![]() |
#1 |
BAN stały
|
....^^....czekoladka zaprasza....^^....ZAMYKAM!! Witam serdecznie w kolejnym wątku Większość tych rzeczy wymienię tylko za coś czego szukam czyli: PILNIE :
* długa koszula tunika, przynajmniej do połowy pupy * TORBA XXL !! * białe rurki rozm S !! * sportowe japonki {nie sportowe też mi są potrzebne} * paski na talię * bokserki ale takie + 55cm długości, krótszych nie chcę, zwłaszcza biała i czarna * leginsy!!!! * turkusowa torba * wszelkie tuniczki, baby dolle, bombki, tuby etc. * duża torba najlepiej w jakimś letnik kolorku * balsamy antycellulitowe/ujędrniające * Absolut Repair Loreal * peeling Clareny cappucino i wszystko inne co wpadnie mi w oko. ![]() ![]() Zapraszam ![]() ------------------------------------------ DOKŁADKA 31 MAJ 1. Leginsy panterka/zeberka długość 3/4 rozm xs/s jak nowe sister's point 3. Mini DenimCo rozm z metki m stan bdb 4. Czarne leginsy długie do kostki nowe na dole doklejane kamyczki śliczne ale kupione w ciemno i są za małe ![]() rozm xxs/xs 5. Czarne eleganckie spodnie z mankietem długość przed kolanko stan idealny, ubrane ze 3 razy kieszenie po bokach mega eleganckie przepraszam że takie pomięte ![]() rozm małe s za ciasne się zrobiły.. DOKŁADKA 18 CZERWCA 6. Baletki H&M rozm 38 nowe 7. Tuniczka Top Secret raz ubrana, z teraźniejszej kolekcji bufiaste rękawy ładny letni kolorek rozm s nie wiem czy chcę oddać 8. Sukienka Rinascimento ładny wrzosowy kolor jak nowa rozm s 9. Top falbany TRF rozm S jak nowy za coś fajnego
Edytowane przez Czekolada83 Czas edycji: 2009-06-28 o 15:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: ....^^....czekoladka zaprasza....^^....
1. Tuniczko - sukienka bombka wiązana kokarda na piersi cudowna stan bdb rozm xs/s/m nie wiem czy oddam, jedynie za coś extra!! 3. Spódniczka mini Atmosphere, rozm 8 stan idealny 5. Wiatrówka z miękkiego ortalionu kolor ecru Hennes, rozm M ale na S też powinna być ok stan bdb 6. Top H&M pudrowy róz rozm S tylko mierzony nie wiem czy chcę oddać bo jest śliczny kokarda lepiej wygląda zawiązana z tyłu 7. Sukienka tunika folk z cudowną koronką nie wiem czy oddam ![]() rozm s stan idealny, ze 3 razy założona dokładka 8. Koszula Stradivarius rękawki malusie bufki śliczna rozm s jak nowa nie ma ------------------------------------------------------ DOKŁADKA 28 CZERWCA 9. LOLITA FIOLETOWE JABŁUSZKO EDP z 30ML została ok połowa kupione w lutym 10. L DE LOLITA EDP z 30ml ok 12ml za inne zapaszki! 11. Puder sypki Inglot
ok 28g z 30 kolor beż {odcień żółtawy} podam dokładny nr zainteresowanym świeży, mam go ok 2mcy 12. Płyn Micelarny La Roche Posay świeży mam 6 butelek po 5ml Edytowane przez Czekolada83 Czas edycji: 2009-06-27 o 23:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
1. Spódnica Esprit jest śliczna pod spodem tiul który lekko wystaje rozm S biodrówka stan bdb będę wybredna 2. szary super t-shirt rozm z metki m raz ubrany 3. Nowa orsay na ramionka rozm S teraźniejsza kolekcja śliczna! 4. Sukienka EDC Esprit rozm 34 ale ja noszę S i pasuje idealnie, dł mini, nowa będę wybredna nie ma 4. Nietoperz ze złotą nitką, nigdy nie ubrany, przy mierzeniu zaciągnięty (zaznaczone na foto) ale układa się bluzka tak że tego niemal nie widać nitka już nie wisi wciągnęłam spowrotem S/M 5. T-shirt Vintage, nie noszony, świetny materiał, kolor popiel, rozm M 6. Bluzka ciemny fiolet, rękawy Bufki, stan bdb, rozm S/M 7. Koszula Top Secret, rozm xs/s, idelany 8. Granatowa mini sukienka Esprit z żabotem rozm xs/s nie wiem czy chcę oddać dwa razy ubrana, jak nowa nie ma Edytowane przez Czekolada83 Czas edycji: 2009-06-09 o 21:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
1. Cardigan Pull&Bear, słodki, rozm z metki M ale raczej będzie to S, stan idealny 2. Różowe peptoe na platformie lakierowane rozm 38 stan idealny !! nie wiem czy chcę oddać !! 3. Nietoperz Satynowy, rozm S/M, 4. Bokserka, nie noszona, rozm S nie ma 5. Sukienka w kwiaty, śliczna jednak nie moja długość, stan bdb rozm s 6. Zwiewna bombka DenimCo, wiązana z tyłu, rozm z metki L ale raczej na M wypada stan nowa 7. Różowy cieniutki long kolor fuksja raz ubralam i dorobiłam się małej plamki przy dekoldzie szkoda bo jest cudowny!! może komuś nie będzie ona przeszkadzała rozm s 8. H&M wiązana kopertowa słodka bluzeczka, soczysty kolorek, rozm S, stan bdb 9. Cardigan Sister'r Point
rozm z metki xs ale wypada na s stan bdb nie ma Edytowane przez Czekolada83 Czas edycji: 2009-06-11 o 22:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
1. long z kokardą rozm xs/s stan bdb zdjęcie szarej bombki sister's na mnie :P 2. Spodnie z wysokim stanem GEORGE stan super, jak nowe rozm s/m z wymianki z ciaszunią 3. Szara kangurka Divided rozm xs/s stan bdb 4. Beżowa welurkowa bluza Victoria's Secret, seria PINK rozm xs/s stan bdb 5. Szara tuniko sukienka bombeczka |S|ister'r Point rozm s stan bdb nie wiem czy chcę oddać bo jest super dokładka 6. Musztardowa tunika long ZARA Basic jak nowa super do leginsów z metki uni S-L 7. Ażurkowy top vero moda nowy bez metki rozm S kolor morski cudowny nie wiem czy chcę oddać 8. Unikatowy
ażurek z motylem z kamyków przy dekoldzie kolor fuksja rozm s jak nowy nie wiem czy chcę oddać Edytowane przez Czekolada83 Czas edycji: 2009-06-18 o 18:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
akcesoriesy ![]() 1. Torba czarna duża Atmosphere nowa podszewka zebra z cekinów doczepiany długi pasek nie ma 2. Kopertówka Troll podszewka taki róż jak moje platformy będę bardzo wybredna nie ma 3. Retro pikowana z matowej eko skórki stan jak nowa będę wybredna 4. Pasek Sister's cienki fioletowy nowy z cekinków 5. Pasek Zero skóra plus materiał nowy 6. Srebrny szaliczek Sister's Point cienki, dosyć długi super na teraz jak nowy 7. Kolorowy długi szaliczek C&A stan bdb 8. chusta czarno-biała panterka stan db 9. Muchy Diverse stan bdb 10. Muchy niby DIOR są śliczne nie wiem czy chcę się z nimi rozstać DOKŁADKA
11. Leginsy a la skóra dwa razy ubrane zdjęcie pożyczone z all jak ktoś chce zrobie real foto mega biodrówki nie ma Edytowane przez Czekolada83 Czas edycji: 2009-06-06 o 21:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
1. baleriny z czubem z serduszkiem raz ubrane rozm 38 obcasik jakieś 1-2cm 2. Czarne sexy sandałki rozm 40 raz ubrane na wesele przód ozdobiony cekinami 3. baletki diverse rozm 39 stan db 4. czarne platformy rozm 38 obcas 10cm tylko za inne platformy 5. czerwone lakierki na małej platformie rozm 38 You and Me nowe tylko i wyłącznie za inne fajne buty obcas 11cm DOKŁADKA 29 MAJA 6. Super pumpy Sister's Piont duża szarfa do wiązania nowe bez metki rozm z metki xs ale na s też będzie ok czarne można spokojnie podciągnąć pod kolanko jak na zapożyczonym zdjęciu, fajnie wtedy do szpileczek będą wyglądały MAJĄ TAKIE SZEROKIE NOGAWKI JAK NA ZDĘCIU Z INTERNETU TYLKO JE ZŁOŻYŁAM DO ZDJĘCIA
oddam tylko za coś super! Edytowane przez Czekolada83 Czas edycji: 2009-06-18 o 19:00 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
znajdziesz coś za folkową sukienke, spódnice esprit lub bombke denimco ?
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
7. Różowy cieniutki long
kolor fuksja i muchy diverse?? Cos u mnie??;>
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
moze cos u mnie za
2. Czarne sexy sandałki rozm 40 raz ubrane na wesele przód ozdobiony cekinami 3. baletki diverse rozm 39 stan db
![]() |
#13 |
BAN stały
|
Cos u mnie za szarą tuniczkę bombkę? Oddam wiele!
Mam tuniczkę tubę granatową poza watkiem jeśli Cię zainteresuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
cos za:
1. Tuniczko - sukienka bombka wiązana kokarda na piersi cudowna stan bdb rozm xs/s/m nie wiem czy oddam 1. Torba czarna duża Atmosphere nowa podszewka zebra z cekinów doczepiany długi pasek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za nietoperz ze zlota nitka, bombka sisters points, okulary i kopertowka?
![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 92 pkt / 99% pozyt.
|
Interesują Cię może jeszcze te moje czarne sandały?
jeżeli tak to podobają mi się te butki 5. czerwone lakierki na małej platformie rozm 38 You and Me nowe tylko i wyłącznie za inne fajne buty obcas 11cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
Hej. Coś u mnie za:
4. Nietoperz ze złotą nitką, nigdy nie ubrany? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=336154 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
coś u mnie za baleriny diverse
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
2. Kopertówka Troll
podszewka taki róż jak moje platformy będę bardzo wybredna 3. Retro pikowana z matowej eko skórki stan jak nowa będę wybredna cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Może coś u mnie za jakąś z tych rzeczy ,albo za kilka ;p
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1242733008 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1242733008 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1242735559 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1242735821
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Cos u mnie?
![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
zamienisz się za tą sukienkę? : https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1242735821 czyli szara tuniko sukienkę
![]() oddam dużo ![]()
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1242733008 (: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
cos u mnie
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za
białą tubę z koroneczką i tuniko sukienkę szarą http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1242733008 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1242735821
08.2017 (8tc)[*] 12.2017 (15tc)[*] Najszczęśliwsza na świecie podwójna mama ![]() 2021 ![]() 2022 ![]() Edytowane przez fioleciasto Czas edycji: 2009-05-19 o 15:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
spodobalo mi sie duzo rzeczy moze znajdziesz u mnie cos w zamian:
2. śnieżnobiała tuba z koroneczką na dole rozm z metki xs na s też będzie ok raz założona, jak nowa jest śliczna, nie wiem czy chcę oddać za coś super! 2. szary super t-shirt rozm z metki m raz ubrany 4. Nietoperz ze złotą nitką, nigdy nie ubrany, przy mierzeniu zaciągnięty (zaznaczone na foto) ale układa się bluzka tak że tego niemal nie widać
nitka już nie wisi wciągnęłam spowrotem S/M 6. Zwiewna bombka DenimCo, wiązana z tyłu, rozm z metki L ale raczej na M wypada stan nowa 8. H&M wiązana kopertowa słodka bluzeczka, soczysty kolorek, rozm S, stan bdb 2. Spodnie z wysokim stanem GEORGE stan super, jak nowe rozm s/m z wymianki z ciaszunią 1. Torba czarna duża Atmosphere nowa podszewka zebra z cekinów doczepiany długi pasek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
szczerze mówiąc wolałabym tą folkową, chociaż już sama nie wiem.
najlepiej gdybyś wysłała mi zdjęcia na sobie ![]() obu sukienek. wtedy bym wybrała ![]() bluzeczka jest w stanie idealnym (pomijając suwaczek) z ciężkim bólem serca ją wymieniam .. niestety na mnie jest za ciasna ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:49.