![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Butki rozm 40/41, ciuszki XL, kosmetyki, kufer..
DERMIKA -Satynowa baza pod makijaż EXPRESS EXTRAMALE - 30ml - użyta dosłownie 2 razy w wakacje 2008 - chyba na początku sierpnia dokładnie nie pamiętam - nie ma podanej daty ważności na buteleczce tzn jest pod spodem ale troche ten czarny napis się zmazał i ciężko wywnioskowć - jak podejrzewam jest ważna zapewne 12m -cy od otwarcia jak większość tego typu kosmetyków.
Nie muszę się jej pozbywać na siłę - dodam że na święta dostałam kolejną bazę tyle że innej firmy więc ich nie zużyję więc szkoda by się zmarnowała. moze Cie zainteresuje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Mam spodniczkę ołowkową czarną MEXX, nieużywaną z metkami rozmiar 42
Bluzkę MEXX czerwoną- coś a la satyna, tez chyba 42 nowa, nieużywana, ale bez metek- miałam ją ubrać 1 raz na sylwestra w Pradze, ale była taka pogoda, ze musiałam ubrać 2 swetry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
hej
![]() Ja mam poza wątkiem balerinki czarne, rozmiar 40. Moze byś się skusiła? Jutro zrobię zdjęcia ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
"Kosmetyka" B.I.Peters "Kosmetyka stosowana" J.Dylewska-Grzelakowska. Ponadto pismo "Make Up" (kilka numerów - muszę sprawdzić, ale chyba 6 lub 8). Jest formatu mniej-więcej jak "Twój Styl", na dobrym grubszym papierze, traktuje o makijażu i stylizacji. edit: sprawdziłam, mam 9 numerów. Wszystko w stanie idealnym. Byłabym zainteresowana Lolitą EDP (50 ml z ubytkiem) z Twojego wątku ![]() Edytowane przez amanda-1a Czas edycji: 2009-02-05 o 20:20 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dorzuciłam Ci jeszcze tak "gratisowo", jeden numer "Kosmetyki profesjonalnej" (miałam podwójny, może Ci się przyda) ![]() Edytowane przez amanda-1a Czas edycji: 2009-02-09 o 14:35 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
Przekupka: 23 pkt / 96% pozyt.
|
z twojej wishlisty mam bardzo duzo rzezcy do paznokci bo zajmuje sie stylizacja
- kolorowe zele i kol. akryle -separatry do stop - nowe - wiele ozdo -tipsy - naklejki ...
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Najbardziej do paznokci interesujna mnie podtsawowe żele i akryle-zaczynam dopiero
tipsy waciki lampa
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Czy jestes zainteresowana kufrem na kosmetyki metalowym, taki jak masz w zalaczniku w 2 poscie tylko ze srebrny caly? I do tego te rzeczy, ktore u mnie wybralas?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
mam chysteczki odswierzajace i do demakijazu po 150 sztuk
sztuczne rzesy buty po za watkiem częsc
TyGrYSeK ![]() Ciuszki: NOWY https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=14162483 Stary nieaktualny lecz niektóre rzeczy jeszcze są wiec pytać ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=10722448 Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=285156 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam również kolorowe 'szklane' tipsy (różowe, niebieskie, zielone, czerwone). U Ciebie zainteresowała mnie miniaturka Miss Dior Cherie i ewentualnie AA Mandarine Basilic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Mam NORMADERM żel głęboko oczyszczający -miniaturka 30ml ,jest nie używany
i miniaturkę 15ml kremu NORMADERMprzeciw niedoskonałością
![]() |
#21 |
BAN stały
|
Hej z rzeczy które poszukujesz mam śliczne skórzane botki na obcasie 4/5cm czarne dwa/trzy razy ubrane, trencz rozmiar 42/44 na metce jest L, ale ja mam takei rozmiary i na mnie pasuje ubrany raz od zakupu i w sumie nie noszony trencz jest jeansowy i z futerkiem przy kołnieżyku,vichy normaderm krem 15ml i żel do mycia 30ml,książke o sztuce makijażu oraz sypką pryzme kolor tender sun ciemny użyta ze dwa razy wątek dopiero założe ale jak bys była zainteresowana to mogę jutro zrobić zdjęcia i wkleić?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
Przekupka: 10 pkt / 100% pozyt.
|
hmm
mam karte MicroSD 1GB ogolnie pracuje w sklepie i mam sporo ladnych patrolowek czy ala patrolowek w kratke etc, skarpetki tez mam np. w paski czarny+inny kolor i tez mam mase arafatek ![]() moge ew zrobic pare zdjec czapek czy skarpetek. pzdr ![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
rozmiar 40
---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- posiadam z Twojej listy czarny trencz/płaszczyk, można go nosić jako trencz jak również jako bolerko bo ma odpinany dół, jesteś zainteresowana> mogę zrobić fotki |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Hej... Mam krem do rąk, arafatkę i mam bolerko poza wątkiem, tylko jaki rozmiar potrzebujesz???
![]()
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
hej! witam serdecznie-mam na swoim watku kilka rzeczy które by Cię interesowały. poza wątkiem mam : kosmetyki EVELINE- na rozstępy i callulit ale nie zostało ich wiele, odżywki do paznokci z jedwabiem i proteinami, może japonki etno-brązowe- jeśli jesteś zainteresowana to chętnie zrobię zdjęcia iumieszczę je u siebie w wątku! pozdrawiam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() WYMIANKA http://www.wizaz.pl/forum/showthread...3#post12336003
Edytowane przez marleniasta6 Czas edycji: 2009-05-17 o 08:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
leśny stwór
|
hej, mam u siebie w watku lakiery do paznokci, coś na wypryski. Poza wątkiem ma tez telefon (używany był) Samsung x200 bez simlocka oraz odtwarzacz mp3 Thomson Lyra (niewiele używany).
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post11937348 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
BAN stały
|
ok
![]() ![]() ![]() poza wątkiem mam tez białe spodnie lnianie z cekinami ![]() małą białą torebkę na ramię ze złotymi cekinami , czarne rajstopy ![]() ostatnie zdjęcie to taka zwiewna tuniczka, na mnie wyglada lepiej niz na lozku jesli Ci sie spodoba wstawie zdjecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
BAN stały
|
dobrze zaraz idę fotografowac a jeśli bateria mi padnie to jutro na pewno, powiedz mi jeszcze jak mam zmierzyc staniki jeśli rozmiaru nie będzie na metkach?
![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- hm popatrzę po rozmiarach i postaram sie zmierzyc, potem zmierzyc siebie i zobaczę co z tego wyjdzię, ja zwykle noszę 75-80D a są na mnie za duże ![]() i przypomniało mi się, że mam czarne eleganckie satynowe bolerko jeszcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
BAN stały
|
nie wiem jaki rozmiar bo nie za bardzo pamiętam, sprawdzę ale jakies takie większe
![]() dodam zdjęcie ale nie za bardzo widac;> potem zrobię lepsze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:48.