|
Notka |
|
Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Kolczykowe początki
Witajcie,
od jakiegoś czasu zauroczona wczytuję się we wszystkie wątki po kolei na temat biżuterii na tym forum oraz podziwiam Wasze prace. Ja dopiero od niedawna zakochałam się w koralikach i mimo brakujących materiałów, które jeszcze powolutku kompletuję, staram się również "tworzyć" ![]() Postanowiłam wstawić kilka zdjęć moich kolczykowych prób, ponieważ z chęcią przeczytam uwagi ze strony technicznej, jak wyszły moje nieszczęsne loopy itd. Mam nadzieję, że zdjęcia są możliwe - niestety od tygodnia pada i wszystko wychodzi szaro-buro. Kolczyki są proste, w przyszłości mam nadzieję wykonać coś bardziej wymyślnego. Miłego oglądania. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kolczykowe początki
Pierwsze koczyki są ok, chociaż czegoś mi w nich brakuje
![]() W drugich brakuje u góry kuleczki ![]() Trzecie są ok, ale nie w moim guście ![]() Czwarte bardzo mi się podobają tylko szkoda, że zdjęcie zrobione tylko od dołu bo nie widać jak są zakończone u góry ![]() Życzę powodzenia w dalszym tworzeniu ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Na tych ostatnich loopów nie widać,ale obejrzałam pozostałe i powiem,że nie wchodzą Ci tragicznie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
![]()
1. takie proste ale fajne
![]() ![]() 2. Czegoś w nich brakuje. ![]() 3. Niby ożywiłaś przekładka ale i tak są w nie moim typie. ![]() 4. Są prześliczne, juz sie w nich zakochalam ;]] Co do loop'ów, to moim zdaniem jak na poczatek to Ci niezłe wychodzą . x D Moje były o wiele gorsze. ; ) ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Uważam, że bardzo ładnie zaczęłaś. Loopy są ładne, co jak na osobie początkującą jest ogromnym sukcesem, fakt prace proste ale nic się nie gryzie więc duży +
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
jak na poczatek jest bardzo przyzwoicie
![]() moje poczatki byly na przyklad o wiele gorsze |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Witaj
![]() Tak jak dziewczyny już wspominały w różowych brakuje jakiejś kuleczki przed loopem. W białych między dużą kulką a tymi mniejszymi elementami też tak jakby czegoś brakuje. Prace jak na początek staranne, estetyczne i przemyślane, loopy bardzo ładne ![]()
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Cwicze loopy juz trzeci miesiac a takie sliczne mi nie wychodza...gratuluje! ladny poczatek
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Bardzo dziękuję za Wasze odpowiedzi. A z tymi loopami to naprawdę mnie uszczęśliwiłyście. Idę ćwiczyć dalej. Kuleczkę do różowych też dorobię, bo rzeczywiście zapomniałam i są "gołe"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
jak na poczatek to bardzo ladne loopy
![]() kolczyki sa ladne, pewnie gdybys zrobila troche inne ujecia wygladaly by jeszcze lepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
w tych ostatnich się zakochałam *.* niby takie nieskompikowane, ale kolor i w ogólee.! cudo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Kolczyki bardzo pomysłowe
![]() ![]() Te różowe za masy perłowej są śliczne ![]() ![]() Naprawdę świetnie i oby tak dalej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Ładne kolczyki, a przede wszystkim bardzo starannie wykonane
![]()
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Witam
Jestem początkującą w bizuterii hand-made, poradzcie mi gdzie mogę kupić w Warszawie akcesoria, srebro i kamienie oraz szkło weneckie. Póbowałam ze sklepami w allegro, ale jakoś nie wychodzi mi, bo zawsze się mylę w obliczeniach rozmiarów itp. Wolę jednak okiem i ręką wybierać niż klikaniem. Najbardziej interesuje mnie centrum, ewentualnie polnoscna strona Warszawy, ale i na mokotow moge sie wybrac, dzieki z góry;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Witam,
po dłuższej przerwie cos nowego - pokusiłam się na zrobienie kilku bransoletek - to dla mnie zupełnie cos nowego. A oto wyniki. życzę miłego oglądania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
ja swoja przygode zaczelam przez moja kolezanka, która zaczela przychodzic do mnie w coraz to bardziej fikusnych kolczykach
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Witam
Mam mały problem, nie znam się na modzie, a tym bardziej na kolczykach, a obiecałem mojej dziewczynie kolczyki, które będą przypominały "żuka wiosennego" (niebieski odcień pancerza). Mógłbym prosić o wskazówki, gdzie można kupić takie cudeńka? <- GG obok =) Edytowane przez hostes Czas edycji: 2009-06-08 o 17:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:21.