|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
NOWE granatowe, satynowe baleriny- KOTURNY na korku tylko za Matrix/ Yellow
Chętnie wymienię
NOWE granatowe balerinki- rozmiar producenta to 39, moim zdaniem 38,5- satynowe, na modnym koturnie z korka. Buty są nowe, pochodziłam w nich jedynie parę rundek po dywanie, okazały się jednak minimalnie za ciasne ( noszę tradycyjne 39). Butki idealne na lato/wiosnę/jesień. Buty wymienię wyłącznie za kosmetyki!: 1. Matrix Vavoom, Gold head, spray do prostowania włosów grubych i trudnych do ułożenia. 2. Nabłyszczacz do włosów firmy Yellow- SHINE (zielona mała buteleczka). Za inne propozycję dziękuję! Interesuje mnie tylko któryś z tych dwóch kosmetyków. Balerinki kosztowały mnie dwa razy więcej niż każdy z tych kosmetyków, więc myślę, że wymianka jest dość korzystna ![]()
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: NOWE granatowe, satynowe baleriny- KOTURNY na korku tylko za Matrix/ Yellow
1. Matrix Vavoom, Gold head, spray do prostowania włosów grubych i trudnych do ułożenia.
2. Nabłyszczacz do włosów firmy Yellow- SHINE (zielona mała buteleczka). cos u mnie?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:08.