczki z podwyższonym stanem, zamek na boku, u dołu kółeczka- ozdóbki na koralikach, jednak przy jednej nogawce brakuje ze 4. Zainteresowanym podam wymiary. Edytowane przez Paulaa122 Czas edycji: 2009-03-10 o 10:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
Przekupka: 16 pkt / 100% pozyt.
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1236678946
przepraszam,że tak długo! Mnie u Ciebie podoba się ta kiecaa;]
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
Przekupka: 16 pkt / 100% pozyt.
|
Długość.. no tak 54 cm, ale ona ma ściągacz,wiec to można regulować
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Nie bardzo, chyba, że masz coś po za wątkiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1236678946
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:13.