potrzebuję pomocy w interpretajcji pewnej sytuacji :( - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-06-07, 23:06   #1
sunset girl
Rozeznanie

potrzebuję pomocy w interpretajcji pewnej sytuacji :(

.

Edytowane przez sunset girl
Czas edycji: 2010-11-28 o 22:32
sunset girl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-07, 23:18   #2
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125
Dot.: potrzebuję pomocy w interpretajcji pewnej sytuacji :(

Chyba powinnas być zadowolona, prawda? W ogóle nie rozumiem Twojego zachowania. Poczulaś miętę do kolegi Twojego faceta, a potem "spontanicznie" rzucasz mu się na szyje i chcesz go całować w policzek. Po co? A teraz zamiast się cieszyć, że facet najwyraźniej nie chce problemów, dywagujesz o co chodzi.

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-07, 23:26   #3
mmm87
Zadomowienie

Jesteś pewna, że nie masz takich dylematów? Gdybyś nie miała, to spłynęłoby to po Tobie, nie myślałabyś o tym i tymbardziej nie zakładałabyś tego wątku. Mówisz, że była między wami chemia... Pewnie wyczuł, że coś do niego masz (albo że oboje coś do siebie macie) i teraz z uwagi na Twojego chłopaka (lub z innych przyczyn) chce Ci dać do zrozumienia, że wasze kontakty mogą opierać się wyłącznie na stopie koleżeńskiej.
mmm87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-07, 23:57   #4
Sandruś88
Rozeznanie

skoro się tym przejmujesz, to jednak znak, że coś jest nie tak...

Daj mi przeżyć, bo życie ma zbyt wysoką cenę!

Sandruś88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-08, 07:14   #5
Antilia
Uzależnienie

A nie jest Ci czasem przykro, bo okazało się, że z tą "chemią" to tylko z Twojej strony a on nic?

Ćwiczę z Ewką, bo nic się samo nie wydarzy!
Skalpel: 48 + 17
Skalpel II: 3

Bridezilla
Antilia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-08, 07:43   #6
watashi
Zadomowienie

Ja rozumiem o co chodzi bo to tak, że równie dobrze mogłabyś wyciągnać do niego rękę a on by udał, że jej nie widzi. Poczułaś się na pewno niezręcznie. Miałam już takie sytuacje i nie jest to nic przyjemnego. (Mnie się to kojarzy z sytuacją kiedy nikt nigdy nie wie czy przy gratulacjach, albo składaniu życzeń ta druga osoba pocałuje w policzek 2 czy 3 razy i wychodzą właśnie takie sytuacje kiedy jedna osoba się nadstawia a druga ucieka lub na odwrót każdy wtedy czuje się niezręcznie) A powód? Tak jak któraś dziewczyna napisała, może wyczuł kiedyś tą "chemię" i chciał ci dać do zrozumienia że cię traktuje jak koleżankę tylko. Może chciał też to pokazać przy twoim TŻ żeby on nie miał żadnych wątpliwości. A może twój TŻ faktycznie coś mu wspomniał o tym tylko nie chciał ci się przyznać do tego i teraz tamten udawadnia także TŻowi że nie nic takiego nie było Zapomnij o tym zdarzeniu bo cię będzie to tylko męczyć, a to na pewno nic ważnego nie jest

watashi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-08, 07:52   #7
mmmadzia88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Antilia Pokaż wiadomość
A nie jest Ci czasem przykro, bo okazało się, że z tą "chemią" to tylko z Twojej strony a on nic?
ojj dziewczyno, tez masz problem.. w ogóle.. hmm powiedzialas o wszystkim swojemu tżtowi.. ja na jego miejscu to bym się poczuła co najmniej przykro.. i uważam, że tak - twój kolega na pewno się dowiedział o tym co czujesz.. i wg mnie zachowal się bardzo w porządku - przede wszystkim w stosunku do twojego tżta..
mmmadzia88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-08, 07:57   #8
LadyMakbet18
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sunset girl Pokaż wiadomość
ponad 2 lata temu poznałam swojego TŻa i jego całe towarzystwo, między innymi jego dobrego kumpla - W. mimo, że wtedy nie miałam żadnych wątpliwości co do mojego TŻa, ten jego kumpel od początku mnie intrygował. Tzn., przez długi czas zupełnie nieznacznie... Ot, tak po prostu, ale nie żeby nad tym rozmyślać. z biegiem czasu, on wkradał się w moje myśli coraz częściej, podczas gdy ja byłam z TŻ (fakt, że mieliśmy kryzys). W. w ogóle jest ciepły wobec ludzi i bardzo życzliwy, ale do tego czuję tę dziwną chemię między nami za każdym razem, kiedy on jest w pobliżu... Zaniepokojona, powiedziałam TŻowi, że fatalnie mi z tym faktem, ale mimowolnie poczułam coś do jego kumpla (wiem, brzmi to beznadziejnie)... Wiedziałam, że go to zrani, ale wolałam być z nim szczera... Pomogło mi to zmobilizować się do tego, by nie myśleć już o W. i by nic się nie zmieniło w naszych relacjach. Z TŻetem wyszliśmy na prostą, jesteśmy dziś naprawdę bardzo szczęśliwi... Ale na dniach spotkaliśmy się na imprezie z W. i... podszedł do mnie się przywitać, a więc, ja chciałam tradycyjnie, spontanicznie dać mu buzi w policzek, tak jak witamy się w kręgu znajomych, a on jakby się odsunął specjalnie! Szok! Mój buziak poszedł w powietrze, poczułam się co najmniej niezręcznie... Zapytałam TŻa, czy nie rozmawiał on z W. o mnie... Zaprzeczył. Może sam czuje, że coś nie gra?... Nie mam dziś żadnych dylematów typu on czy TŻ (zresztą tak na poważnie, nie miałam takowych nigdy). Nie wiem po prostu jak interpretować tę sytuację, bo pożegnał się podobnie... Nigdy nie dałam mu odczuć, że się narzucam, czy coś. Jest mi jakoś przykro.
Prosiłabym o komentarz, bo nie wiem, co o tym myśleć...

Nie za bardzo kombinujesz? Co miał facet zrobić, przechylić cie przez ramię w hollywodzkim pocałunku?

Je t'adore mon cheri

Czy tkwisz w toksycznym związku?!

https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=3295
LadyMakbet18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-08, 07:59   #9
b2061242e79199a19ea25d448e737c2153b1403a_5fee6602bf23e
Konto usunięte

A mi się wydaje ze twój TŻ jednak z nim o tym rozmawiał,stad taka reakcja W. chyba ze rozmawiałaś o tym z kimś jeszcze . Wcale się W . nie dziwie jeśli o tym wie . I postąpił słusznie a ty się ciesz bo jak dla mnie po tym jak powiedziałaś o tym swojemu facetowi nawet buziakiem na przywitanie wzbudziłabyś w nim nie potrzebne wątpliwości tak czy inaczej
b2061242e79199a19ea25d448e737c2153b1403a_5fee6602bf23e jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-08, 08:20   #10
bubus900
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mmmadzia88 Pokaż wiadomość
ojj dziewczyno, tez masz problem.. w ogóle.. hmm powiedzialas o wszystkim swojemu tżtowi.. ja na jego miejscu to bym się poczuła co najmniej przykro.. i uważam, że tak - twój kolega na pewno się dowiedział o tym co czujesz.. i wg mnie zachowal się bardzo w porządku - przede wszystkim w stosunku do twojego tżta..

Znowu zgadzam się w 100 % !
Stary 2009-06-08, 09:35   #11
studi
Zakorzenienie

[1=b2061242e79199a19ea25d4 48e737c2153b1403a_5fee660 2bf23e;12662630]A mi się wydaje ze twój TŻ jednak z nim o tym rozmawiał,stad taka reakcja W. chyba ze rozmawiałaś o tym z kimś jeszcze . Wcale się W . nie dziwie jeśli o tym wie . I postąpił słusznie a ty się ciesz bo jak dla mnie po tym jak powiedziałaś o tym swojemu facetowi nawet buziakiem na przywitanie wzbudziłabyś w nim nie potrzebne wątpliwości tak czy inaczej[/quote]
To samo chciałam napisac

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-06-08, 09:42   #12
sunset girl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez watashi Pokaż wiadomość
Ja rozumiem o co chodzi bo to tak, że równie dobrze mogłabyś wyciągnać do niego rękę a on by udał, że jej nie widzi. Poczułaś się na pewno niezręcznie. Miałam już takie sytuacje i nie jest to nic przyjemnego. (Mnie się to kojarzy z sytuacją kiedy nikt nigdy nie wie czy przy gratulacjach, albo składaniu życzeń ta druga osoba pocałuje w policzek 2 czy 3 razy i wychodzą właśnie takie sytuacje kiedy jedna osoba się nadstawia a druga ucieka lub na odwrót każdy wtedy czuje się niezręcznie) A powód? Tak jak któraś dziewczyna napisała, może wyczuł kiedyś tą "chemię" i chciał ci dać do zrozumienia że cię traktuje jak koleżankę tylko. Może chciał też to pokazać przy twoim TŻ żeby on nie miał żadnych wątpliwości. A może twój TŻ faktycznie coś mu wspomniał o tym tylko nie chciał ci się przyznać do tego i teraz tamten udawadnia także TŻowi że nie nic takiego nie było Zapomnij o tym zdarzeniu bo cię będzie to tylko męczyć, a to na pewno nic ważnego nie jest
no, właśnie. tak naprawdę bez względu na to, kto by to nie był, byłabym zaskoczona i szukałabym przyczyny takiego uniku.
nie rzucałam mu się na szyję! zachowałam się w stosunku do niego naturalnie, tak samo jak inni do mnie, czy ja do innych. a ruszyło mnie to, bo mi zwyczajnie głupio - byliśmy wszyscy w bardzo dobrych relacjach i szkoda mi tego.
Bo jeśli między mną i TŻ jest już normalnie, to z jakiej racji między mną i jego kumplem miałoby nie być, jeśli ja naprawdę nie mam zadnych złych zamiarow?
czyli obstawiacie w większości, że jednak wie. albo sam coś poczuł...tak czy inaczej macie rację, że to nieważne... nie wpłynę już na to.

swoją drogą żadna z was nigdy nie poczuła mięty do kogos innego, będąc z TŻ?

Czas edycji: 2009-06-08 o 13:20
Stary 2009-06-08, 09:53   #13
mmmadzia88
Raczkowanie

Cytat:
poczułam, ale bylo to chwilowe i nic nie robilam w tym kierunku, wg mnie trzeba zakonczyc jedno by rozpoczac drugie.. a juz zupelnie nie wyobrazam sobie mowienia o tym tżtowi
mmmadzia88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-08, 10:06   #14
sunset girl
Rozeznanie

heh, ja też nie zdradziłabym w zyciu, uważam dokładnie tak jak Ty. po prostu to wyszło w pewnej rozmowie o różnych fascynacjach. zapytałam go, czy któraś go kiedyś zainteresowała jak był ze mną... dopuszczałam myśl, że tak, pod warunkiem, że nie było to nic poważnego. On też zapytał, a ja nie potrafiłam skłamać i tyle.
Stary 2009-06-08, 11:23   #15
Niezmienna
Wtajemniczenie

Chyba jednak bardziej sie tym przejmujesz niz powinnas!Żal mi Twojego faceta...
Apropo jego zachowania ,możliwe że Twój Tż po prostu mu powiedział jak wygląda sprawa i tyle.
Niezmienna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-08, 12:25   #16
anulka24
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Niezmienna Pokaż wiadomość
Chyba jednak bardziej sie tym przejmujesz niz powinnas!Żal mi Twojego faceta...
Apropo jego zachowania ,możliwe że Twój Tż po prostu mu powiedział jak wygląda sprawa i tyle.
Dokładnie. A taki mały OT,mnie np przeszkadza takie obcałowywanie TŻta przez jego koleżanki. Nie lubię i tyle, zresztą sama na dzień dobry nie całuję moich kolegów.
anulka24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-08, 13:16   #17
sunset girl
Rozeznanie

Dot.: potrzebuję pomocy w interpretacji pewnej sytuacji :(

szkoda, że nie rozumiecie, że ja nie przeżywam tego, że on nie odwzajemnił "pocałunku" (jak Wy to nazywacie), tylko bylam zwyczajnie zaskoczona.
po prostu całą imprezę czułam się dziwnie i dlatego wylałam się na wizażu. Przemyslalam sprawe i fakt, sytuacja nie warta takiego halo.
Od samego poczatku nie byla warta - TŻ nie powinien w ogóle się ode mnie dowiedzieć, bo W. nie ma dla mnie znaczenia i nigdy nie miał takiego, bym miała jakikolwiek dylemat. Ot, fajny facet, który kiedyś tam zwrocil moja uwage, ale ktory nigdy nie moglby zajac miejsca mojego jedynego.
Wiec dziekuje za wasz cenny, poswiecony mi czas. Wnioski wyciagnelam, czuje sie wlasciwie zle, ze taki temat w ogole sie w moim zyciu pojawil.
Stary 2009-06-08, 13:21   #18
HollyG
Zadomowienie

Cytat:
no, właśnie. tak naprawdę bezwzględu na to, kto by to nie był, byłabym zaskoczona i szukałabym przyczyny takiego uniku.
nie rzucałam mu się na szyję! zachowałam się w stosunku do niego naturalnie, tak samo jak inni do mnie, czy ja do innych. a ruszyło mnie to, bo mi zwyczajnie głupio - byliśmy wszyscy w bardzo dobrych relacjach i szkoda mi tego.
Bo jeśli między mną i TŻ jest już normalnie, to z jakiej racji między mną i jego kumplem miałoby nie być, jeśli ja naprawdę nie mam zadnych złych zamiarow?
czyli obstawiacie w większości, że jednak wie. albo sam coś poczuł...tak czy inaczej macie rację, że to nieważne... nie wpłynę już na to.

A jakby autorką uniku była koleżanka, do której nie czułabyś miety, to też bys zakładała wątek? Ja jestem czyms zaskocozna codziennie i nie lece z tym na wizaż. Nie chce być okrutna, ale oszukujesz nawet sama siebie i wstawiasz moim zdaniem kiepski kit, ze to po Tobie spłynęlo (w sensie damsko-meskim). Gdybys traktowala go tylko jako kolege, ten watek by nie powstal. Nie urwałam się z choinki - też takie rzeczy przeżywłam i wiem jak to działa. Rozumiem, ale bawi mnie to, ze wmawiasz nam ze nie poczulas sie choc troche zazdrosna.

Moher daje młodość.Niesie wielkich przemian wiatr
Moherowy beret opanuje świat.

"Wielkie historie miłosne mogą nie mieć końca. Ale co muszą mieć nieodzownie – to początek."
~Kłamczucha

Edytowane przez HollyG
Czas edycji: 2009-06-08 o 13:23
HollyG jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-08, 13:35   #19
sunset girl
Rozeznanie

Ktoras tam z was sugerowala, czy nie jest mi przykro, bo te chemie tylko ja poczulam... Nie bylabym pewna, ale nawet nie chce sie dzis przekonywac, czy on tez cos poczul. Po co mi to?

Ok, sama juz nie jestem pewna, co czuje w stosunku do niego. Moze nadal nie jest mi obojetny jako facet, ale nie chce tego czuc. Co Ty na to?

O kolezance bym nie pisala, bo sama bym sobie z nia to wyjasnila od razu. O nia TŻ nie bylby przeciez zazdrosny. A z nim po prostu nie chcialam sie wdawać w takie dyskusje.

Czas edycji: 2009-06-08 o 13:45

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-06-08, 13:46   #20
HollyG
Zadomowienie

Cytat:
Ktoras tam z was sugerowala, czy nie jest mi przykro, bo te chemie tylko ja poczulam... Nie bylabym pewna, ale nawet nie chce sie dzis przekonywac, czy on tez cos poczul. Po co mi to?

Ok, sama juz nie jestem pewna, co czuje w stosunku do niego. Moze nadal nie jest mi obojetny jako facet, ale nie chce tego czuc. Co Ty na to?

O kolezance bym nie pisala, bo sama bym sobie z nia to wyjasnila od razu. O nia TŻ nie bylby przeciez zazdrosny. A z nim po prostu nie chcialam sie wdawać w takie dyskusje.
Z tego co zrozumialam, widujecie sie baaardzo rzadko wiec problem niemal żaden. poza tym, pozegnal sie normalnie, wiec tez nie masz powodu do zmartwien. Czasem zachowujemy sie dziwnie, bez jakichs wiekszych przyczyn. Tylko my kobiety mmy tendencje do prowadzenia wnikliwej analizy wszystkiego

"Wielkie historie miłosne mogą nie mieć końca. Ale co muszą mieć nieodzownie – to początek."
~Kłamczucha

Stary 2009-06-08, 13:49   #21
sunset girl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez HollyG Pokaż wiadomość
Tylko my kobiety mmy tendencje do prowadzenia wnikliwej analizy wszystkiego
dzięki. no właśnie, często na tym polega nasze nieszczęście
Stary 2009-06-08, 14:14   #22
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
ponad 2 lata temu poznałam swojego TŻa i jego całe towarzystwo, między innymi jego dobrego kumpla - W. mimo, że wtedy nie miałam żadnych wątpliwości co do mojego TŻa, ten jego kumpel od początku mnie intrygował. Tzn., przez długi czas zupełnie nieznacznie... Ot, tak po prostu, ale nie żeby nad tym rozmyślać. z biegiem czasu, on wkradał się w moje myśli coraz częściej, podczas gdy ja byłam z TŻ (fakt, że mieliśmy kryzys). W. w ogóle jest ciepły wobec ludzi i bardzo życzliwy, ale do tego czuję tę dziwną chemię między nami za każdym razem, kiedy on jest w pobliżu... Zaniepokojona, powiedziałam TŻowi, że fatalnie mi z tym faktem, ale mimowolnie poczułam coś do jego kumpla (wiem, brzmi to beznadziejnie)... Wiedziałam, że go to zrani, ale wolałam być z nim szczera... Pomogło mi to zmobilizować się do tego, by nie myśleć już o W. i by nic się nie zmieniło w naszych relacjach. Z TŻetem wyszliśmy na prostą, jesteśmy dziś naprawdę bardzo szczęśliwi... Ale na dniach spotkaliśmy się na imprezie z W. i... podszedł do mnie się przywitać, a więc, ja chciałam tradycyjnie, spontanicznie dać mu buzi w policzek, tak jak witamy się w kręgu znajomych, a on jakby się odsunął specjalnie! Szok! Mój buziak poszedł w powietrze, poczułam się co najmniej niezręcznie... Zapytałam TŻa, czy nie rozmawiał on z W. o mnie... Zaprzeczył. Może sam czuje, że coś nie gra?... Nie mam dziś żadnych dylematów typu on czy TŻ (zresztą tak na poważnie, nie miałam takowych nigdy). Nie wiem po prostu jak interpretować tę sytuację, bo pożegnał się podobnie... Nigdy nie dałam mu odczuć, że się narzucam, czy coś. Jest mi jakoś przykro.
Prosiłabym o komentarz, bo nie wiem, co o tym myśleć...
Cytat:
no, właśnie. tak naprawdę bez względu na to, kto by to nie był, byłabym zaskoczona i szukałabym przyczyny takiego uniku.

Cytat:
heh, ja też nie zdradziłabym w zyciu, uważam dokładnie tak jak Ty. po prostu to wyszło w pewnej rozmowie o różnych fascynacjach. zapytałam go, czy któraś go kiedyś zainteresowała jak był ze mną... dopuszczałam myśl, że tak, pod warunkiem, że nie było to nic poważnego. On też zapytał, a ja nie potrafiłam skłamać i tyle.
Cytat:
szkoda, że nie rozumiecie, że ja nie przeżywam tego, że on nie odwzajemnił "pocałunku" (jak Wy to nazywacie), tylko bylam zwyczajnie zaskoczona.
po prostu całą imprezę czułam się dziwnie i dlatego wylałam się na wizażu. Przemyslalam sprawe i fakt, sytuacja nie warta takiego halo.
Od samego poczatku nie byla warta - TŻ nie powinien w ogóle się ode mnie dowiedzieć, bo W. nie ma dla mnie znaczenia i nigdy nie miał takiego, bym miała jakikolwiek dylemat. Ot, fajny facet, który kiedyś tam zwrocil moja uwage, ale ktory nigdy nie moglby zajac miejsca mojego jedynego.
Wiec dziekuje za wasz cenny, poswiecony mi czas. Wnioski wyciagnelam, czuje sie wlasciwie zle, ze taki temat w ogole sie w moim zyciu pojawil.
Cytat:

To, że ty czułaś miętę do kolegi TŻeta to nie znaczy jeszcze, że on też do ciebie ją czuł. Był dla ciebie po prostu miły, a ty sobie do tego ideologie dorabiałaś.
Między wami nic nie było i nic nie będzie, na co wskazuje opisywana sytuacja.
Skup się na swoim TŻecie

Zgadzam się z Aggie!
Cytat:
Napisane przez Aggie125 Pokaż wiadomość
Chyba powinnas być zadowolona, prawda? W ogóle nie rozumiem Twojego zachowania. Poczulaś miętę do kolegi Twojego faceta, a potem "spontanicznie" rzucasz mu się na szyje i chcesz go całować w policzek. Po co? A teraz zamiast się cieszyć, że facet najwyraźniej nie chce problemów, dywagujesz o co chodzi.

Fresa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-08, 14:59   #23
dzustam
Zakorzenienie

Związek przyczynowo-skutkowy tej sytuacji jest tak jasny jak słońce.

Wygadałaś się. Zapewne doszło do rozmowy poza Twoją osobą. Rzucasz się jak harpia z pocałunkami na powitanie. Zostajesz ostentacyjnie trzymana na dystans.

I jeszcze szukasz odpowiedzi?

Olał Cię. Ostetntacyjnie. Nie chce być wmieszany w jakieś niesnaski między Tobą i Twoim tżtem.

Uszanuj to.

Pomijam fakt, że czując jakiś czas temu, co czułaś powinnaś sobie darować uwieszanie się na tym chłopaku i wyskakiwanie z jakimkolwiek buzi buzi.

dzustam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-08, 15:03   #24
sunset girl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Fresa Pokaż wiadomość
To, że ty czułaś miętę do kolegi TŻeta to nie znaczy jeszcze, że on też do ciebie ją czuł. Był dla ciebie po prostu miły, a ty sobie do tego ideologie dorabiałaś.
Zgadzam się z Aggie!
Nic sobie nie dorabiałam... Nie wypowiedziałam się na ten temat jednoznacznie, więc skąd taki wniosek?
Mogło być tak jak piszesz, mogło być inaczej. Nie byłaś nigdy świadkiem żadnej sytuacji między nami, chyba, że zwyczajnie generelizujesz, co jestem w stanie wybaczyć
Myślę, że coś we mnie kiedyś drgnęło, bo on do mnie podchodził na imprezach, kiedy z TŻ było coś nie tak, bo prawił na ogół komplementy, bo chciał się kiedyś dowiedzieć "co mnie trapi, bo on to widzi", bo mnie kiedyś przytulił na pożegnanie (TŻ to widział, żeby nie było)... Te pojedyńcze sytuacje niczego u mnie nie wywoływały, ale pewnego razu reasumując coś sprawilo, że spojrzałam na niego inaczej... Pewnie mój błąd.
Szczerze, chcę myśleć teraz, że ma mnie za fajną dziewczynę KUMPLA. Jeśli mam rację, prawidłowo .
Ja naprawdę, nigdy nie snułam, żadnych planów co do niego, nawet flirtu, nawet oczka nie śmiałam puścić. Owszem, kiedyś do niego zagadałam, ale bez żadnych podtekstów. Tak po prostu, żeby mieć kontakt. Ale nie zmierzałam nigdy dalej ku temu. Posłużę się metaforą : jechałam główną, kuknęłam w inną uliczkę, ale nie skręciłam, bo wiedziałam, że ta jest ślepa.

Tak jest, skupię się na swoim. Bo jest kochany
Stary 2009-06-08, 15:20   #25
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzustam Pokaż wiadomość

Wygadałaś się. Zapewne doszło do rozmowy poza Twoją osobą. Rzucasz się jak harpia z pocałunkami na powitanie. Zostajesz ostentacyjnie trzymana na dystans.

Olał Cię. Ostetntacyjnie. Nie chce być wmieszany w jakieś niesnaski między Tobą i Twoim tżtem.

Uszanuj to.

Pomijam fakt, że czując jakiś czas temu, co czułaś powinnaś sobie darować uwieszanie się na tym chłopaku i wyskakiwanie z jakimkolwiek buzi buzi.
Zgadzam się z Dzustam

Fresa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-08, 15:20   #26
sunset girl
Rozeznanie

Cytat:
"spontanicznie" rzucasz mu się na szyje
Cytat:
Napisane przez LadyMakbet18
przechylić cie przez ramię w hollywodzkim pocałunku
Cytat:
Napisane przez dzustam
Rzucasz się jak harpia z pocałunkami na powitanie
nie mogę...

jakiś czas temu zapytałam się go o to nasze powitanie, zostawiając mu wiadomość na gg.. forma kontaktu pozostawia wiele do życzenia, ale innej możliwości póki co nie mam... w sumie krótko po tym, jak to zrobilam, żałowałam... ale on odpowiedział, zwyczajnie, że on to odebrał, że to ja nie chciałam sie przywitać... jednak nie chciał rozstrzygać tej kwestii, żeby sie tam nie kłócić heh. może to ja miałam jakiś moment zawahania, jak go zobaczyłam, on to dostrzegł i dlatego wydawało mi się, że się odsunął? ciekawe, ale dociekać już nie będę
Stary 2009-06-08, 17:23   #27
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez dzustam Pokaż wiadomość

Uszanuj to.

Zgadzam sie z Wami dziewczyny. Co tu interpretowac - koles nie chce wlazic miedzy wodke i zakaske i najpewniej zaintersowany nie jest. Zamiast to mielic, to sie autorko lepiej zastanow, jak sie zachowujesz w stosunku do swojego partnera

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-08, 17:25   #28
przekora
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
Zamiast to mielic, to sie autorko lepiej zastanow, jak sie zachowujesz w stosunku do swojego partnera
Jak pinda
przekora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-08, 17:25   #29
sunset girl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
Zgadzam sie z Wami dziewczyny. Co tu interpretowac - koles nie chce wlazic miedzy wodke i zakaske i najpewniej zaintersowany nie jest. Zamiast to mielic, to sie autorko lepiej zastanow, jak sie zachowujesz w stosunku do swojego partnera
jak się już udzielasz w wątku, który chciałam ukrócić, może byś przeczytała moje posty?

Przekora, cóż za elokwencja...
brawo brawo

Czas edycji: 2009-06-08 o 17:29
Stary 2009-06-08, 17:39   #30
HollyG
Zadomowienie

Cytat:
jak się już udzielasz w wątku, który chciałam ukrócić, może byś przeczytała moje posty?

Przekora, cóż za elokwencja...
brawo brawo
Wyrak to facet

~Kłamczucha

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości