|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Ciuchy, ciuszki w różnych rozmiarach i jeszcze coś - zapraszam !!!
Serdecznie zapraszam do wymiany ciuszków.
Oczywiście do wysyłki pięknie się postaram i wszystko odprasuję. Nie podaję dokładnych wymiarów ubrań, dlatego pytajcie, jeśli jesteście zainteresowane - będę to uzupełniać w wątku (nie wszystko da się naraz zrobić). Nie mam jeszcze przekupek, dlatego oczywiście wysyłam jako pierwsza. Dopiero zaczynam przygodę z targowiskiem, dlatego będę wdzięczna za pomoc i uwagi. Nie wszystkie zdjęcia oddają dokładnie urok danej rzeczy, dlatego można sobie życzyć dodatkowe fotki ![]() DOKŁADKA POST 54-55 (2 STRONA) 1. Śliczna bluzeczka na lato firmy VILA, rozmiar M. 95% bawełna 5% elastan Z przodu ma kolorowe esy-floresy (czerwone, pomarańczowe, błękitne, białe, różowe, łososiowe), a z tyłu groszki błękitne, różowe i bordowe na białym tle. Z jednej strony grube ramiączko, z drugiej błękitny sznureczek. Stan bluzeczki - dobry 2. Super czerwona bluzka na jedno ramię firmy BOUCHE A BOUCHE, rozmiaru na metce nie widać, ale będzie pasował na S/M (ja noszę eskę i dla mnie jest super) Posiada jeansową kieszonkę. Stan bluzeczki - bardzo dobry 3. Czarna bluzka z siateczką firmy RESERVED, rozmiar M To moja ukochana bluzeczka, niestety kiedyś wyprałam ją w zbyt dużej temperaturze i siateczka się trochę zbiegła i skurczyła. Ale może jeszcze komuś posłuży. Na rękawach ma wszyte czarne tasiemki. Edytowane przez ksiezniczkaa87 Czas edycji: 2009-07-13 o 18:30 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciuchy, ciuszki w różnych rozmiarach i jeszcze coś - zapraszam !!!
4. Bluzka w paski (rękaw 3/4) firmy HAWKSHEAD, nie ma metki z rozmiarem, ale na moje wyczucie to M-ka
Materiał jest trochę grubszy i elastyczny. Paseczki są w kolorach czerwonym, granatowym i białym. Ciekawy dekolt. Stan bluzki - dobry 5. Błękitna bluzka firmy ESPRIT 100 % bawełna, niestety zaplamiona (widać na foto), rozmiaru nie widzę na metce, ale to też raczej M Nie próbowałam usuwać tej plamy, myślę, że odplamiacz sobie z nią poradzi. 6. Kamizelka z dzianiny, ciemny granat, firmy CROOS Jeans. Na dole ma wstawkę z siateczki. Rozmiarek z metki M (ale na S też pasuje). 50% bawełna, 50 % Acrylic. Stan - dobry |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
7. Francuska bluzeczka etniczna w kolorze jasnego brązu z przepięknymi wzorami na dekolcie (imitacja naszyjników z piór i korali), wspaniale się prezentuje. Rozmiar z metki M.
Mało ją nosiłam, bo jest z takiego wkurzającego materiału, do którego przyczepiają się paproszki. Stan bluzki - dobry. 8. Etniczna bluzeczka ecru w kwiaty, wiązana tasiemkami imitującymi rzemyki. Aplikacje w kolorach brązu, niebieskiego, czerwieni. Metkę odcięłam, bo uwierała, ale stawiam na M-kę. 9. Ciemnoczerwona koszula firmy WEAR IT, rozmiar M. Ma zasłonięte guziki (widoczne na zdjęciu). 100 % bawełna |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
10. Elegancka, czarna wizytowa koszula (zdjęcie nie oddaje jej uroku) firmy FLOWER. 65 % bawełna, 35% poliester. Nie ma rozmiaru na metce, na moje oko 42.
Guziczki trzeba będzie przeszyć, bo słabo się trzymają. Stan - bardzo dobry. 11. Niebieska koszula firmy H&M, rozmiar z metki 38. Ma śliczne, szafirowe guziczki. Stan - bardzo dobry. |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
12. Świetna, elegancka koszula w paski w odcieniach brązu i beżu, rozmiar z metki 42. 100 % bawełna. Niestety trzeba wszyć guziki, bo ostały się tylko dwa. Stan koszuli (pomijając brak guzików) - bardzo dobry.
13. Granatowa sukienka na lato z ciekawymi wzorami firmy ORSAY. 87% polyester, 13% elastan (elastyczna). Rozmiar z metki S. Przeleżała długo w szafie, ale stan bardzo dobry. 14. Długa do kostek, zwiewna sukienka na lato z ciekawym dekoltem (wycięta łezka). Odcienie błękitu i turkusu. Prześliczna! Nie uchwyciłam jej piękna na zdjęciu. Rozmiar z metki 38, ale według mnie to 38/40. |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
15. Spódniczka przed kolano, plisowana bombeczka, granatowa w białe groszki, firmy STREET ONE. 100% poliester. Rozmiar 36 z metki, ale ja nosze 36, a nigdy nie zdołałam się w nią wcisnąć. Także to raczej 34. Polecam, bo świetnie się układa. Stan - dobry.
16. Gruba spódnica w zielono-szare, pionowe pasy, raczej na chłodne dni firmy JKL. Rozmiar z metki 36. 80% akryl, 20% poliester. Stan - bardzo dobry. 17. Ekstra jeansowa długa spódnica, na dole z frędzlami, bardzo ciekawy przód, firmy Fashion That Functions. Rozmiaru nie widać, ale według mnie to 36. Ma świetny klin (tren?) z tyłu, widoczny na zdjęciu - rewelacyjny efekt! Stan - bardzo dobry. |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
18. Jeansy w jasne pasy firmy FOXHOLE. Rozmiar z metki: 10 (36). Stan bardzo dobry.
19. Rybaczki jeansowe firmy RIVER ISLAND. Mają śliczne, różowe tasiemeczki przyszyte na dole nogawek. Mają trzy prawie niezauważalne żółtawe plamki (zdjęcie) - na pewno znikną po odplamiaczu. Rozmiar z metki: 10 (36). Stan - dobry +. |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
20. Super jeansy ze szwem firmy Miss Sixty. Świetny krój: z przodu wyższy stan, z tyłu wycięcie! Szlufki na gruby pasek. Jedynym mankamentem jest malutkie przetarcie na jednej nogawce (widoczne na zdjęciu) - wystarczy leciutko podszyć. 78% bawełna, 20%poliamid, 2% elastan. Rozmiar z metki 30.
21. Jeansy w tęczowych odcieniach wiązane z przodu firmy SUGARBEBE. Rozmiar 10 (36). 95% bawełna, 5% elastan. Niestety są bardzo mocno przetarte na jednej nogawce, na drugiej też, ale znacznie mniej. Można oczywiście podszyć, albo skrócić je do rybaczek (warto, bo kolor naprawdę super). Stan - dostateczny. |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
22. Jeansy wycierane na niską osobę firmy TOM TAILOR. Rozmiar z metki to L/M (158 cm) - chyba dziecięcy. Ale myślę, że dla kobiety to raczej S/M. Mają trochę powypychane kolana i z tyłu brakuje jednego guzika (widoczne na zdjęciu). Nogawki leciusieńko podtarte. Stan - dostateczny.
23. Top do ćwiczeń w kolorze lawendowym z biustonoszem firmy MARKS&SPENCER. Rozmiar z metki 36B. 84% bawełna, 9% poliester, 6% elastan, 1% poliamid. Regulowane ramiączka, z tyłu dodatkowe usztywnienie gumką. 24. Spodenki do pływania firmy H&M w kolorze khaki. Rozmiar 38. 80% poliamid, 20% elastan. Błyskawicznie schną. Wiązane sznureczkiem. Stan - dobry. Nerchie Edytowane przez ksiezniczkaa87 Czas edycji: 2009-06-05 o 13:28 |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
25. Płaszcz koloru jasnej zgniłej zieleni w rozmiarze 12/38. Ma grubą, ciepłą podszewkę, pasek, ukryte guziki, dwie kieszenie.
Jeden z guzików był doszywany inną nitką. Płaszcz jest leciwy, ale niezniszczony i może jeszcze długo posłużyc. 26. Wspaniały płaszcz wełniany w kolorze ciemnoszarym, ciepły, na podszewce. W 80% składa się z wyselekcjonowanej wełny, wytwarzanej wyłącznie z naturalnego surowca bez powtórnego wykorzystywania wełnianych odpadów produkcyjnych. Taka wełna jest gładsza, milsza w dotyku i mniej podrażnia skórę. Przepiękne ozdobne guziki, ładnie wykończone kieszenie i delikatne bufki na ramionach. |
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
27. Wspaniały, ogromny szal indyjski w odcieniach brązu i granatu z pięknymi ornamentami. Gdzieniegdzie znajdują się małe szkiełeczka. Kupiony w sklepie indyjskim. Zdjęcia nie oddają jego rozmiaru i uroku. tyska30
28. Czapka na małą główkę (obwód 55 cm), w beżowe i brązowe wzory, z warkoczami. Posiada białą podszewkę, która z jednej strony wymaga podszycia (widoczne na zdjęciu). 29. Super torebeczka, nowa!!!, nie noszona. Kupiona kilka dni temu na allegro. Kolor: fuksja (śliczny). Modny i oryginalny fason, zapinana na magnes. NiczymFeniks Edytowane przez ksiezniczkaa87 Czas edycji: 2009-06-22 o 13:25 |
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
30. Nowe rajstopy Gatta w kolorze turkusowym (rozmiar 2). 20 den. Nerchie
31. Nowe rajstopy biodrówki Gatta w kolorze hot kiwi (rozmiar 2). 15 den. Nerchie 32. Nowe, tylko przymierzone legginsy Hudson (z zagranicy) w kolorze szarym (rozmiar 2). Grube. Olayla Edytowane przez ksiezniczkaa87 Czas edycji: 2009-06-05 o 13:28 |
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
cos za turkusowe rajstopy?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
niestety nic
WYMIANA: *Ciuszki www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=338948 * wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=345795 *Kosmetyki Zapraszam! ![]() Proszę, odpowiadaj u mnie * Poszukuje filcu/wełny czesankowej/czesanki i róznych tkanin https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=381624
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
A może jakaś dokładka?
Moze wtedy mi cos w oko wpadnie.
WYMIANA: *Ciuszki www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=338948 * wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=345795 *Kosmetyki Zapraszam! ![]() Proszę, odpowiadaj u mnie * Poszukuje filcu/wełny czesankowej/czesanki i róznych tkanin https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=381624
|
|
|
|
|
#20 | ||
|
Zakorzenienie
|
aha ale chyba nie bardzo mi się opłaca oddać sweterek za leginsy
moze miałabyś coś jeszcze poza wątkiem?![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#21 |
|
Zadomowienie
|
znajdziesz coś u mnie za torebke?
|
|
|
#23 |
|
Zadomowienie
|
spodnie za torebke chetnie sie wymienie, ale od razu mówie że mają malutka dziurke na nogawce. jak chcesz zrobie foto
|
|
|
#24 |
|
Zadomowienie
|
pas-2x 38cm
od kroku dł nogawki 71 cm zdjecie dziurki jest robione w dużym powiekszeniu zreszta wida na zdjeciu , wiec jest naprawde mała
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
ok
a powiedz mi jak bardzo są one "grube" ? tzn takie zimowe? ![]() ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- hmm.. ok ale nie prześwitują? jak bardzo rozciągają się w biodrach? jaka jest ich długość?---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- hmm.. ok ale nie prześwitują? jak bardzo rozciągają się w biodrach? jaka jest ich długość?---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- a ile masz w biodrach? ;] przepraszam ze pytam, ale nie wiem czy sie zmieszcze ![]() ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- oj, ja też mam 95 to chyba mi pasują ![]() bluzka: biust 43 x2 cm (z tyłu gumeczka wiec sie rozciaga) na dole 42 x2 cm dlugosc calkowita 66 cm dlugosc tylko na szwie 39 cm na razie nie mam mozilowsci zrobienia zdjecia, ale plecy nie sa mocno wyciete. ;] ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- tak zapraszam na pw ![]() ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- a masz jakieś poza wątkiem? bo w wątku żadnych nie znalazłam.. ;] |
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc.
![]() Z tego wzgledu ze spodnie nie sa w stanie idealnym (widzialas nogawki? na zdjeciu obok?) to nie bede chciala za nie zbyt wiele. Podoba mi sie: 30. Nowe rajstopy Gatta w kolorze turkusowym (rozmiar 2). 20 den. 31. Nowe rajstopy biodrówki Gatta w kolorze hot kiwi (rozmiar 2). 15 den. 32. Nowe, tylko przymierzone legginsy Hudson (z zagranicy) w kolorze szarym (rozmiar 2). Grube. i jakbys cos dorzucila (moze jakis kosmetyk?) to bylabym zadowolona. Spodnie sa dlugie wiec mozna uciac tam przy tych uszkodzeniach na dole, ja nie umiem wiec sie nie podejmuje. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- Jej, najbardziej zalezalo mi na szarych leginsach, bo wlansie mi sa potrzebne. A rajstopki to tak na dodatek wzielam, bo raczej chodze w bardziej stonowanych kolorach.Masz cos poza watkiem czy nie bardzo?
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
No raczej nic nie znajde.
Daj znac jak bedziesz miala jakas dokladke.Tak jak mowie zalezalo mi na leginsach.
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
średniej wielkości, najlepiej czarno - białe
![]() ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- mogą byc te pierwsze a jakiej są wielkości? mają z 4 cm?
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
cos za rajstopy i 24. Spodenki do pływania firmy H&M w kolorze khaki. Rozmiar 38. 80% poliamid, 20% elastan. Błyskawicznie schną. Wiązane sznureczkiem. Stan - dobry.?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:52.

moze miałabyś coś jeszcze poza wątkiem?