![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Wymiankowo od 34 do 40NIEAKTUALNY ZAKŁADAM NOWY ZAPRASZAM... PROSZE NIE WKLEJAJCIE LINKÓW TYLKO PISZCIE KONKRETNIE O CO CHODZI PIĘKNA SUKIENKA,TUBA (WYSZYWANA UNIKAT) długośc 73cm szer. w biuście 27 cm (bez rozciągania) marka ATMOSPHERE rozm. z metki 10/38 stan idealny ŚLICZNA POLÓWECZKA (ROZCIĄGLIWA BAWEŁNA ) dł.od ramion 54 cm szer. w biuście 37 cm szer.na dole 37cm rozm. z metki xs marka MEXX stan bdb+ PIĘKNA CZARNA CAŁA W CEKINACH (BARDZO SEXI) stan idealny
rozmiar s/m marka nie pamiętam ale chyba vila (oderwałam bo mnie gryzła) Edytowane przez moons Czas edycji: 2009-06-15 o 19:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wymiankowo od 34 do 40
SZTRUKSOWY, ŻAKIET (MARYNARKA,FAJNY KRÓJ) dł.od ramion 55cm szer. w biuście 38cm szer.na dole 45cm rozmiar z metki 36 marka H&M stan idealny T-SHIRT ŁÓDKA (KOKARDKA NA DOLE) dł. od ramion 50 cm szer. w biuście 37 cm szer. na dole 40 cm rozm. z metki xs marka REPORTER stan idealny ŚLICZNY T-SHIRT Z KORONKĄ(BARDZO DZIEWCZĘCY) dł od ramion 46 cm szer. w biuście 37 cm szer. na dole 38cm rozm. z metki 158(xs)>? stan bdb+ GRZYBEK stan bdb
rozm.z metki 36/38 marka ATMOSPHERE KOBALTOWA SUKIENKA TUBA stan idealny rozm.z metki s/m marka ATMOSPHERE Edytowane przez moons Czas edycji: 2009-06-05 o 20:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
SUPER ,EXTRA KRÓJ ŻAKIETO- KURTKA dł.od ramion 55 cm szer. w biuście 39 cm szer. na dole 47 cm rozmiar z metki 38 marka ONLY stan idealny TUBA ROZM XS/S stan bdb (malutka dziurka na brzuszku można naprawic ale mi sie nie chce) MARYNARSKI SWETEREK rozm.z metki 36
stan bdb troszke ma kuleczki gdzie niegdzie(trzeba się przyjrzec) marka H&M Edytowane przez moons Czas edycji: 2009-06-14 o 19:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
PIĘKNA TUNIKA W KOBALTOWE KWIATY dł.od ramiączek 73cm
szer. w biuście 41cm szer. na dole 90 cm(po rozłożeniu) rozmiar z metki 40 marka INFINITY stan idealny Edytowane przez moons Czas edycji: 2009-06-05 o 21:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
ŚLICZNY KORONKOWY LONG Z HALECZKĄ (ZA COŚ MEGA SUPER) dł.od ramion 62 cm
szer. w biuście 32 cm(bez rozciągania) szer.na dole 39 cm rozmiar z metki m marka ONLY stan idealny Edytowane przez moons Czas edycji: 2009-06-14 o 19:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
włoskie buty z cyrkoniami miałam je do ślubu rozmiar 40
stan bdb Edytowane przez moons Czas edycji: 2009-06-14 o 19:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za sukienkę tubę?
![]()
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
znajdziesz coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1242678172 ?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
cos za bluzke "pan łaskotek"?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
coś za żółtą tubę lub bluzkę z panem łaskotkiem
![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
cos za WYPASIONY LONG PAN ŁASKOTEK
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Hej i jak chcesz nadal się wymienić podoba mi się dól bikini puma mogę coś jeszcze dorzucić do tuby reebok =) odp plis u mnie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
Przekupka: 3 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za pierwszą sukienkę wyszywaną i tunikę w kobaltowe kwiaty?
...w twoich doskonałych palcach jestem tylko drżeniem śpiewem liści pod dotykiem twoich ciepłych ust. 23.08 ![]() ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...20043&posted=1 WYMIANKA! XS, S, M - stan idealny! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za bikini w panterkę?
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
coś za bikini w panterkę?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:52.