|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
prawdopodobnie ostatni wątek. Zapraszam ;)NIEAKTUALNE Zależy mi na szybkiej wymianie. Nie będę specjalnie wybredna, wymienię na coś przydatnego. Zużycie niektórych kosmetyków na zdjęciach. Szukam: bluzki z krótkim rękawem, lakiery do paznokci Dior i Chanel, kosmetyczkę, ciemne spodnie 3/4 rozm. XS, strój kąpielowy XS lub S, zegarek ścienny, oragnizer na biurko, lampka nocna/stołowa, ciuchy z glovestar, jazgot. Zawsze chętnie tampony, wkładki. Nie szukam: błyszczyków, szminek, kredek do ust, perfum, starych ciuchów, spódniczek, sukienek, bielizny, torebek, biżuterii, butów. -zdjęcie 1- Oriflame Nature body cream with toning pink grapefruit & ginkgo 100/200ml Basic potrójne cienie w odcieniech zieleni, wypróbowane na ręce Rimmel - Vinyl Gloss Crystal Clear 4,5/5ml, brak daty poziomkowa wazelina, pachnie niezmiemsko, zużycie na zdjęciu Joko Virtual Crazy Diamonds Eye Shadow, kolor CD304 wypróbowany na ręce -zdjęcie 2- Demeter Sex on the beach, pojemność początkowa 15ml Yves Rocher Naturelle, pojemność początkowa 17ml Yves Rocher Green, Teapojemność początkowa 17ml Mel Merio Attractive Girl, pojemność początkowa 10ml Wibo Vitamine lip oil, melon 7ml NOWY -zdjęcie 3- Miss Sporty Be Connected liquid eye shadow, biały z drobinkami. Brak daty, mażnięty 2razy. Manhattan Expressive eyes. Eye gloss+Brow gel. Zostało 80% Color Trend kremowe cienie + aplikator + lusterko. Dwa najciemniejsze raz wypróbowane, dwa jaśniejsze uzyte kilka razy Basic automatic eyeliner. kolor 14, zostało 2,5cm Wibo cienie z jedwabiem i wit. E + aplikator. Użyte ok. 3razy. Wibo Maskara duo volume lash. 2x4ml. NOWA Miss Sporty Be Connected lipgloss, bezbarwny z drobinkami. Brak daty, mażnięty 2razy. -zdjęcie 4- Miss Selene, kolor 152 3/5ml Maybelline New York express finish. odcień beżowo-fioletowy Miss Sporty lasting colour up to 7days, kolor 151, 7ml NOWY ezfirmowy różowy lakier na paznokcie z brokatem srebrne i złote kuleczki na pazury : ) -zdjęcie 5- Bath essence tropical kiss ($3.25) orzeźwiający dodatek do kąpieli z kokosem i cytryną 60g NOWY próbka Iwostinu (krem na noc) próbka nivea visage young karuzela z cyrkoniami na paznokcie -zdjęcie 6- Ziaja, tonik ogórkowy, zużycie na zdjęciu. -zdjęcie 7- Bielenda Graffiti 3D, Żel Trysk i Błysk! ponad połowa z 200ml. Będę wybredna, ładnie pachnie a włosy pięknie po nim błyszczą. -zdjęcie 8- Foreign model - 80/100ml -zdjęcie 9- Pojemna kosmetyczka, świetny nadruk, w środku trochę pomazana. Będę wybredna. -zdjęcie 10-
Paletka do makijażu, 20błyszczyków, 32cienie + aplikator, kilka kolorów wypróbowanych na ręce Edytowane przez Pfff34 Czas edycji: 2009-06-22 o 16:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Dot.: prawdopodobnie ostatni wątek. Zapraszam ;)
Moze cos u mnie?Podoba mi sie pare rzeczy
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazłam.
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Demeter Sex on the beach, pojemność początkowa 15ml
Yves Rocher Naturelle, pojemność początkowa 17ml Yves Rocher Green, Teapojemność początkowa 17ml za Demeter Snow i cień sephory? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
hej, niestety nic nie znalazłam
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:33.