|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Panoramic curl
Hejka
![]() Mam nowy, nieodpakowywany, przywieziony z USA tusz L'oreala Panoramic Curl. Kolor Black - Brown. A ja poszukuje jakiegoś fajnego pudru brązującego, bez nachalnych świecących drobinek i odcieniu naturalnej nie za ciemnej opalenizny. Ale inne propozycje mile widziane ![]() Wątek zamknięty. Tusz wymieniony ![]() Edytowane przez Wisnia Czas edycji: 2009-06-14 o 16:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panoramic curl
zapraszam do siebie
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
To sa compakty 2 szt Bourjois brazujace pudrowe nr 77 po 2,4g Soleil Ambre ,ciepla tonacja i mam jeszcze zamkniety tester pudru Loreal MAQUILLAGE INFAILLIBLE nr 12 Vanilie ale jest to naturalny cieply odcien bezu ,nie ma na nim gramatury ,do uzywania najwygodniej pedzlem,na zdjeciu wyszlo wszysko ciemniejesze niz jest w rzeczywistosci
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Sa to zwykle pudry prasowane nie kremowe tylko te oznaczone compaktem maja wlasciosci pielegnujace dlatego czasem producent tak je opisuje ,raczej nie powinny na pewno wysuszac skory twarzy ,sa nowe takze nieprzeterminowane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Tak pasuje i doloze Ci ten puder Loreala ,powinien ten odcien pasowac do jasniejszej karnacji na przetestowanie ,mozna go zmieszac na pedzlu z Bourjois bo ma fajna satynowa konsystencje pudru
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:11.