![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Nieprzytomna wymianka :)NIEAKTUALNE NOWA DOKŁADKA 19.04.2009! Witam w moim wątku wymiankowym ![]() My rules ![]() 1. Chciałabym, aby wartość wymianki wynosiła co najmniej 15-20 zł ze względu na koszty wysyłki). 2. Osoby z mniejszą liczbą przekupek lub ocen negatywnych wysyłają pierwsze ![]() 3. Zanim zdecydujesz się na wymiankę, przemyśl to! Nie przyjmuję zwrotów tylko dlatego, że kosmetyk okazał się nietrafiony. Innymi słowy: nie odpowiadam za jakość kosmetyków, jaką obdarował je producent. 4. Paczuszki wysyłam listem poleconym, priorytet na życzenie. 5. Jeżeli będę zainteresowana wymianą, jaką mi zaproponujesz, NA PEWNO odpiszę u Ciebie. Jednak gdy nic mnie nie zainteresuje całkiem możliwe, że odpiszę tylko u siebie ![]() Dokładki na niebiesko To, czego już nie ma, na szaro Rezerwacje na fioletowo 2. Puder brązujący z minerałami RIMMEL, odcień 025(sun glow). Użyty kilka razy, zużycie widoczne na zdjęciu. Kupiony latem 2008, nie widzę daty ważności/produkcji. 8. Brokatowy eyeliner AVON odcień silver glitter. Zużycie widoczne na zdjęciu. Data produkcji: 04.10.2007 9. Błyszczyk o diamentowym połysku, LOVELY, użyty kilka razy, ważny do: 12.2010. DOKŁADKA 12.04.2009: WSZYSTKIE ZDJĘCIA DO TEJ DOKŁADKI ZNAJDUJĄ SIĘ NA STRONIE 2 W TYM WĄTKU ![]() 18. AVON, spray ochronny do włosów na lato Advance Techniques. Zużycie widoczne na zdjęciu, pierwotna pojemność 150 ml. Data produkcji: 02.2007 19. ORIFLAME, całonocna kuracja na dłonie SWEDISH SPA, ważna do 08.2010. Opakowanie jest nieprzejrzyste, więc trudno mi ocenić zużycie, ale myślę, że pozostało jakieś 40% ze 100 ml. 21. BIOSILK, jedwab do włosów, zużycie widoczne na zdjęciu. 22. VIPERA, cień do powiek, odcień 31, czarny z maleńkimi drobinkami brokatu(niebiesko-srerbrny). Intensywny kolor ![]() 3. Paleta cieni do powiek GIORDANI GOLD by ORIFLAME. Wersja Nocturne. Cienie użyte 1-2 razy, zużycie widoczne na zdjęciu. Data ważności: koniec 2011./poleci do jamestown 5. Intensywnie kojący żel po opalaniu AVON BRONZE. Użyty z 3-4 razy, zużycie widoczne na zdjęciu. Kupiony latem 2008, nie widzę daty ważności./poleci do Anitka11 7. Body spray AVON Island Vibe. Zużycie minimalne, widoczne na zdjęciu. Kupiony kilka miesiecy temu, nie widzę daty ważności./poleci do Anitka11 10. Stylizator do brwi ESSENCE, użyty 4-5 razy/poleci do esteria 11. Crystal eyeliner ESSENCE, odcień 07: get ready! (czarny z brokatem). Użyty kilka razy./poleci do Anitka 11 12. Maseczka z gilnką i pomidorem oczyszczająca skórę, ORIFLAME, zużycie ok 50-60%, ważna do 09.2011./poleci do Anitka 11 13. Baza pod makijaż GIORDANI GOLD ORIFLAME radiant pearl, zużycie ok 25% z 30 ml. Ważna do 10.2011./itaka 14. Rival de Loop, płyn do demakijażu, zużycie widoczne na zdjęciu. /poleci do esterie 16. ORIFLAME, scrub OPTIMALS RADIANCE ENERGY, zużycie widoczne na zdjęciu, ważny do 09.2011. TYLKO ZA COŚ FAJNEGO ![]() Scrub best naprawdę fantastyczny, świadczą o tym chociażby opinie na KWC(https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,16264,optimals-radiance-energy-powder-scrub-peeling-enzymatyczny.html). Wystawiam na wymiankę, gdyz mam 2 opakowania, a scrub jest bardzo wydajny./ poleci do esterie 23. SMACKER SKITTLES, strawberry starfruit(truskawka), użyty kilka razy, brak jakiś 3 mm. TYLKO ZA COŚ FAJNEGO!/poleci do Anitka11 1. Cień do powiek ORIFLAME Beauty, odcień Latte. Użyty raz (próba koloru), zużycie widoczne na zdjęciu. Ważny do: koniec 2010. 4. Dezodorant natural spray C-THRU Pearl Garden. Zostało jakieś 70% z 75 ml(zużycie widoczne na zdjęciu). Nie widzę daty ważności. 6. Perfumy do pomieszczeń PACHNĄCA SZAFA. Melonowy Nektar. Zostało jakieś 85% ze 100 ml. Zużycie widoczne na zdjęciu. Ważny do: 10.08.2010./zarezerwowany dla itaka 15. H&M Body splash Hello Kitty, blueberry. Zużycie widoczne na zdjęciu 17. ESSENCE, puder mineralny, odcień 01 (soft beige). Nie potrafię ocenić zużycia, kupiłam go stosunkowo niedawno, użyłam może z 8 razy, niestety kolor jest dla mnie nieco za ciemny. 20. AVON, Błyskawiczna kuracja regenerująca do włosów suchych i zniszczonych Advance Techniques, pierwotna pojemność to 4 tubki po 15 ml, pozostały 3 tubki po 15 ml. Data produkcji: 17.02.2009. TYLKO ZA COŚ FAJNEGO./pozostały dwie tubki, jedna poleci do esterie PRÓBKI: Różne: 1. Ziołolek, Linoderm ACNE ( krem punktowy do skóry trądzikowej i łojtokowej), 1,1 ml. 2. Ziołolek, Linoderm PLUS (maść kosmetyczna dla dorosłych, dzieci i niemowląt od pierwszych dni życia, z alantoniną), 2 ml. 3. Ziołolek, krem rokitnikowy (odżywczo-regenerujący krem do skóry suchej i normalnej), 2 ml X2 5. Under 20, intensywny krem-kuracja dla cery tłustej, 2 ml. 6. Under 20, krem matujący dla cery mieszanej, 2 ml. 7. Under 20, krem nawilżający dla cery normalnej, 2 ml. Yves Rocher: 8. Serum Intervention corrective, 1 ml. 9. Dermo-soothing day moisturiser dla skóry delikatnej, 1ml. 10. Ultra-tolerance day care dla skóry bardzo delikatnej, 1 ml. 11. Inostiol, smoothing eye care, 1ml. 12. Inostiol, Optimal First wrinkle day care, 1 ml X2. Różne: 13. AVON, Krem na dzień "Moc nawilżenia" SPF 15 (solutions a.m.). 14. LA ROCHE-PASAY, Kojący krem ochronny dla skóry szczególnie wrażliwej, suchej, 2ml. 15. LA ROCHE-POSAY, Effeclar, nawilżający krem matujący, 2 ml. INNE: 1. Płyta z kolekcji Vita Fitness "Dirty Dancing", 78 minut ćwiczeń. 4. Omnia Botanica, żel pod prysznic, 10 ml. Moja Wishlista: * Kate Moss, Kate - oddam wiele <3* Nazelie (Bi-es) * seria ORE Oriflame * hydrolaty * mgiełki do twarzy * wody termalne(najchętniej Avene) * puste, czyste atomizerki * wiele, wiele innych, po prostu to, co mi się spodoba ![]()
3... Edytowane przez nieprzytomna Czas edycji: 2009-07-26 o 11:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Nieprzytomna wymianka :)
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- Bardziej jednak bym wolała bazę pod makijaż, za odżywkę Kadus spray ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Koszt takiej mgielki to 20 funtow, zatem troszke wiecej niz cienie. Nie znajdziesz nic innego?
btw: dziekuje za odpisanie u mnie. Mozesz jednak odpisywac u siebie, bedzie Ci latwiej. Twoje okno mam przypiete do przegladarki zatem nie zgubie odpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;11758546]Koszt takiej mgielki to 20 funtow, zatem troszke wiecej niz cienie. Nie znajdziesz nic innego?
btw: dziekuje za odpisanie u mnie. Mozesz jednak odpisywac u siebie, bedzie Ci latwiej. Twoje okno mam przypiete do przegladarki zatem nie zgubie odpowiedzi ![]() Hm a miałam nadzieję, że napiszesz co innego, bo znalazłam taką mgiełkę, i to o trzykrotnie większej pojemności na Allegro, za 49 zł...Ale może to jakaś podróbka, nie wiem ![]() Niestety nic innego u Ciebie nie wypatrzyłam, masz dużo kosmetyków do makijażu, ale ja niestety mocniejszy makijaż robię od wielkiego dzwonu a do codziennego używam sprawdzonych, ulubionych kosmetyków(wyjątkiem są błyszczyki) ![]()
3... Edytowane przez nieprzytomna Czas edycji: 2009-04-05 o 10:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
4. Dezodorant natural spray C-THRU Pearl Garden. Zostało jakieś 70% z 75 ml(zużycie widoczne na zdjęciu). Nie widzę daty ważności.
7. Body spray AVON Island Vibe. Zużycie minimalne, widoczne na zdjęciu. Kupiony kilka miesiecy temu, nie widzę daty ważności. cos u mnie?
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
14. LA ROCHE-PASAY, Kojący krem ochronny dla skóry szczególnie wrażliwej, suchej, 2ml.
15. LA ROCHE-POSAY, Effeclar, nawilżający krem matujący, 2 ml. 12. Maseczka z gilnką i pomidorem oczyszczająca skórę, ORIFLAME, zużycie ok 50-60%, ważna do 09.2011. 1. Cień do powiek ORIFLAME Beauty, odcień Latte. Użyty raz (próba koloru), zużycie widoczne na zdjęciu. Ważny do: koniec 2010. Cos u mnie?? (przy czym co do punktu 1 to sie waham)
![]() |
#9 |
|
Ok, czyli wymianka wyglądałaby tak:
Twoja: Baza pod makijaż GIORDANI GOLD ORIFLAME radiant pearl, zużycie ok 25% z 30 ml. Ważna do 10.2011. Za moją: ** Odżywka w sprayu Color Energy Kadus.Pierw.poj.150ml.zos tało ok.70-72 ml. Wszystko się zgadza? Ponieważ nie masz przekupek, poproszę abyś wysłała swój kosmetyk jako pierwsza. Po otrzymaniu - zaraz wysyłam do Ciebie swój. Ok ? ![]()
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
podoba mi sie 2, ale także i 8
![]() ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post13412941 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post13344437 w poszukiwaniu kosmetyków: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post13417167 proszę odpisywać u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
3. Paleta cieni do powiek GIORDANI GOLD by ORIFLAME. Wersja Nocturne. Cienie użyte 1-2 razy, zużycie widoczne na zdjęciu. Data ważności: koniec 2011.
coś u mnie?? odp u mnie, albo daj znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
coś za paletę Oriflame?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
2. Puder brązujący z minerałami RIMMEL, odcień 025(sun glow). Użyty kilka razy, zużycie widoczne na zdjęciu. Kupiony latem 2008, nie widzę daty ważności/produkcji
Coś u mnie? ![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie?
5. Intensywnie kojący żel po opalaniu AVON BRONZE. Użyty z 3-4 razy, zużycie widoczne na zdjęciu. Kupiony latem 2008, nie widzę daty ważności. 6. Perfumy do pomieszczeń PACHNĄCA SZAFA. Melonowy Nektar. Zostało jakieś 85% ze 100 ml. Zużycie widoczne na zdjęciu. Ważny do: 10.08.2010. 1. Ziołolek, Linoderm ACNE ( krem punktowy do skóry trądzikowej i łojtokowej), 1,1 ml. 4. Omnia Botanica, żel pod prysznic, 10 ml. 5. Under 20, intensywny krem-kuracja dla cery tłustej, 2 ml. 6. Under 20, krem matujący dla cery mieszanej, 2 ml. 7. Under 20, krem nawilżający dla cery normalnej, 2 ml. 11. Inostiol, smoothing eye care, 1ml. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
to co z nasza wymiana??
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
magdolena - wydawało mi się, że odpisałam u Ciebie, ale jeśli nie to przepraszam. W każdym razie nic mnie nie zainteresowało
![]() cziki - też niestety nic nie znalazłam...gdyby te kolczyki były srebrne... ![]() A może masz coś poza wątkiem (resztki zapachów, owocowe, czekoladowe i tym podobne balsamy do ciała)? Bo balsam po opalaniu chętnie bym oddała(i tak się nie opalam i nie zamierzam), ale naprawdę nic u Ciebie wypatrzeć nie mogę... ![]()
3... Edytowane przez nieprzytomna Czas edycji: 2009-04-06 o 19:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
niestety nic, nie interesuja mnie kosmetyki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
|
W sprawie mgiełki J. Simpson - brokacik był w sumie średniej wielkości, ale razem go było za wiele i za mocno się na skórze mienił
![]() ![]() Ale w sprawie ewentualnej wymianki.... to już po 16 maja, kirdy wrócę z sanatorium, bo właśnie zamknęłam wątek ![]() BTW - ja również dziękuję za wspaniałą wymiankę ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
2. Puder brązujący z minerałami RIMMEL, odcień 025(sun glow). Użyty kilka razy, zużycie widoczne na zdjęciu. Kupiony latem 2008, nie widzę daty ważności/produkcji. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:18.