![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() ~~~~*r*ó*ż*n*o*ś*c*i*~~~~Nieaktualne ![]() Witam ![]() w nowym i uprządkowanym wątku ![]() Nie mam sprecyzowanych życzeń ![]() Zawsze można mnie kusic pólproduktami z Mazidel,ZSK i inne oraz gotowcami z BU Chetnie przygarne pielegnacje dla cer naczynkowych,wrazliwych,a topowych. Blyszczyki(niewielki ubytek badz tylko testowane),perfumy (min.decanty) Kosmetyki do wlosow-wspomagajace skret,nadające objetosci. Wymiana----->TYLKO przesylka rejestrowana! Osoby z mala ilościa Przekupek badz zaczynajace przygode z Targowiskiem bede prosila o wyslanie przesylek w pierwszej kolejnosci. Odpowiadam TYLKO w swoim watku,nie musze chyba tlumaczyc dlaczego ![]() Moje propozycje do wymiany: Clarins Colour Quartet 03 Blue Shimmers 8g kazdy z kolorow uzyty jedynie pare razy,ubytek znikomy Kod 406760 Paula Dorf Prism 3g piekny odcien chlodnego odcienia lawendy z drobinkami-kilka razy uzyte,minimalny ubytek Gosh Butterfly zostalo ok.polowy opakowania ArtDeco magnetyczny cien nr 43 ubytek ok.15% Vichy Dermablend Korektor 10 Light tubeczka 5ml-użyty kilka razy,zostalo ok.3/4 zawartości Lakiery : -Manhattan Crazy Clours nr 300 poj.5ml uzyty dwa razy _________________________ _____________ ZAPACHY -Etro Musk EDT decant ok.18ml pochodzi z akcji wspolne zakupy organizowanych przez Gwai,swieży i ręczę za oryginalność Vivienne Westwood Boudoir decant w fiolce 2ml L’occitane Honey&Lemon decant w fiolce ok.1,5ml L’occitane The Blanc decant w fiolce ok.1,5ml Etro Royal Pavillon decant w fiolce 2ml L’artisan La Chasse Aux Papillons fiolka ok.0,5ml Diptyque L’ombre Dans L’eau decant w fiolce ok.1ml Annick Goutal Quel Amour!EDT fiolka ok.1,5ml Keiko Mecheri-Loukhoum fiolka ok.1ml Profumum Thundra EDP decant w fiolce ok.1ml Trussardi Python pierwotna poj.30ml-zostało tyle ile widać na zdjęciu T.Mugler Innocent Rock decant w atomizerze ok.8ml Probki decanty w fiolkach ok.1,5ml kazda Sephora Vanille Vanille EDT Sephora Vanille Fleur d’Oranger EDT Sephora Vanille Chocolat EDT Sephora Vanille Caramel EDT Sephora Vanille Monoi EDT Sephora Vanille Patchouli EDT Yves Rocher Neonatura Seve ,pierwotna poj.50ml-zostalo tyle ile widac na zdjęciu ok.20 ml Victoria Secret Dreams Angel Heavenly ,decant mgielki w atomizerze 10ml Fragonard Belle de Nuit -ekstrakt 5ml Sephora Vanille Patchouli 12ml/ok.6ml V&R Flowerbomb EDT ok.0,5ml DKNY Delicious Night fiolka bez atomizera 1ml Les Parfums De Rosine Rose Kashmirie 5ml/4ml Shiseido Zen 5ml/4,5ml Stella McCartney Stella in two peony 5ml The Body Shop White Musk EDT,wyjściowa poj.30ml-zostało tyle ile widać na zdjęciu _________________________ _________________________ _________________________ _
Edytowane przez Hexxana Czas edycji: 2009-06-05 o 11:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ~~~~*r*ó*ż*n*o*ś*c*i*~~~~
![]() ![]()
Edytowane przez Hexxana Czas edycji: 2009-06-03 o 17:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hexxano, może wypatrzysz coś u mnie? ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Nouba Magic Powder Illuminatore Viso nr 16
świetny rozświetlacz do twarzy i ciala wyjsciowo 25gr zostalo ok.3/4 zawartosci-widac na zdjeciu Wazny do 02/2010 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
może coś u mnie za gominerals i sample Gayle?
![]() |
#6 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
wiem, że nie oddasz łatwo Laura Mercier Shimmer Bloc-Pink Mosaic
ubytek minimalny praktycznie niewidoczny ![]() wiem też, że wątek mój skromny, ale do odważnych świat należy ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
hejj
![]() wypatrzysz cos u mnie za: Laura Mercier Shimmer Bloc-Pink Mosaic ubytek minimalny praktycznie niewidoczny-nie oddam latwo ![]() zapraszam ![]()
![]() |
#9 | ||
Zakorzenienie
|
Nolu,niestety nic
![]() Sample sa nowe-raz testowane,kupilam za duzo i chce sie pozbyc ale za cos,co bedzie mi przydatne-sama wiesz ![]() Pozdrawiam ![]() Cytat:
![]() masz spooory watek,musze sie wczytac na spokojnie i moze masz na zbyciu czarna maskare?zauwazylam w watku,ze jest takowa ale szukam czegos z mniejszym stopniem zuzycia Ide patrzec ![]() Przejrzalam Twoje zasoby ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() masz fajne rzeczy ![]()
Edytowane przez Hexxana Czas edycji: 2009-03-26 o 22:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
kosmita jakiś normalnie
|
A owszem, dopuszczam inne możliwości. Nawet bardzo dopuszczam
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Znalazlam jedynie
Kadus Amulett Dimensions – Pianka do włosów, około 70% (ale pewnie więcej) z 400 ml, kod D0025309 Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Clarins Colour Quartet 03 Blue Shimmers 8g
kazdy z kolorow uzyty jedynie pare razy,ubytek znikomy Kod 406760 Gosh Butterfly zostalo ok.polowy opakowania Vichy Dermablend Korektor 10 Light tubeczka 5ml-użyty kilka razy,zostalo ok.3/4 zawartości SinfulColours potrojne cienie Night Out uzyte kilka razy-minimalne zużycie cos u mnie?
![]() |
#14 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mysle nad Rykiel ale musialabym sobie przypomniec zapach bo w ciemno nie chce ![]() Postaram sie zajrzec do perfumerii ale nie wczesniej niz jakos po weekendzie takze odezwe sie-chyba,ze masz jeszcze cos zapachowego na zbyciu a nie umiescilas tego w watku? Cytat:
![]() Interesuja mnie tylko perfumy ale te wymienisz tylko na inne wiec moze innym razem ![]()
Edytowane przez Hexxana Czas edycji: 2009-03-26 o 21:50 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wlasnie widze,ze masz tam tego duuuuuzo ![]() Postaram sie dac odpowiedz do wtorku dobrze?bo czeka mnie teraz goracy weekend i bede miala malo czasu na Wizaz ![]() Pozdrawiam cieplo ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;11644327]Witaj,
widze, ze oferujesz do wymiany jakies puderkowe mineraly. Czy ktorys z nich kolorystycznie nadaje sie dla bladolicej?[/quote] W zasadzie poza Gayle to wszystkie sa dobre dla jasnych karnacji choc nie wiem jak bardzo jestes bladolica ![]() ![]()
![]() |
#19 |
kosmita jakiś normalnie
|
[quote=Hexxana;11643681]Mysle nad Rykiel ale musialabym sobie przypomniec zapach bo w ciemno nie chce
![]() Postaram sie zajrzec do perfumerii ale nie wczesniej niz jakos po weekendzie takze odezwe sie-chyba,ze masz jeszcze cos zapachowego na zbyciu a nie umiescilas tego w watku? Poczekam, poczekam. Byle nie wieczność ![]() Z zapachów cosik tam mam w domku, ale to akurat nic do wydania. Przynajmniej nie teraz ![]()
Edytowane przez misianka Czas edycji: 2009-03-27 o 08:57 Powód: wciął się cudzy post |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Może cos u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#22 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niestety ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#24 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety nic ![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
up
![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Up
![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Do gory
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:53.