![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
jestem załamana.
Hej dziewczyny! Mam na imie Dominika i ostatnio mialam ciezkie chwile, min. rozstalam sie z chlopakiem i w ogole. Postanowilam zmienic sobie kolor wlosow, na calkowite zamkniecie tego dzialo. Fryzure mam teraz tragiczna..
![]() ![]() ![]() ![]() http://photos.nasza-klasa.pl/6370805...603db7205.jpeg http://photos.nasza-klasa.pl/6370805...a09cb833b.jpeg http://photos.nasza-klasa.pl/6370805...fbcd178a6.jpeg Ciezko bylo okreslic moj kolor wlosow, bo zawsze wychodzi inaczej. A teraz wygladam tak (zdjecie robione przed chwila..) http://img7.imageshack.us/my.php?image=wlosyy.jpg czy jest tragicznie? niech mi ktos powie, ze moze byc... pod spodem mam b. ciemne brazowe prawie czarne.. ;(( nie umiem zrobic, zeby obrazek sie pojawil tutaj.. Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2009-05-09 o 18:47 Powód: zaläczenie zdjec do zaläcznika |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: jestem załamana.
Witaj Dosiaczek001 według mnie wcale nie jest tak tragicznie jak myślisz, jesteś bardzo łada, a fryzura też jest w porzadku. Uwierz mi nie masz się czym przejmować widziałam gorsze na głowach moich kolezanek. Więc głowa do góry
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Jakie tragicznie?? Nie rozumiem zupełnie!
Wyglądasz bardzo ładnie! Po pierwsze masz śliczny uśmiech i oczy,a po drugie masz świetne włosy. Te pasemka na ostatnim zdjęciu sa super! Żadna stara babcia tylko śliczna dziewczyna! Ale musisz wstawić zdjęcia, bo nie można podawać linków. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=172106 oto wątek "JAK ZAŁĄCZYĆ I ZMNIEJSZYĆ ZDJĘCIE ? Nie wiesz ? Przeczytaj koniecznie !"
![]() |
![]() |
#4 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Czy mi sie to zmyje chociaz troche? wyblaknie? pod spodem mam ciemne ![]() na poczatku bylam zadowolona.. no a teraz ehh. Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2009-05-09 o 18:48 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
nie wiem moze mi sie wzrok pogorszyl czy cos. Ale wchodzac na ten watek myslalam ze naprawde stala sie jakas tragedia a tu prosze. Dziewczyno masz sliczne te wlosy. Naprawde nie dopatrzylam sie niczego zlego w nowej fryzurze
![]() wiec glowa do gory i nie placz juz! ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
nie łam sie słońce. Super dziewczyna z ciebie i super wygladasz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
zamiast płakac nad fryzura lepiej zadbaj o wlosy(kup specjalny szampon do mycia włosów z pasemkami zyskają piekny połysk )
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
sliczne masz te wloski
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Mam nadzieje, ze troche wyblaknie i nie bedzie az tak widac?
Poza tym lepiej by mi chyba bylo w brązowym kolorze prawda? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Ale Ty jesteś śliczna!! A nowa fryzurka Ci pasuje, ładnie wyglądasz, sama takie pasemka miałam do niedawna i wcale nie wygląda się w nich jak stara babcia, nie wiem czemu Twoja mama tak uważa tym bardziej że wyglądasz ślicznie!!
Głowa do góry i nie załamuj się takimi głupotami!
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
1.Bosze,jaka Ty jesteś śliczna!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() 2.Moim zdaniem bardzo ładnie wyglądasz,inaczej niż przedtem,INACZEJ,ale ciągle śliiiiicznie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
No nie mogę wchodze tu iczytam JESTEM ZAŁAMANA. Myślę boże co to za kolor, a otwierama tu piękna dziewczyna i włosy. Przeciez ślicznie wygladasz, pasemka ładne delikatne. Super !
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Czytając Twoją wypowiedź myślałam, że zrobiłaś sobie boba z trwałą jak noszą stare babcie, a tu...ledwo zauważyłam zmianę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Przyczajenie
|
dziekuje!
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Cytat:
![]() Nikt mi nie odp, czy to troche wyblaknie?.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Dosiaczek001 jesteś naprawdę śliczną dziewczyną! a ten uśmiech...rozbrajający!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
![]()
masz piekne zabki, piekny usmiech , dlugasne rzesiska.... nie dosc , ze dlugie to jeszcze tak lsniace i zadbane! nie rob z nimi nic... jest bardzo dobrze
nikt Cie tu nie oklamuje, przyuwaz, ze wiekszosci jestesmy anonimowe, wiec glowa do gory... nie rpzejmuj sie komentarzami mamy... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Hej! Wczoraj bylam na Twoim profilu na NK bo zwróciłaś moją uwagę urodą. Sliczna jestes i wlosy masz super, kwestia przyzwyczajenia! Pozdarwiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
wyblaknie
![]() oczywiscie teraz nie jest zle - ale bedzie ladniej, bo naturalniej, przynajmniej ja tak mialam w przypadku pasemek a w wlasciwie kolory byly podobne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
dziękuję dziewczyny! kochane jestescie, odrazu mi lepiej, mam nadzieje, ze to wyblaknie i nie bedzie az tak.. i sie ciesze, ze nie wzielam czarnego pod spod, tylko b. ciemny brazowy.. moze sie bedzie rozjasnial i robil rudy.
![]() Kto wie.. :P Kiedys sie moze przemaluję na brązowo? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Wiele dziewczyn dałoby się pokroić za Twoje włosy a Ty jeszcze marudzisz
![]() Jesteś śliczna, nowa fryzura mi się absolutnie nie kojarzy negatywnie-ot ładna, modna młoda dziewczyna ![]() ![]() Ja się przestraszyłam, że coś złego się stało ![]() A mama może tak zareagowała na cenę ![]() Kolor się trochę spierze i będzie to wyglądało naturalniej ale powtarzam się- absolutnie nie ma się czego wstydzić ![]() A i zapamiętałam Cię kiedyś z Twojego wieszaka na szafie i od razu poznałam bo takiej ładnej twarzy się nie zapomina ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
Dziękuję.
A byc może, bo mam konto na szafie, prawie tam nic nie mam, bo tylko sobie ogladam i czytam .. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
To się nazywa czerpanie inspiracji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Nie rozumiem co w tym tragicznego? Moim zdaniem kolor jest fajny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Wiesz dałaś taki tytuł wątku
![]() ![]() Buziaki ![]()
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
kobieto! nie łam sie!wygladasz slicznie
![]()
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Moim zdaniem
![]() nie jest ani gorzej ani lepiej. po prostu inaczej ![]() ![]() nie łam sie ![]()
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
nie wiesz o tym , że starsi mają inne podglądy i gusty?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
Ładnemu we wszystkim ładnie
![]() Naprawdę nie przejmuj się. Miałaś śliczne włosy ale teraz wcale nie są one gorsze. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:53.