![]() |
#1 |
BAN stały
|
, pozbędę się szybko.
NIEAKTUALNE!
Asquith & Somerset - Sweet Floria Showe Gel 200ml NOWY Asquith & Somerset - Sweet Floria Body Scrub 100ml NOWY Asquith & Somerset - Sweet Floria Body Cream 100 ml NOWY Oriflame - Nature body cream with toning pink grapefruit & ginkgo 100/200ml Luksja - nawilżający blasam do ciała o zapachu melona 50ml NOWY Bath essence - tropical kiss ($3.25) orzeźwiający dodatek do kąpieli z kokosem i cytryną 60g NOWY Bielenda - Graffiti 3D, Żel Trysk i Błysk! ponad połowa z 200ml. Będę wybredna, ładnie pachnie a włosy pięknie po nim błyszczą. Miss Sporty - lasting colour up to 7days, kolor 151, 7ml NOWY Miss Sporty - Be Connected lipgloss, bezbarwny z drobinkami. Brak daty, mażnięty 2razy. Miss Sporty - Be Connected liquid eye shadow, biały z drobinkami. Brak daty, mażnięty 2razy. Miss Sporty - Fabulous Lash Waterproof 7/8ml, czarny. Basic - Winter Elegnace Shiny lipgloss 1/3 opakowania Basic - automatic eyeliner. kolor 14, zostało 2,5cm Basic - potrójne cienie w odcieniech zieleni. wypróbowane. Lovely - Lip Care, ok. 4,5/5g. Zapach gumy balonowej. Wibo - Vitamine lip oil, melon 7ml NOWY Wibo - Aromatheraphy Lip oil with vitamins Grapefruit 4/5 opakowania. Wibo - cienie z jedwabiem i wit. E + aplikator. Użyte ok. 3razy. Wibo - Maskara duo volume lash. 2x4ml. nie ma na zdjęciach jej.NOWA Rimmel - Vinyl Gloss Crystal Clear 4,5/5ml. Manhattan - Expressive eyes. Eye gloss+Brow gel. Zostało 80% Joko - Virtual Crazy Diamonds Eye Shadow, kolor CD304 NOWY Color Trend - kremowe cienie + aplikator + lusterko. Dwa najciemniejsze raz wypróbowane, dwa jaśniejsze uzyte kilka razy. Paletka cieni - (bezfirmowa) zużycie widać na zdjęciu. Wazelina kosmetyczna - poziomkowa, zużycie na zdjęciu. Pojemna kosmetyczka - świetny nadruk, w środku trochę pomazana. Oddam za coś super. Paletka do makijażu - 20błyszczyków, 32cienie + aplikator. Kilka kolorów wypróbowanych na ręce. Za coś super. Miss Selene - kolor 149 3/5ml Miss Selene - kolor 13 2,5/5ml Miss Selene - kolor 152 3/5ml FairWind - French Manicure 4/5ml Vollare - Nail Artistic 5/6ml kolor 134 Demeter - Sex on the beach 10/15ml Yves Rocher - Naturelle 15ml Yves Rocher - Green Tea 17ml Mel Merio - Attractive Girl 7/10ml Foreign model - 80/100ml szukam: poręcznej małej paletki do makijażu małej, ładnej kosmetyczki. Edytowane przez Pfff34 Czas edycji: 2009-05-26 o 16:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: , pozbędę się szybko.
Asquith & Somerset - Sweet Floria Body Cream 100 ml NOWY
Oriflame - Nature body cream with toning pink grapefruit & ginkgo 100/200ml Luksja - nawilżający blasam do ciała o zapachu melona 50ml NOWY Wibo - Vitamine lip oil, melon 7ml NOWY Demeter - Pinacolada 5ml cos u mnie? ![]()
![]() |
#3 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za YR Naturelle i Demeter Sex on the beach? poza wątkiem mam jeszcze odlewki Demeter Lava Rock, Riding Crop i trochę Fig Leaf
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Asquith & Somerset - Sweet Floria Body Scrub 100ml NOWY
Miss Selene - kolor 149 3/5ml Miss Selene - kolor 13 2,5/5ml Miss Selene - kolor 152 3/5ml FairWind - French Manicure 4/5ml Vollare - Nail Artistic 5/6ml kolor 134 Demeter - Pinacolada 5ml Demeter - Sex on the beach 10/15ml cos u mnie?
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Luksja - nawilżający blasam do ciała o zapachu melona 50ml NOWY
Wibo - Vitamine lip oil, melon 7ml NOWY Wibo - Aromatheraphy Lip oil with vitamins Grapefruit 4/5 opakowania. Paletka cieni - (bezfirmowa) zużycie widać na zdjęciu. Mel Merio - Attractive Girl 7/10ml Color Trend - kremowe cienie + aplikator + lusterko. Dwa najciemniejsze raz wypróbowane, dwa jaśniejsze uzyte kilka razy. Cos u mnie ![]()
![]() |
#8 |
BAN stały
|
fanusia, mucia: nic, pozdrawiam.
encore1fois: podoba mi się kostium kąpielowy. czy on ma wyjmowane gąbeczki? na jaką miseczkę tak ok. pasuje? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
tak, ma wyjmowane gąbeczki
![]()
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
orchid: nic
encore1fois: ja mam zdecydowanie mniejsze A ^^' bezcielesna: interesują mnie Cienie Avon Trio Lillian Dempsey Antique Bronze. czy są wyraziste? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
użyłam ich raz wiec za dużo nie mogę o nich powiedziec, nakładałam je na baze do cieni i na niej wyglądały dobrze i super sie trzymały, wyrazistość hmm chyba na średnim poziomie, trzeba by bylo je nałożyc na mokro by stały sie bardziej wyraziste
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
Przekupka: 4 pkt / 100% pozyt.
|
oto kosmetyczki
![]() Ciuszki: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=313784 Kosmetyki:http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=310587 Ksiazki: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=310594
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za?
Yves Rocher - Naturelle 15ml
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
podobają mi się baleriny cekinowe https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1240579854 , z kosmetyków niczego dla siebie nie znalazłam. Dobrałabyś dla siebie coś jeszcze? A może coś spoza wątku?
Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
hey
![]() Asquith & Somerset - Sweet Floria Showe Gel 200ml NOWY Asquith & Somerset - Sweet Floria Body Scrub 100ml NOWY Asquith & Somerset - Sweet Floria Body Cream 100 ml NOWY Demeter - Sex on the beach 10/15ml moze cos jeszcze dobierzesz?
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
zainteresowałoby Cię coś u mnie
![]() mi podoba się u Ciebie przede wszystkim kosmetyczka ale też parę innych rzeczy ![]() odpisz u mnie jeśli coś dla siebie znajdziesz pozdrawiam
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie wyszukałam. Dziękuję za zainteresowanie
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post12043361 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
ja bym chetnie wziela
Asquith & Somerset - Sweet Floria Body Scrub 100ml NOWY Asquith & Somerset - Sweet Floria Body Cream 100 ml NOWY ale to chyba za duzo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
niestety ale na razie destiny cube jest w fazie negocjacji, ale raczej nie znalazlam nic u Ciebie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:15.