|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Wymienię:clarena,the body shop,yves rocher
Witam!Mam do wymiany troszkę kosmetyków:
-Glyco Fruit Cream Clareny pojemność gobinetowa 200 ml, złużycie niewielkie ok.20-30 ml -Glyco Fruit Mask Clareny poj.200 ml, złużycie ok 40 ml Oba kosmetyki zakupione w gabinecie kosmetycznym, termin ważności grudzień 2010...polecam,ja zaszłam w ciąże ![]() -Lift-Autobronzant yves rocher (przeciwzmarszczkowy krem brążujący)poj.50 ml. użyty 3 razy termin ważnościwrzesień 2009 -the spirit of moonflower the body shop; mgiełka 100 ml, woda toaletowa 30 ml, złużycie minimalne -cocoa butter creme Queen Helene poj.425 g,złużycie ok jedna szósta opakowania Zapraszam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię:clarena,the body shop,yves rocher
Witaj,
czego poszukujesz na wymianę ? Zainteresował mnie krem Clarena oraz cocoa butter a w wątku mam tylko perfumy. Może poszukam jeszcze czegoś poza wątkiem ![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Witam!Interesują mnie kosmetyki apteczne:demakijaż,filtry ,kremy,wody termalne.
Twoja oferta na wymianke super:interesuja mnie :Ange ou Demon - mini 4 ml ( do tej miniaturki mam jeszcze białą kosmetyczkę Givenchy z miniproduktami : krem No Surgetics 5 ml. podkład Sublimine 3 ml kolor 107 i mini błyszczyk 3,5 ml , kolor to jasny różobeż , lekko łososiowy) Bvlgari Rose Essentielle ok. połowa z 50 ml * Belle en Rykiel - 37/40 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Bardzo chętnie oddam tę kosmetyczkę z całą zawartością i miniaturka oczywiście też !
Co z wymienionych przeze mnie rzeczy mogłoby stanowić wymianke z Twojej strony ? Z pozostałych Belle en Rykiel będzie prawdopodobnie nieaktualna ale o wymianie różanego Bvlgari moge pomyśleć ![]()
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
kosmetyczka +miniaturka oraz perfumyza krem clareny i masło do ciała.
---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- kosmetyczka +miniaturka oraz perfumyza krem clareny i masło do ciała. jestem nowa na forum wiec z góry przepraszam jeśli popełniam jakies błędy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Wolałabym jednak oddac kosmetyczkę z miniaturką, nie ukrywam ,że szkoda mi wymieniać perfumy za "inne" kosmetyki
![]()
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Rozumiem.Może więc krem clareny za kosmetyczke + miniaturke?Tak na dobry początek na targowisku
![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Rozumię.Może więc kosmetyczke+miniaturke za krem clareny.Tak na dobry początek mojego istnienia na targowisku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Taka propozycja bardzo mi sie podoba
![]() Jeśli miałabys ochote jeszcze na podkład lasting performance MF w kolorze 106 natural beige to mam nową 15 ml tubkę ( też z zestawu ) i chętnie dorzucę ![]()
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Rozumię.Moze wiec kosmetyczke+miniaturke za krem clareny.Tak na dobry poczatek mojego istnienia na forum
![]() ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- ok i jeszcze raz przepraszam za to zamieszanie jakie tu wprowadzam,jestem tutaj pierwszy dzien ![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Jeśli się zdecydujesz to prosze podaj mi przebieg transakcji.Wnioskuje że ja jako "świeżynka" ![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- ok i jeszcze raz przepraszam za to zamieszanie jakie tu wprowadzam,jestem tutaj pierwszy dzien ![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Jeśli się zdecydujesz to prosze podaj mi przebieg transakcji.Wnioskuje że ja jako "świeżynka" ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Jeśli się zdecydujesz to prosze podaj mi przebieg transakcji.Wnioskuje że ja jako "świeżynka" ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Jeśli się zdecydujesz to prosze podaj mi przebieg transakcji.Wnioskuje że ja jako "świeżynka" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Nie przejmuj się, zobaczysz jak szybko nabierzesz wprawy na targowisku
![]() Ale ostrzegam ![]() ![]() Jak mamy już omówione co do kogo leci na wymiankę to przechodzimy na prywatne wiadomości i tam wymieniamy sie adresami i dogadujemy szczegóły wysyłki . Zaraz do Ciebie napiszę ![]()
![]() |
#11 |
BAN stały
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=348299
--------- 10.07.1991 +18 ha! |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za obie Clareny i mgiełkę the body shop?
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za maskę Clareny i ewentualnie Cocoa butter?Poza wątkiem mam ok 50\100 ml aptecznego toniku SVR Lysanel .
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Lady of Harley-Davidson
|
-the spirit of moonflower the body shop; mgiełka 100 ml, woda toaletowa 30 ml, złużycie minimalne
-cocoa butter creme Queen Helene poj.425 g,złużycie ok jedna szósta opakowania cos u mnie?
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie zaGlyco Fruit Mask Clareny poj.200 ml, złużycie ok 40 ml???
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:40.