|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
with lovemee, sierpeień 2011.Hej ; ) Wpis będzie na bieżąco aktualizowany :). 1. Nie proponujcie mi starych ubrań w kótrych same byście nie wyszły :). 2. Dzisiaj pojawi się także nowy mój wątek wymiankowy :). 3. Nosze różne rozmiary, zależnie od rozmiaru s-l, a buty ok. 41 :). Spódnice: 1. materiałowe, dopasowane (jednolite, panterka, kwiaty) Swetry: 1. cardigany jednokolorowe i we wzór 2. dłuższe sweterki-rozpinane 3. marynarki boyfriend (najlepiej czarna ) 4.dresowe marynarki Bluzy: 1. adidas firebird 2. rozpinane jednokolorowe 3. śliskie, ale nie za bardzo błyszczące 4. wkładane przez głowe, z nazwami drużyn, numerami itp 5. bejsbolówka Koszule: 1. jeansowa 2. wojskowa-khaki 3. biała,luźna 4. w krate Sukienki: 1. plażowe 2. dopasowane tuby 3.w kwiatki 4.2w1 5.weselne Spódniczki: 1. Rozkloszowane, jednokolorowe 2. z "ażurowym" wzorem 3. w kwiaty- luźne i z falbanek T-shirty 1. opadające na jedno ramie 2. ostatnio modne, mniej więcej do pępka (do noszenia np. na bokserce) 3. z kreskowkowymi postaciami Topy: 1. zwykłe bokserki 2. z żabotem 3. luźne bokserki Długie spodnie: 1.szare dresy pumpy 2. haremki jednokolorowe, np.czarne granatowe beżowe 3. zwęzane ku dołowi 4. boyfriendy ( z przetarciami) 5. ze ściągaczami na dole (carne, beżowe) Szorty: 1. jeansowe z przetarciami 2. brązowe-karmelowe szorty Buty: 1. trampki converse, najlepiej czarne i czerwone 2. balerinki, czarne, bezowe i szare 3. tenisówki 4. jednokolorowe trampki 5. koturny 6. adidasy (tylko adidas, nike, puma, reebok) Torby: 1. duża listonoszka 2. adidas z eko skóry (czerwona :love:) 3. z ćwiekami na dole (zdj) 4. mała, sportowa nike, adidas itp Biżuteria: 1. pierścionki z sową , wilkiem itp 2. bransoletki lilou, charms, pandora 3. komplety bransoletek 4. fajne kolczyki ( takze piórka :love:) Chusty: 1. w ciekawy wzór Kosmetyki: 1. jasne podkłady 2. kredki do oczu (twarde) 3. preparaty do regeneracji włosów Jeśli macie też nowe artykuły szkolne typu podkreślacze, cienkopisy (najlepiej stabillo) czy flamastry, tez mogą być to zawszę się przyda :).
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: with lovemee, sierpeień 2011.
mam szare platformy (moglabym oddac za torbe diverse lub ta szara)
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
zapraszam do siebie, mam conieco moze Ci sie spodoba.
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
u mnie jeansy ze sciagaczami
![]() i poza watkiem mam jasny p[odklad manhattan |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
mam małą sportową torebkę reeboka i pumy obydwie stan bdb tylko reebok troszke zakurzona
mam listonoszkę nike poza wątkiem
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
to mam
![]() Spódnice: 1. materiałowe, dopasowane (jednolite, panterka, kwiaty) 1. cardigany jednokolorowe i we wzór 2. dłuższe sweterki-rozpinane 1. plażowe 2. dopasowane tuby 3.w kwiatki 1. Rozkloszowane, jednokolorowe 1. zwykłe bokserki - mam pomarańczową 5. koturny - mam poza wątkiem lawendowe 38/39 4. fajne kolczyki ( takze piórka ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:17.