|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wymienię Chanel, Teint Innocence Naturally Luminous Fluid Makeup SPF 12
Jak w tytule, wymienie podklad
Chanel, Teint Innocence Naturally Luminous Fluid Makeup SPF 12 kolor Naturel, kupiony tydzien temu w Douglasie, pudeleczko, uzyty 3 razy. Pozdrawiam Edytowane przez Buttercup Czas edycji: 2009-08-04 o 16:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wymienię Chanel, Teint Innocence Naturally Luminous Fluid Makeup SPF 12
Ja mam na pewno 2/3 ( nie widac przez opakowanie zuzycia)podkladu Estee Lauder Individualist Schell Beige nr 5 i puder La roche Posay Beige UNIFACE ( ciemniejszy) do 5 razy uzyty -jest uprany do niego puszek
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Estee Lauder w moim idealnie pasującym kolorze
![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Ja mialam wogole 2 szt jedna zuzylam wczesniej a ten byl przywieziony dla mnie w marcu a kupiony na Truskawie ,przechowywany u mnie w chlodnym ,ciemnym miejscu ,nie mam juz kartonika ,teraz podklad i puder sa dla mnie za ciemne bo nie opalam sie wogole i szukam czegos jasnieszego o ton,podklad uzywalam nie za duzo tak sporadycznie takze nie wiem ile go naprawde teraz jest ,byl caly ale na pewno moze brakowac 1/3 w opkawaniu tak sadze ,nawet nie wiem ile g bylo w tubie do jakiej wyskosci jak byl nowy ,przeswietlalam go ale tez nie widactez zuzycia pod swiatlem w tej tubie ,jest bardzo wydajny i dobrze sie go rozporowadza .Takze do wymiany moge dolozyc puder LRP ,pownien pasowac do ciemiejszej opalonej teraz cery ,jest to Beige nr 03 bo tez dla mnie jest tez za ciemny i nie bede go uzywac .Puder jest bardzo miekki ,ja uzywalam go 5 razy moze puszkiem,jest uprany ale najlepiej nakladac go chyba pedzlem bo wtedy ladnie i rowno sie rozprowadza.
Jakby Ci odpowiadala moja propozycja to daj znac na PW Edytowane przez ewapawliszyn Czas edycji: 2009-07-27 o 09:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Mialam okazje wyprobowac dzis Estee Lauder i niestety nie jest to podklad dla mnie.
Czekam, moze ktos jeszcze sie skusi ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
spin doctor
|
Dot.: Chanel, Teint Innocence Naturally Luminous Fluid Makeup SPF 12
A może fluid Vitalumiere Chanel odcień 60 Hale, niewiele przeze mnie używany, zostało ok 98% z 30ml. Albo zainteresuje cię paletka do makijażu Chanel-Collection Essentielle de Chanel-Lumiere Soleil, w skład wchodzą: puder brązujący, 4 cienie i 4 błyszczyki . Paletka jest na zdjęciu w tym wątku
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=351257&page=2
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Malgosiu napisz prosze cos wiecej o kolorze podkladu, leze chora wiec wybrac do perfumerii sie nie moge by sprawdzic, a na stronie chanel takiego nie mal... Skad pochodzi p0odkladzik?
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
spin doctor
|
Cytat:
![]() http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=2296784 na 100% oryginał, świeży, pachnący. Niestety wyrzuciłam kartonik.
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Bylabym chetna ale obawiam sie ze kolor bedzie dla mnie za ciemny, idalny wlasnie jest Naturel...
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
spin doctor
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Zakupilam dzis moj ukochany Tein idole ultra wiec Chanel wymienie z checia na jakis inny kosmetyk, zapach
![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
OK ,jutro wysylam przesylke Puma Create 50ml ,uzyta 3 razy i dez szklany perfumowany My Manifesto Rossellini okolo 50ml z 75ml bez zatyczki wzamian za podklad
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:11.