![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Lakiery do paznokci, perfumy, pielęgnacja, kolorówka.Zapraszam!
NIEAKTUALNE!!!
Zapraszam do nowego wątku: NOWY WĄTEK Preferuję większe wymiany. ![]() ![]() Zapraszam do wymiany! Oferuję: WIELKA DOKŁADKA W POŚCIE 2!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() masełko do ust TBS mandarynkowe balsam truskawkowy TBS ok.50ml * wymienione na szaro Lakier Essence urban jungle wild and free- złoty brąz Papucia WIBO, błyszczyk powiększający usta Watershine, jasny róż rozjaśniający usta, ok. połowa Papucia Świetnej jakości gładki puder prasowany Lumene, zostało ok.1/3 papucia NIVEA STYLING wosk połysk jedwabiu, użyty 2 razy (będę wybredna)ruda2112 AVON preparat do demakijażu oczu z odżywką, użyty kilka razy, prawie cały ruda2112 L'Oreal DEMAQ EXPERT żel-krem musujący intensywny demakijaż NOWY!!! (będę wybredna)Mcherub ![]() ![]() ![]() ![]() Wygładzajace mleczko do włosów Garnier Fructis style, zostało ok 110ml Papucia ![]() Avon Mgiełka Island Vibe ruda2112 ![]() pasta wybielająca Pearl drops Daily Shine NOWA Mcherub Balsam do ust BIELENDA bio plantacja kokosowy-duże opakowanie, z iskrzącymi drobinkami, użyty kilka razy anzk5 ![]()
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2009-11-17 o 20:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lakiery do paznokci, perfumy, pielęgnacja, kolorówka.Zapraszam!
DOKŁADKA Z 13 SIERPNIA!!!
Te kosmetyki najchętniej za coś z mojej Wish listy, bo wszystkie lubię, tylko chcę ograniczyć nadmiar. ![]() Zdj.1 C-THRU Emerald ponad połowa z 75ml tylko za coś super Perfumy Naomi Campbell Sunset ok.40ml z 50. tester, bez korka Oriflame Giordani Gold-brak psiku testowego Escada sentiment PEN ok.12ml edp tylko za coś z wish Zdj.2 Avon- ochronna mgiełka do włosów z filtrem Exotic Beaches, użyta kilka razy Soraya- wygładzająca maseczka z efektem mikrodermabrazji (ok1/3) Balsam brązujący Dove , do ciemnej karnacji, NOWY Zdj.3 Szminka Orange(użyta 2 razy)-do zużycia w tym roku Szminka Lumene, piękne opakowanie, użyta ze 3 razy Cień do powiek w kulce-błękitny z fioletową poświatą Colours&Beauty-użyty ze 3 razy, sporo kosztował Złoty cień Manhattan z wymiany, niewielkie zużycie Cienie Sensique poczwórne, użyte raz Cień Inglot Vertigo zieleń, użyty kilka razy Różowy cień holograficzny Vollare-mocno napigmentowany, użyty 2 razy Diamentowy potrójny cień Euphora, użyty 2 razy-brązy DOKŁADKA Z 7 września!!! zdj.4 odlewka 60ml żelu pod prysznic Avon Senses Lagoon lub Blubel pomarańczowy lub kokosowy odlewka 15ml płynu micelarnego Bioderma Sensibio(tylko za coś z wish) żel do mycia twarzy La Roche Posay Effaclar 45 z 50ml (tylko za coś z wish) peeling do twarzy Galenic Pur 20ml(tylko za coś z wish) tonik Galenic Pur 50ml nowy (tylko za coś z wish) preparat do demakijażu twarzy i oczu Galenic Pur 30ml nowy(tylko za coś z wish) Podkład Max Factor Lasting Performance 105 Soft Beige- z wymiany, okazał się za jasny, użyty kilka razy, ubytek 2-3ml Avon bezbarwny błyszczyk użyty 2 razy Avon cień w sztyfcie Shadowstix chocolate-ciemny brąz-użyty ze 2-3 razy na szaro-wymienione C-THRU Amethyst ok 45ml z 75-tester bez korka rypka85 C-THRU Black Diamond ok.połowa z 30ml ruda2112 Avon Incandessence ok.22ml z 30 ruda2112 Avon Little Black Dress ok.połowa rypka85 Avon Summer White ok.35ml z 50 Agniesia666 Avon Be kisssable brakuje 2 psików rypka85 Avon Island Vibe brak kilku psików ruda 2112 Adidas 3 zostało ok 40 z 50ml ruda 2112 Żel do golenia Gilette waniliowy, użyty raz Hosenka Płyn Micelarny Dax Cosmetics Perfecta le illjah Avon Planet Spa chłodząca mgiełka wody mineralne Islandii rypka85 Avon Skin So Soft-jedwabisty olejek dwufazowy do ciała Agniesia666 Avon Solutions -nawilżajaco rozświetlajacy krem koloryzujący NOWY rypka85 Iwostin Sensitia-krem nawilżający, użyty kilka razy Agniesia666 Lirene-krem do stóp przesuszonych-ok.połowa le illjah Avon Solutions-rozświetlający żel pod oczy NOWY Hosenka Avon solutions-krem na dzień i na noc w jednym przedzielonym pudełeczku-2x40ml NOWY Avon Planet Spa-żel pod oczy Greckie Morza NOWYrypka85 Szminka Avon z musem Delicate Pink, użyta 2 razy Hosenka Avon-perfekcyjny tusz do rzęs z korektorem-użyty kilka razy, czarny ruda2112 Woda-odpowiednik Cerruti 1881, ponad połowa ruda2112 Nivea Viseage Young-krem tonujący-ciężko określić ubytek, ale została na pewno ponad połowa, albo więcej papucia Avon różdżka- z jednej strony błyszczyk, z drugiej roletka o zapachu Always, użyte kilka razy Papucia Classics kuleczki brązująco- rozświetlające, użyte kilka razy papucia Mexx Ice Touchok.60ml z 75 anzk5 Clean&Clear-tonik przeciw wągrom anzk5 szminka Avon Bronze(użyta kilka razy) Chłodzący błyszczyk Wibo lovely o zapachu melona-użyty kilka razy anzk5 Ziaja Nuno-żel punktowy na wypryski-zostało ok.80% anzk5 cień Inglot Vertigo turkus Iwona200 Olay Complete-krem na dzień do skóry wrażliwej z filtrem NOWY Olay-emulsja nawilżająca, użyta 3 razy
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2009-10-21 o 11:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA!
1. portfel skórzany, stan idealny ruda2112 2. Portfel materiałowy Moodo 3. pokrowiec na komórkę + zasuwana kieszonka 4. Torba moro duża, dużo kieszonek 5. Klasyczna czarna torba DOKŁADKA 2 6. Kolczyki wkrętki 7. Długie korale w kolorze jagodowym/fioletowym (na zdj. wyszły trochę za ciemne) le illjah 8. Srebrne kolczyki wkrętki 9 Kilka książek do wyboru- za drobiazg
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2009-08-28 o 23:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się:
stąd https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1245758199 lakiery w kolejności: 2-avon 3-granat 5-astor biały perłowy 8-manhatan oraz zel krem musujący do demakijażu z Loreala Znajdziesz coś za to u mnie???
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Lakier do paznokci Essence fiolet-użyty 2 razy
Zestaw diamentowy Astor do frenchu Lakier Avon mirror shine polished pink- metaliczny róż, użyty raz Lakier Avon CT Heavenly, lila z drobinkami, użyty raz Lakier INGLOT mleczny róż, użyty kilka razy AVON magix -bezbarwny podklad idealna gładkość SPF20, 4 ml, tylko wypróbowany na dłoni aVON cień mineralny midnight mauve, śliwkowy, użyty raz Balsam do ust BIELENDA bio plantacja kokosowy-duże opakowanie, z iskrzącymi drobinkami, użyty kilka razy 3 szt. aplikatory do podkładu, nowe krem do twarzy AVON Solutions Total Radiance rozświeltający na dzień i na noc w jednym opakowaniu, 2x40ml. AVON Solutions Total Radiance-żel do mycia twarzy na dzień i na noc łącznie 200 ml cos u mnie?
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
Lakier Avon mirror shine polished pink- metaliczny róż, użyty raz Lakier Avon CT Heavenly, lila z drobinkami, użyty raz AVON preparat do demakijażu oczu z odżywką, użyty kilka razy, prawie cały L'Oreal DEMAQ EXPERT żel-krem musujący intensywny demakijaż NOWY!!! (będę wybredna)? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
A masz na wymianę zapach Avon Pur Blanca Blush, który masz na zdjęciu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
tak!
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
cienie wymieniam na inne cienie, więc mogę ci za to oddać to:
* konturówka tester 263 (strugana 1 raz) * kredka do oka tester 373 (użyta 1 raz) Pasuje ci??? Ewentualnie z poza wątku mam grubą kredkę do oka sephora jaśniutki kolorek, pięknie powiększa oko. Co ty na to???
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
U Ciebie ciekawi mnie tylko Pur Blanca Blush, której w sumie nie znam. Jedyne co mogę zaproponować to zamiana na klasyczną Pur Blancę, którą posiadam. Nie wiem czy jesteś zainteresowana.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
trudno. Nie oddam cieni diora za 4 lakiery
![]() Ja będę zainteresowana lakierami nadal ![]() ![]()
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Zestaw diamentowy Astor do frenchu
cos u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Zestaw diamentowy Astor do frenchu
mydelka w kształcie serca, z apteki- TERBIDERM Lakier INGLOT mleczny róż, użyty kilka razy cos u mnie? https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...ni%EA+wioseeny https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=344397&page=2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
AVON Solutions Total Radiance-żel do mycia twarzy na dzień i na noc łącznie 200 ml NOWY!!!
krem do twarzy AVON Solutions Total Radiance rozświeltający na dzień i na noc w jednym opakowaniu, 2x40ml. NOWY!!! znajdziesz coś u mnie? ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=340468 Edytowane przez 2016070150903 Czas edycji: 2009-06-23 o 21:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() jaki jest numerek lakieru Inglota? to bardziej beż czy róż?
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
![]() Inglot to nr 50. Nie jest transparentny, raczej kryjący. Bardziej róż niż beż.
![]() |
#17 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
hej. jednak rezygnuje z tego zestawu do frenchu Astora. znalazłam za to: Lakier INGLOT mleczny róż, użyty kilka razy Testery pudrów MANHATTAN, oddam jako gratis za dwie szmineczki? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Witam!
Chętnie wymieniłabym się na cienie Sensique i lakier INGLOT'a. Może zainteresuje Cię coś u mnie, zapraszam ![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za: Lakier INGLOT mleczny róż, użyty kilka razy (jak dawno temu otwarty?) i odlewka 30 ml masła do ciała waniliowego Ziaja (czy byłaby możliwość przyagrnięcia większej ilości w oryginalnym opakowaniu?)?
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() odp u mnie ![]() ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- a czego poszukujesz?? bo trochę mi zależy szczególnie na lakierach ![]() ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- a interesowałoby Cię coś z vichy z normadermu? a szkoda bo właśnie na inglocie i astorze mi najbardziej zależało ![]() ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- to mogłabym Ci zaproponować ok 55% peelingu lub jakieś 60-70% może więcej preparatu punktowego na wypryski (dokladnie nie mogę określić, gdyż opakowanie jest nieprzezroczyste, ale uzywałam go przez krótki okres czasu ) ![]() ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- peeling 125 punktowy 15 Edytowane przez wink737 Czas edycji: 2009-06-24 o 10:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Zgadzam sie na taką wymiankę:
Zestaw diamentowy Astor do frenchu Lakier Avon mirror shine polished pink- metaliczny róż, użyty raz Lakier INGLOT mleczny róż, użyty kilka razy 3 szt. aplikatory do podkładu, nowe AVON Solutions Total Radiance-żel do mycia twarzy na dzień i na noc łącznie 200 ml NOWY!!! krem do twarzy AVON Solutions Total Radiance rozświeltający na dzień i na noc w jednym opakowaniu, 2x40ml. NOWY!!! L'Oreal DEMAQ EXPERT żel-krem musujący intensywny demakijaż NOWY!!! (będę wybredna) - mogę zrezygnować ![]() w zamian za Pumę z mojego wątku + próbkę robiona CK One Posyłam adres na PW i napisz tez swój. Wysyłamy listem poleconym ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
A ile razy użyłaś masełko ?
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
przykro mi, ale mi się taka wymianka nie opłaca
pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Balsam do ust BIELENDA bio plantacja kokosowy-duże opakowanie, z iskrzącymi drobinkami, użyty kilka razy
mydelka w kształcie serca, z apteki- TERBIDERM AVON Planet Spa maseczka do twarzy oliwkowa, zostało ok.1/3 AVON Planet Spa, maseczka do twarzy Marokańska róża, ok. połowa AVON preparat do demakijażu oczu z odżywką, użyty kilka razy, prawie cały PUR BLANCA BLUSH Avon ubytek może z 5 ml. odlewka 30 ml masła do ciała waniliowego Ziaja znajdziesz cos u mmnie?????????? zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Co byś chciała ode mnie za nie przygarnąć ?
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Balsam do ust BIELENDA bio plantacja kokosowy-duże opakowanie, z iskrzącymi drobinkami, użyty kilka razy i pur blanca za moja bluzke czerwoną? i ew. dorzuca jakis drobiazg co Ty na to>?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Giordani White Gold już nie ma, natomiast krem i peeling spro przekraczają wartość masła. Może coś innego wyszperasz ?
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Może znajdziesz coś u mnie za:
RIMMEL chłodzący podkład matujący na 16 godzin w musie Cool matte 103 true Ivory, zostało ok. 2/3 cienie SENSIQUE diamentowy Ecru i brązowy, użyte kilka razy Joanna-fluid prostujący, po terminie, ale wszystko z nim ok. Oddam jako gratis Testery pudrów MANHATTAN, oddam jako gratis (tylko najjaśniejszy ![]() Uprzedzam, Ludzie Bezdomni to samo streszczenie z opracowaniem, (zapomniałam tego zaznaczyć w opisie, sorry). Zamiast cieni mogę chcieć INFINITY błyszczyk nabłyszczający.
Pratchettowska kotka w stanie czystym. Wątek wymiankowy! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=777686 Edytowane przez leeloo1990 Czas edycji: 2009-06-25 o 00:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:51.