![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
wymianka! :-). mało noszone! :-)
ZASADY:
1. Nie ukrywam rzeczywistego stanu ubrań. Ty też tego nie rób. 2. Jeżeli w jakikolwiek sposób zrezygnowałeś z jakiegoś ciuszka u mnie, napisz. Nie ignoruj mnie, bo sam pewnie tego nie lubisz. 3. Sama mam 0 przekupek, ale jeżeli Ty masz do 5 - wysyłamy wspólnie. No chyba, że dogadamy się na ten temat. Próby jak najbardziej widziane ![]() 4. Ubrania wysyłam wyprane. Jeżeli druga strona chce mogę również wyprasować. 5. Wysyłam poleconym, mogę również piorytetem. 6. Nie biorę pod uwagę zwrotów ubrań. Jeżeli nie pasuje to już Twój problem, ponieważ przed wysłaniem/zdecydowaniem się na dany ciuszek, można, a wręcz trzeba zadawać pytania o: - długość, szerokość, - rozmiar z metki, - ubytki spowodowane noszeniem. Czasem moge odpisywać z opóźnieniem, nie zaglądam codziennie na wizaż. Poczekaj, nic nie ucieknie ![]() Interesują mnie rzeczy każdego rodzaju. Począwszy od koszulek, kończąc na książkach. Edytowane przez colds Czas edycji: 2009-02-20 o 11:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymianka! :-). mało noszone! :-)
T-shirt w paski. (kolory: brąz, bieł i czerwień)
rozmiar z bluzeczki to M/L. rozciąga się. OKULARY nienoszone, jednak bez metki[?] Edytowane przez colds Czas edycji: 2009-02-18 o 13:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Pomarańczowa bluzka z kwiatkiem.
Rozmiar z metki to L. Nie rozciąga się. Edytowane przez colds Czas edycji: 2009-02-16 o 11:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Błękitny sweterek.
Niestety bezmetkowy - bez rozmiaru. Jeżeli jest nim ktoś zainteresowany proszę pytać o rozmiar. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Szara bluzeczka z niebieskim 'bolerkiem'
Bluzka bezmetkowa - jeżeli ktoś nią zainteresowany to proszę pytać o rozmiar. ![]() Idealnie komponuje się z popielatymi spodniami dresowymi ![]() Edytowane przez colds Czas edycji: 2009-02-16 o 11:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Czerwona(z kratką przy rękawach oraz kołnierzyku) bluzka z długim rękawkiem.
Bluzka przy dekoldzie ma 3 złotawe guziki oraz po jednym przy rękawku. Kratka jest w kołorze czarnym i białym. Gdzie niegdzie przechodzi złota nitka. Rozmiar z metki to M/L. Edytowane przez colds Czas edycji: 2009-02-16 o 12:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Brązowa bluzka.
Bluzka bezmetkowa. Zainteresowani - pytać o rozmiary! Jak widać na dołączonych zdjęciach, na bluzce są koraliki. Mimo, iż była ona prana, nie odpadły! Rękawy ma lekko poszerzane. Do zdjęć bluzka nie została wyprasowana.. Edytowane przez colds Czas edycji: 2009-02-16 o 12:14 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Rurki biodrówki w odcieniu fioletowoczerwonoczarnym z czerwonymi nitkami!
Zdjęcia nie oddają prawdziwego koloru spodni - dlatego postaram się zrobić nowe, z rana. Gdy tylko znajdę chwilę. Rurki były koloru czerwonego, jednak po pewnym czasie je pofarbowałam na czarno. Kolor jednak nie do końca się przyjął. Dlatego też są to spodnie JEDYNE W SWOIM RODZAJU! Na metce jest rozmiar M/38. Wszelkie plamy są winą aparatu i światła. Sierść to wina psa. Gdy wysyłam, jak napisałąm w pierwszym poście, piorę i prasuje! Spodnie nie mają żadnego uszczerbku! Edytowane przez colds Czas edycji: 2009-02-17 o 17:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
BIAŁA BOKSERKA Z MOTYWEM!
Buzeczka była lekko zahaczona. Widać to na zdjęciu. Gdy bokserka nie jest naciągana nie widać tego. Bluzka nie ma metki - taką ją kupiłam. Edytowane przez colds Czas edycji: 2009-02-17 o 10:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Biała bluzeczka w czarne czaszki!
Bluzka zakupiona w h&m. Jednak nie ma metki, dlatego nie znam rozmiaru, ponieważ sama ją odcięłam. Bluzeczka ciągnie się. Wygląda jak nowiusieńka! Edytowane przez colds Czas edycji: 2009-02-17 o 10:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Białe przed/za kolano spodnie!
Spodnie są przetarte(fabrycznie). Miałam je na sobie zaledwie kilka razy.. ponieważ szybko zrobiły mi się za małe. Wyglądają jak nowe! Rozmiar z metki to 29. Jednak gdy były mi dobre miałam rozmiar 36. więc myślę, że na taką osobę będą dobre ![]() Gdy ktoś będzie nimi zainteresowany, od razu podam rozmiary. ![]() Edytowane przez colds Czas edycji: 2009-02-19 o 15:05 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
BIAŁA BLUZA W CZARNĄ SZACHOWNICE
czarny kolor zszedł z szachownicy, jednak na rękawach, ściągaczu i środku kaptura został. bluza bez rozmiaru. uniwersalna? Edytowane przez colds Czas edycji: 2009-02-18 o 12:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
A mogłabyś zrobić jakieś zdjęcia osoby w tej bluzce?
![]()
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
cos u mnie ? za czerwona koszule z bluzka ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
nic
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Przykro mi , ale nic
![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
praktycznie tak samo jak sweterek, tylko jest krótsze
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:26.