|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Nowe i lekko używane ...!!! Zapraszam!!!Perfumy i kolorówka
Witam, oto co mam do wymiany : !!!!!UWAGA!!!!! odpisuje w moim wątku!
Versace, Essence Exciting edt tester oryginalny, bez korka w tekturowym opakowaniu, 50ml 4 razy psiknięte, kupione w perfumerii internetowej oto link http://www.perfumy-perfumeria.pl/search.php?filter_traits[4]=&filter_series=6472&filt er_price=&filter_select=f iltruj Kolorówka: Dior, Rouge Dior Creme de Gloss...oryginał 6ml w testerze, zużycie oceniam na max 30%, nie mój kolor, najchętniej na inny błyszczyk dobrej firmy. Dior, Diorskin Eclat Satin, fluid 10ml Nowy <troche przelezal w kosmetyczce>. Bouriois, Effect 3D, 1 beige elastic, trochę przetarty od noszenia w kosmetyczce, zużycie max 50%. Bouriois, Effet liner, max zuzucie 40 %. Inglot, rózowy cień NOWY. Sephora, paleta Brązowo-Złotych cieni, zuzycie widoczne na zdjęciu. Sephora, szminka zuzycie minimalne, kupiona tego lata, ale ma dziwny stary zapach. Pielęgnacja: 2x zestaw Clinique 3-Step Skin Care. Clarins, lotion 10ml nowy. EL, Idealist nowy 5ml. Edytowane przez Certina Czas edycji: 2009-09-09 o 12:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Nowe i lekko używane ...!!! Zapraszam!!!
cos u mnie za:
Inglot, rózowy cień NOWY. Sephora, paleta Brązowo-Złotych cieni, zuzycie widoczne na zdjęciu. 2x zestaw Clinique 3-Step Skin Care. Clarins, lotion 10ml nowy. EL, Idealist nowy 5ml. Dior, Diorskin Eclat Satin, fluid 10ml Nowy <troche przelezal w kosmetyczce>. ? Odpisz prosze u mnie ![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Dior, Diorskin Eclat Satin, fluid 10ml Nowy <troche przelezal w kosmetyczce>.
Bouriois, Effet liner, max zuzucie 40 %. Sephora, szminka zuzycie minimalne, kupiona tego lata, ale ma dziwny stary zapach. 2x zestaw Clinique 3-Step Skin Care. cos u mnie? Clarins, lotion 10ml nowy. EL, Idealist nowy 5ml. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
2x zestaw Clinique 3-Step Skin Care - to miniaturki czy pełne ?
EL, Idealist nowy 5ml.
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za :
Dior, Diorskin Eclat Satin, fluid 10ml Nowy <troche przelezal w kosmetyczce>. Inglot, rózowy cień NOWY. ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=364188&page=2 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=364129&page=2 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
narazie nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za blysaczyk 3D i moze cos jesze?
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
niestety nic pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
witaj
![]() escada jest w rezerwacji, nie znajdziesz nic innego? mam tez drugi watek - ciuszkowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
odp u Ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
Hm, to moze tak za szminke lancome i paletke do brwi proponowalabym:
Inglot, rózowy cień NOWY. Clarins, lotion 10ml nowy. EL, Idealist nowy 5ml. 2x zestaw Clinique 3-Step Skin Care. Sephora, paleta Brązowo-Złotych cieni, zuzycie widoczne na zdjęciu. Dior, Diorskin Eclat Satin, fluid 10ml Nowy <troche przelezal w kosmetyczce. (jaki to odcien?) zas za torbe ecco.. hm, lubie rzeczy w panterke, szukam nowych lub malo uzywanych butow dlugosc wkladki 25-25,5 cm, ciuszkow nowych lub kilka razy wlozonych xs/s, toreb duzych niekoniecznie skorzanych... przygarnelabym tez te twoje perfumy, ale nie same, bo za torbe mama dala 399 zł... a nosila ja przez 2 tygodnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
podoba mi się Bouriois, Effect 3D może Ci coś dorzucę np. smackersa?
hmmm a Bouriois, Effet liner kiedy był otwarty? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nowe i lekko używane ...!!! Zapraszam!!!Perfumy i kolorówka
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
witaj Certino
![]() rozumiem, ze podoba Ci sie cien shiseido i ja rowniez chetnie bym sie z Toba wymienila, ale po prostu nie oplaca mi sie tak rozdrabniac i oddawac praktycznie nowy, pelnowymiarowy kosmetyk za rozne probki i miniaturki. Gdyby spodobalo Ci sie cos innego z obu watkow daj znac, bo ja nadal jestem w razie czego chetna na: Dior, Diorskin Eclat Satin, fluid 10ml Nowy <troche przelezal w kosmetyczce>. Inglot, rózowy cień NOWY. 2x zestaw Clinique 3-Step Skin Care. Clarins, lotion 10ml nowy. EL, Idealist nowy 5ml. Sephora, paleta Brązowo-Złotych cieni, zuzycie widoczne na zdjęciu. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazłam
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
do suchej i normalnej...w pudelku znajduja sie 2 listki z mini pudeleczkami...na kazdym z listków sa po dwia pojemniczki kazdego z produktu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
BAN stały
|
witaj
cos u mnie za: 2x zestaw Clinique 3-Step Skin Care. Clarins, lotion 10ml nowy. EL, Idealist nowy 5ml. Sephora, paleta Brązowo-Złotych cieni, zuzycie widoczne na zdjęciu. Inglot, rózowy cień NOWY. Dior, Diorskin Eclat Satin, fluid 10ml Nowy <troche przelezal w kosmetyczce>. Versace, Essence Exciting edt tester oryginalny ? odp u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:15.